reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
No ładnie Renia śpiąca a teraz ja markuje po nocy...wiecie co weszłam na dzieci urodzone w październiku 2007 i tam jest wątek moderator boshe jak się dziewczyny pożarły o to nie wiedziałam że można aż tak ludzie....dobrze że my się tak nie kłócimy aj lofiu was w takim razie uderzam na allegro...gut najt

hej hej:happy2::happy2::happy2:
fajnie że o mnie jeszcze pamietacie ;-);-);-)
ależ mnie dzidzi dziś boksuje, a jak wchodzi mąż do domku to jużw ogóle- nie wiem chyba wyczuwa i bryka w brzusiu jak nakręcona... hihihi:-):-):-)
w śodę badania, potem kontrol i zobaczymy... jejku dziewczyny,do kwietnia już coraz bliżej !!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie!!!:tak::tak::tak:

Dzień dobry dziewczyny!!!!

WStawać wstawać co to za spanko...mamy dziś śliczny dzień....

ANEKHA dzień dobry mój synek dał mi przez ostatnie dni odpocząć tyci mniej ale nie dawno to tak kopał,że hej:-D boże jak ja go kocham mocusio....my pamiętamy o Tobie zaglądaj częściej...;-):tak::happy2:

A ja wcinam śniadanko herbatusia....i słucham muzyczki...nanananananaaa....

Hej Kwietnióweczki

Widzę, że w weekend troszkę naskrobałyście, więc nawet nie staram się teraz nadrobić, bo do fryzjerka mam na 10:30 :-D Także witam się z Wami i uciekam. Jak wrócę, to się odezwę laseczki :tak: Miłego poranka :-)

Ojej dziewczynki! Ale naskrobalyscie przez wieczor ehhh chyba nie dam rad tego wszystkiego na bierzaco czytac.:-D tyle tego. Ja wlasnie wybieram sie na zakupki moze cos mojej małej natalci kupie. tak wogole to lece do Lidla bo dzisiaj maja byc takie pilki ktore tez sa na porodowkach i w szkolach rodzenia ja ja bardzo lubie wiec sparwie sobie takie cos mysle ze juz w tych ostatnich tygodniach bardzo sie przyda. Takze jakby ktoras chciala to informuje ze sa takowe w Lidlu za 19.95zl wiec grosze a jaka frajda to zmykam do pozniej papapapa

A Dzieńdobry Dzieńdobry :) ja juz na nogach od 7 ale pierw wziełam sie za sprzatanko pies mi tak naniósłbrudu ze szok potem wylałam miske jego z woda i dodatkowa robota teraz przy herbatce siedze...cholera nie mam pieczywa taka jestem głodna a mi sie nie chce iśc do sklepu mam az 300 metrów hahah poczekam na męża ma byc kolo 13 :) w miedzy czasie jakis jogurt wcisne:) moze burczenie sie uspokoi :) jaks sie spalo? ja wczoraj zasnąc nie mogłam... ciągle wózki miałam przed oczkami hahahaha Renia poszła w kime a smaka na ten wózek narobiła haha Ada a Ty znalazłas coś fajnego na allegro wczoraj>?Silka pewnie wróci odnowiona odrazu inna buzka bedzie i fantastyczne samopoczucie jakby sie przeszło odnowe biologiczna po saloniku fryzjerskim haha :) JAk wrócisz pochwal sie nam co tam Ci wyszło :)Anhela my na 100 pamietamy o wszystkich ale ja chyba nie o wszystkim ostatnio pare wtop zrobiłam hahah:)chyba przez moje rotrzepanie :)

chciałabym juz pomalować pokoiki na nowo tak odświeżyć ,,zmienic kolorek w jednym i zacząc przygotowywać...ale mój mąż mi na to nie pozwala mów ze przesadzam za wczesnie zebym do wiosny czekala ze w goracoej wodzie jestem kąpana...a co ja na to poradze że nie chce czekac na ostatnia chwile...

jak tam Wam dzien sie zapowiada? mi troszke przed kompem:)posprzatane obiad wczoraj juz na dzis przygotowałam... i taka pełna laba ze tak powiem...:)

Wiecie nastepna wizyte u lekarza na USG mam ....14 lutego w Walentynki hahah :)na 16 :) ale sie zapisałam dziś dopiero zauwazyyłam :)

jeju zjadłabym sobie jakąś knysze gyros ojej ale slionka mi leci hahaha :)

reklama
PAULINKA Jeśli mówisz o tej dużej dmuchanej piłce na której czesto pookazane jest ze podczas porodu sie wyginamy... to ja jej jak byłam w szpitalu nie korzystałam głownie z kozetki hahahaha :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry