reklama

Kwietnióweczki 2008

No dobra zmusiłyście mnie do tego bym tam poszła to obczaić ..hahahah...wiec ide sobie ale nie myslcie że sie mnie pozbyłyscie na długo hahahahahah:) obczaje temacik i wracammm :)

glitteryourway-bf818370.gif

reklama
Juz jestem przeczytałam tylko jedna stronke bo na druga jak chcialm wejsc to dzijee sie to samo co z tymi waszymi telefonami nie moge wejsc no nic ale w temat sie wdrozyłam.... niezle tam musialo sie dziac poczatek na to pokazal...o takie pierdoly...sie kłócic masakra... kłociły sie jakby walczyły conajmniej o jakis stołek prezydencki....

U nas jest atmosfera nadajemy na tych samych falach hahahahahahha :P

Zaraz wskocze na allegro.... no mówie Wam poluje na sliczne azurowe wdzianko takie sweterkowe różowe...komplecik spioszki sweterczek capusia na wyście Sanderki ze szpitala w sklepach tam gdzie byłam sa tylko bawełniane rzeczy a ja szukam takie wiecie na drutach robione czy jak to tam sie mówi.....widziałyscie gdzieś?????

Narazicho Adus!!!! i Kasiu ja mykam na Allegro na 20 minut a potem chyba jednak skocze do tego sklepu bo mnie coraz to bardziej skreca tazke dziewczynki mile
go popoludnia do pozniej :)))))

Ja tez myka na dol cos wszamac.... cholera bede musiala sama jesc :-(ale najpierw sie z waze:-)co bym za duzo nie przlknela :-)
Renia wlanczaj kompa .. dzieci juz dawno w szkole no co z Toba:-)

Przepraszam dziewczyny, że tak się wtrącam w Wasz główny, ale to naprawdę ważne:

Uwaga! Mama jednej z Marcówek 2008 jest ciężko chora i potrzebuje pilnie krwi. :-(:-(:-( Zwracamy się z ogromną prośbą:

Jeżeli ktoś z Waszych bliskich lub znajomych, ma możliwość oddać krew (obojętnie jakiej grupy), bardzo, bardzo prosimy o przekazywanie jej na nazwisko
Krystyna Ciężadło (lub dla rejonu Tarnów)

Marcówki 2008

Witajcie

Renia fajny wożio!!

Lady ja tez nie mogę sobie pozwolić na drogi wózek..też cos tańszego musimy znaleźść.

Co do ryb i mleka..no mleka nie zeby litrami dziennie to normlane ale ryby? Dziwne mój gin każe mi ryby wconać..oczywiście nie okonie, szczupaki, tuńczyki..bo zawierają rtęć a ta kumuluję sie niestety.

Dziołszki Wy o rodzeniu ..ja też coraz bardzoej sie boję jak to będzie..ale nei bólu bardziej tego czy dam rade czy Martynka zdrowa i bez problemu przyjdzie na swiat. i wogóle czy nie spanikuje i nei pojade za szybko..;-)

reklama
ninjacorps Przekaz pozdrowienia dla Mamy Marcowej Marcowej, ale niestety ja nie moge pomoc:-(, za daleko:zawstydzona/y:

Ja tez wpadam sie witnac i uciekam, lece na miasto sprawy zalatwiac:tak:. ale pozne to musze poczytac, co one tam wymodzily:-), no Masieczku Boj sie:-D;-):-D;-)

Do potem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry