reklama

Kwietnióweczki 2008

KASIU wiesz co byłam w anglii troche i korzystałam z opieki lekarskiej fakt ja nie byłam zachwycona ale może nie będzie aż tak źle moja koleżanka rodziła 3 miesiące temu ogólnie mówiła że aż tak tragicznie nie było ale nie podoba mi się ogólna opieka nad kobietą w ciąży w anglii bo o irlandii mało wiem ale naprawdę życzę wam szybkiego i bez problemowego porodu bądź teleportacji:-D
teleportacje poprosze dla odmiany:-D:-D:-D tylo musze chyba przestac o tym myslec bo zwarjuje w glowie mam istne kongo ....;-)

reklama
292691249

o taki

Git RENIU a wiesz co ja też chce zielony kolor przynajmniej kolor wybrałam ten twój kolor to będzie szok dla anglików u nich takie wszystkie kolory ciemne i nijakie

Kasia poczekaj ...jeszcze troszke jakis miesiac polowa marca a ten temacik bedzie na porzadku dziennym hahahah bez konca hahahah :)
ZOBACZYMY JAKA BEDZIESZ GIROJKA W KWIETNIU:-D:-D:-DCZEKAJ CZEKAJ JAK MNIE BEDA WKURZAC W DOMU TO SIE SPAKUJE W 15 MINUT I PRZYLECE DO POLSKI RODZIC A NOZ SIE GDZIES NA PORODOWCE SPOTKAMY TO SIE JESZCZE KAWY NAPIJEMY :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry