reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY znalazłam parę rzeczy wątek zakupki...a ja lubie pitę z warzywami....Lady do 13.00 bez śniadania zaburczałabym się:-D:-D aha i mi też po głowie łaziły wózki itp i nie mogłam usnąć w końcu zaczęłam je liczyc i usnęłam....:-D;-):happy2:

reklama
Kurcze do porodu mamy jeszcze kawałekczek drogi a ja to tak strasznie juz przezywam nie moge sie doczekac teraz jakos ten czas oczekiwania mi sie strasznie dłuzy im wiecej o tym mysle tych wszystkich rzeczach to trwa dla mnie to juz wieczniośc dni sa takie długie a te noce,,,... hehehe Ty Aduś chociaz je liczylas i zasnełas hahahahahha a ja sie meczyłam bo ciagle myslalam zamykalam oczy chciałam spac a ciagle mialam obraz wozka przed oczami rozne wzory i kolory.... kupiłabym sobie różowy ale wiesz boje sie ze jak okaze sie ze lekarz sie pomylil i wyjdzie chlopczyk to co ja wtedy zrobie???? kurde hahahah

glitteryourway-bf818370.gif

Ada no mówie Ci jak ja rodziłam a rodziłam na szęscie w prywatnej sali bo wykupiłam sobie poród rodzinny....to jakos to znosiłam ale jak pielegniarki otwierały drzwi na chwile albo jak szłam do toalety to leciały na porodówie oblegi jak nie wiem co kurwowały...wyzywały od roznych te pielegniarki...jeju to było straszne darły sie jak nie wiem co.... to mnie tak przeraziło ze chyba przez to bardziej wtedy strach mnie obleciał hahahahahaha

No ładnie Renia śpiąca a teraz ja markuje po nocy...wiecie co weszłam na dzieci urodzone w październiku 2007 i tam jest wątek moderator boshe jak się dziewczyny pożarły o to nie wiedziałam że można aż tak ludzie....dobrze że my się tak nie kłócimy aj lofiu was w takim razie uderzam na allegro...gut najt
WITAM z rana ,wlasnie bylaj poczytac na pazdzierniku 2007 co tam naskrobaly te laski .. ubaw mialam po pachy glupie d****y i tyle az wstyd zeby sie klociac 0 takie rzeczy:-)dobrze ze u NAS nie bylo problemu z wyborem moderatora hehehe
Lady co d0 pilki to 100% racja to chyba zbedny wydatek ;-)
JA jeszcze w lozku tez glodna ale nie chce mi sie na dol z chodzic bo zimno wiec tak poleze sobie herbatke wypilam bo mi dziecko zrobilo i przynioslo na gore :-)wogole to mam dzis duzo roboty bo moj malz zrobil polki w szafie i musze teraz te ciuchy poukladac .. az mi sie nie dobrze robi na sama mysl:-(

NIeźle Lady :-D:-D moja koleżanka dała im popalić żeby rzucić piłka w pielegniarkę :-D ja to chyba tego nie zrobię:-D lady a my znowu o porodach wpadnie KASIA i nam zrobi porządek

Oooo....ja tu piszę o KASI a tu KASIA dzień dobry

ja też się wczoraj z nich usmiałam ale jechały sobie chore czy co.... ostro walczą oskara nie dostaną

A te znowu o tych porodach:-D:-D:-D ja jak urodzialam Martyne to bylam w takim szoku ze zlazlam z lozka i chcialam dzwonic po rodzinie ze juz jest pooo... polozna boki zrywala i mowila ze jeszcze musz mnie polatac, a przy Julce jak wziel nozyczki do naciecia krocza to ja do niej ,,a po co ci te nozyczki co bedziesz nimi robic,,:-):-):-) lekarka miala niezlego rogala na buzi....

No cześc Kasiu specjalnie dla Ciebie na dzieńdobry z Ada poruszylismy temacik porodowy hahahahahahahhahaha:PWidzisz jakie jesteśmy kochane hahahah takie miłe przywitanko hahahahahah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry