reklama

Kwietnióweczki 2008

Aduś czy oby napewno herbatke??? dobra dobra :P

glitteryourway-c6fde8c2.gif

reklama
Dobra LADY herbatke na pewno ja też się cieszę do monitora jak mysz do sera....

a włala napijemy się razem herbatki to parzyć i będziemy gulgac ją:-D:-D

a gdzie kasia no nie chce z nami o porodach rozmawiać:-D

:-D:-D:-D:-D:-D
Lady nieźle, mam na imie Ola, ale na wątku przedstawiam sie i innym jakimś juz napisałam;-)
Domiś miał mieć na imie przez całą ciążę Leoś ale po porodzie przestało mi sie podobać, a ze Dominik jest przepięknym imieniem ...:happy2:

Pierwszy poród był cudny i idealny, rodziłam z mężem i było cudnie (o ile tak mozna napisać o takich przeżyciach) ale domisia sama rodziłam bo T był w Niemczech i nie zdążył dojechać. No i ojoj tego nie wspominam dobrze. Myślałam że oszaleję. Było 5 razy gorzej bo nie miał mi kto kolana w kegosłup wbijać, ale jakoś przezyłam.

Szycie koszmar, ale sie zagoiło w obu przypadkach. Teraz juz sie wcale nie boję:-)

Silka zróbkaj foto ślicznoto koniecznie:tak:

Wiecie co, mnie coś od jakiegoś tygodnia, może półtorej coś pod lewym cycem strzyka :baffled: No i nie wiem co to może być :confused: I to bardzo często... Tak kłuje... A Alanek tak mocno kopie, że cały brzuch aż skacze :-D Też tak macie ?? Ciekawe ile mój synuś już waży ??

LadyLajla a Twoja córcia ile ważyła ?? Powiedział Ci lekarz ??

Mój ancymonek kochany ostatnio mniej puka ale jak da czadu to też mi brzuch skacze.....ale to dziwnie wygląda:-D:-D

SILA może cię Alanek uciska i dlatego wiesz coraz większy a ty kończysz juz kochana 29 tydzień i bedziesz zaczynać 30 to byczek mały tam skacze....

reklama
Oj tak laski... Kasia na pewno nakrzyczy :tak::-D:-D:-D
luckymama, to teraz Ci wypada łatwy i przyjemny poród :tak:
Oki... Idę kolacyjkę robić. Chyba jeszcze wrócę :tak:

A na razie się żegnam dziewczynki. Miłej pogawędki laseczki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry