reklama

Kwietnióweczki 2008

Ola dwa naturalne porody :)ale w skrocie to napisals a ile godiznek rodzilas noo? :)

Ada Kasie ominie co najlepsze hahaha

Silka :) mówił mi że waży 873gramy na 26 tydzien ciązy teraz weszłam w 27 :)a Wasze niunie??? ile waża? i w którym dokladnie jestescie tygodniu?

aaa mamy herbatki??? to teraz pijemy za zdrowko naszych maleństw:) hlup siup w nasz dziub hahahah :)
glitteryourway-c6fde8c2.gif

reklama
Ja wam zaraz dam cholery jedne .. o porodach mi tu pisza a ja juz spac nie moge po nocach zamiast mi sie snic sny erotyczne to mi sie horrory porodowe snia...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ada bidulo ja tez dzis jakos dziwnie napompowana jestem:tak:zaraz wejde do wanny i mi ulzy

Wiecie co ja wiem że dostac palec chce sie potem całą reke..ale naprawde brakuje mi kontaktu z Wami takiego wizualnego..... nie macie kamerek?bo kiedyś mogłybyśmy sobie stworzyc taka mini video konferencje przez skype tam moga nadawać chyba 4 osoby na raz i sie widzieć isłyszec :)

OOOOO Kasieńka wiedziałam że Cie przywołamy do sibie z Ada telepatycznie :) chciałyśmy Ci zrobić miłą niespodzinke a Tobiue snów erotycznych sie zachciewa hahahahahah no no no :)

Ja wiem że ciekawośc to pierwszy stopien do piekła...ale powiedzcie czy w tym stadium uprawiacie sex bezproblemowo? bo mi strasznie jest cięzko chyba się starzeje....

no co? w końcu Kasia poruszyła temat erotyki hahahahah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry