reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobry wieczór dziewczyny!!!!

SILA pokaż włoski bo ciekawa jestem....;-):-)

MADZIUJKA spoko jeszcze bedziesz mieć trójke ja też chce trójkę zobaczymy jak to nam się ułoży czy nie zwriuję:-D:-D

LADY nie wyrzucili mnie byłam u koleżanki....:-) teraz wróciłam ale jestem padnięta wczoraj markowałam po nocy i teraz jestem zmęczona...

MAJU życzę żeby ci to swędzonko raz dwa przeszło....

MASIEK na wypoczynku i pewnie jutro wróci....

A ja dziś nic nie mogę jeść czuję się jakby mi brzuch napompowali od wewnatrz w ogóle nie mogę jeść kiepsko ze mną jak juz nie moge jeść chyba się wczoraj przejadłam...:-):tak:;-):happy2:

reklama
No wiecie co żeby nikogo nie było idę się na chile położę i wezmę nospę bo mnie ktoś napompował :-D:-D:-D kurczę nie mam espumisanu a jego można brać w ciąży????

LADY a ty gdzie mam nadzieję,że wpadniesz potem na pogawędkę....

Hej hej "Pierwsza Miłość"sie już skończyła i juz jestem! :)Jak tam Adus z brzuszkiem?? co Ty wczoraj tak jadłaś batoniki babany :) juz lepiej nospa pomogla???

Ale sie wkurzyłam na męza dzis usilnie robiłam wszystko by tylko jechał ze mną do kastoramy i kupił farby do malowania ścian... to herbatke to kawusie to obiadek podałam buziaczki przytulanki...a go cholera nic nie ruszylo jeszcze na mnie wrzasnoł.... kurde nooo tak bym chciała miec te malowanie juz z głowy te sciany by juz były takie odswiezone a tak musze czekac mówi że dopiero w marcu....a ja ze najpozniej 1 lutego...i taka z nim gadka wszystko tak przeciaga... juz mówie że sama to pomaluje powolutku nałóze maske by nie wdychac tego gówna i siup machne pedzlem tu i tam... zajmie moze mi to dwa dni choc pokoiki nie sa suże no ale bedzie juz po ...a on jak zwykle bla bla bla...a wkurzyłam sie poszłam na film a teraz odrazu do Was a my chyba same? zaraz Kasia nas wyluka i Renia dołączy trzeba je troszke dzis pomęczyc haha :)

glitteryourway-c6fde8c2.gif

Halo halooo jest tu kto??????? niooooo!

LADY taaa najadłam się wczoraj i mam za swoje:-D:-D:-D:-D

No gdzie KASIA musimy LAdy chyba zacząć rozmowę o porodach co by Kasię wieczorkiem miło przywitać....

a ja też oglądałam serialik ten i czekam na m jak miłość ale tv mam obok komp i mam podzielna uwagę

Lady, Ada ja tez jestem:sorry2:

Lady nawet bez maski dałabyś radę;-) ja malowałam pokój i myłam okna i cudowałam ile się da by robić wszystko na czas, ale szczerze to im później tym lepiej, kolory nie zbledną;-):-) Byle nie za krótki czas do porodu żeby sciany całkiem oddały zapach.

Ada żadnych esspumisanów:no: Nospa pomoże, a jak nie to weź rozpuść pół łyżeczki sody spozywczej oczyszczonej w troszce wody przegotowanej ciepłej i wypij, potem popij i natychmiast przejdzie "zapowietrzenie";-)

No Ada masz racje...zaraz zaczniemy.... ale pierw Ci powiem co sie stało teraz mi... napisałam tu do Was patrze zadna chwilowo nic nie pisze i mówie sobie a ide sie jeszcze załatwić...szybko pognałam dotoalety.i jak nigdy nic rozbieram sie i siadam na rzut oka naprawde wydawało mi sie ze ta klapa jest opuszczona co chłopcy sobie podnosza i siadam ....i kurde wpadlam do klopa hahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

ale sie wystraszyłam własnie jak człowiek sie spieszy to diabeł sie cieszy to prawda ...:0 hahahahahahahhaha

No właśnie wzięłam nospę naprawdę espumisanu nie można a mi mówili spoko bierz ale nie wziełam aha dzięki za radę bo się zapowietrzyłam na maksa:-D:-D:-D:-D:-D

Hej :-) Jestem i ja...

Aduś, to rzeczywiście musiałaś wczoraj się nie źle napchać :-p A jak tam brzunio ?? Już lepiej ?? I espumisan podobno można brać w ciąży, gdzieś tak słyszałam, ale pewna nie jestem...

Lady, no to może jakoś inaczej spróbuj przekonać mężulka do malowania :cool2::-D

a ja chyba sobie kolacyjkę pójdę zrobić, bo głodek mały czuję :-D

reklama
Luky mamo ! Jak Ty w ogole masz na imie :)Tez mam synka Dominika :) niezle wieczór nam sie zapowiada :) moze dorzucisz jakies swoje przeżycia z porodu w końcu masz juz dwa za soba z checia z Ada podczytamy :)

i Kasia sie ucieszy :))))))no nie Adus? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry