reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
teraz nie wieDOMO CZY W CIAZY COS MOZNA TAK BRAC TE CHEMIE.... A WY PIJECIE DUZO MLEKA? ALBO SPOZYWACIE NABIAŁU?? JEJU JA SIE NIE MOGE ZMUSIC SZKLANKA MLEKA NA TYDZIEN CHYBA... BOZE CZEMU JA MLEKA TAK NIE LUBIE AZ ZMUSZAM SIE DLA DZIECKA STARAM SIE JESC JOGURTY ALE NIE DUZE ILOSCI.... ZA TO ZAZERAM SIE MONTE SYNKA ZA TO MNIE NON STOP OPIERDZIELA...I NA DODATEK NIE MAM NIC SLODKIEGO W SZAFCE A TAK BYM COS WCIELA....AJJJMACIE JAKIES JESZCZE CIAGOTKI?

Dziewczyny ja tu ze dwa dni temu ogladalam dzien dobry tvn i tam mowili, ze kobieta w ciazy nie powinna pic duzo mleka:szok:, nie ze zabronione tylko jak to sie pani ekspert wyrazila to nie jest rekomendowane dla ciezarnych:szok:, tak samo jak ryby:szok:
widzicie jakie postepy:tak:

LADY ja i mój nabiał to na bakier bo dostałam na niego uczulenie i popijam wapno i tyle mego....a ja właśnie wszamałam dwa banany uwielbiam i mam batona ale dlatego zjadłam dwa bo miałam nie jeść batona no nie wiem...ja aż tak super zdrowo się nie bo co zdrowe mnie uczula:-D:-D:-D ale jem owoce cos tam wszamam ostatni duże ilości magnezu:-D:-D:-D (czytaj czekolada batony)

reklama
ADA NORMALNIE SMAKA MI ROBISZ NOOOO....TYMI SWOIMI BATONIKAMI I BANANIKIEM NIE NO JUZ MNIE SKRECA....

rENIU TERA TO NIE MAMA JUZ WYRZUTÓW SUMIENIA POTYM JAK MI OPOWIEDZIALS O TYM PROGRAMIE I MLEKU.....

A TERAZ MUSZE wAS JUZ KOCHANE POZEGNAC..A Z CHECIA BYM JESZCZE POPLOTKOWALA BO SIE NORMALNIE ROZKRECIŁAM.....ALE MOJ MALY SIE COS KRECI I BOJE SIE ZE ZARAZ WSTANIE JAK DO NIEGO NIE POJDE WIEC BUZKA KOLOROWYCH MAGICZNYCH SNÓW :)))) NPAPAPAPPA :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry