reklama

Kwietnióweczki 2008

Powiwedzcie mi czy Wam tez włosy strasznie wypadaja??? jeju mi masakrycznie nie dość ze przy kazdym myciu zostaje ich pełno w sitku w wannie to jak rozczesuje za kaZdym razem tyle ich mi wypada....

reklama
Ada znalezc znajde ,ale nie takie cacko haha moze wogole wozka nie kupie wystrugam se z drewienka hahaha:) nie no szukam ale nie mam cierpliwosci do tego....

jeszcze musze kupic posciel jak i poszewki..... a Wy juz macie?

No widzisz Lady a mi nie wypadaja:-), ale ja mam chlopca a Ty dziewuszke:-p;-):tak::-D, cos za cos:-D

A na powaznie, to w aptece moglabys cos podpytac i na wzmocnienie moze cos jest

Nie no Kasiu niech Ci się przyśnia aniołki :)

Ada ja to chyba jakaś inna jestem ze mna ciagle coś nie tak moje sie zrobiły takie słabe jak nie wiem co... do porodu jeszcze bedzie tak ze peruke bede musiała kupic sobie hehehe:) chyba Sandra mi za dużo witamin pobiera... no nic zeby zdrowa była :)

LADY ja długo przed ciążą miałam problem wypadały mi i stosowałam taka miksturkę trochę oliwy z oliwek plus jajko niby mówią że tylko żółtko ale ja tam dawałam całe i to na łeb mi pomogło ale wytrwałości życzę albo prościej w aptece coś kupić

reklama
Taaaa ja na ZPT BYŁAM KIEPSKA NAWET SZYDEŁKOWAC NIE UMIAŁAM DO DZIS JAK MĄŻ MNIE PROSI BYM COS MU ZASZYła to wysyłam go do jego mamy bo tego nawet porzadnie zrobic nie umiem nie dosc ze mecze skie pol godziny z nawinieciem igly to jeszcze tak szyje ze sa przeswity a dajcie spokoj zona mu sie nie udała hahaha:0

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry