A
ada04
Gość
Dobry wieczór dziewczyny!!!!
SILA pokaż włoski bo ciekawa jestem....;-):-)
MADZIUJKA spoko jeszcze bedziesz mieć trójke ja też chce trójkę zobaczymy jak to nam się ułoży czy nie zwriuję

LADY nie wyrzucili mnie byłam u koleżanki....:-) teraz wróciłam ale jestem padnięta wczoraj markowałam po nocy i teraz jestem zmęczona...
MAJU życzę żeby ci to swędzonko raz dwa przeszło....
MASIEK na wypoczynku i pewnie jutro wróci....
A ja dziś nic nie mogę jeść czuję się jakby mi brzuch napompowali od wewnatrz w ogóle nie mogę jeść kiepsko ze mną jak juz nie moge jeść chyba się wczoraj przejadłam...:-)
;-)
SILA pokaż włoski bo ciekawa jestem....;-):-)
MADZIUJKA spoko jeszcze bedziesz mieć trójke ja też chce trójkę zobaczymy jak to nam się ułoży czy nie zwriuję

LADY nie wyrzucili mnie byłam u koleżanki....:-) teraz wróciłam ale jestem padnięta wczoraj markowałam po nocy i teraz jestem zmęczona...
MAJU życzę żeby ci to swędzonko raz dwa przeszło....
MASIEK na wypoczynku i pewnie jutro wróci....
A ja dziś nic nie mogę jeść czuję się jakby mi brzuch napompowali od wewnatrz w ogóle nie mogę jeść kiepsko ze mną jak juz nie moge jeść chyba się wczoraj przejadłam...:-)
;-)

Nospa pomoże, a jak nie to weź rozpuść pół łyżeczki sody spozywczej oczyszczonej w troszce wody przegotowanej ciepłej i wypij, potem popij i natychmiast przejdzie "zapowietrzenie";-)
A jak tam brzunio ?? Już lepiej ?? I espumisan podobno można brać w ciąży, gdzieś tak słyszałam, ale pewna nie jestem...