reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
A takie ploteczki bierzace temaciki ;)

dawno nic fajnego nie ogladałam w tv z checia pozrywałabym boki przy jakiejs komedi moze znacie jakies fajne to sobmie z neta posciagam?wiecie te dni sa takie same odkad nie pracuje mam nadmiar czasu..i nie wiem co z nim zrobic .....

glitteryourway-c6fde8c2.gif

A gdzie Renia sie podziewa moze ja sprobujecie telepatycznie sciagnac....;-)Reni to dzis caly dzionek nie bylo wpadla jak po ogien i wypadal.
Silka wracaj pokaz wosy a nie siedzisz i lodowki pilnujesz...
Znowu mam dzisiaj nerwy jak diabli ja juz nie wiem zwarjuje w tej ciazy chyba:-(, wiecie ze te laski z PAZDZIERNIKA 2007 co sie tak klocily o moderowanie , dzis usunely ten caly watek chyba im wstyd bylo ....

SILA chyba juz nie wróci bo konsumuje kolacyjkę...

A faktycznie usunięto cały wątek niezłe są to trzeba im przyznać...miało byc losowanie na moderatora bądź ankieta ale jazda nie mogę....

właśnie a gdzie RENIA nasza

Ja ciagle zastanawiam sie jak to bedzie przy dwójce dzieci synek bedzie mial w tym roku 6 latek już i we wrzesniu pojdzie do zerówki poki co siedzi ze mna w domku i sie uczyc ciagle dodawac i odejmowac do 20 zapierdziela na kompie z zamknietymi oczami...nawet czasem na skypie odpisuje za mnie wszystkim za moimi plecami....umie czytac pisac w sumie ok w koncu z nim tyle siedzialam przy tym w formie zabawy ...z tego jestem dumna moze nie bedzie tlumanem jak pojdzie do szkolki.:) nie no..a teraz kolejne sie pojawi..jeju jak ja dam rade na meza nie bede miala co liczyc bo on pracuje od 3 w nocy do 14 potem spi potem przygotowuje towar na kolejny dzien i to samo...wiec tylko moge liczyc na sibie i na synka dobrze ze on taki opiekunczy gada do brzuszka....kocham cie siostryczko siedzi ze mna na alllegro i chce kupic za swoje pieniązki sukieneczke jeje no mowie wam.... mam nadzieje ze to nie sa tylko takie pozory... ale nie wiem ....jak zwykle mam obawy..czy dam rade podzielic uwage...ze mnie juz taka dupa wolowa....

glitteryourway-c6fde8c2.gif

LADY co ty sie martwisz za wczasu , dasz rade co masz nie dac o tyle masz dobra sytuacje ze maly wlasnie idzie do szkolki ,wiec sie nie bedziesz musiala rozdwajac ,tylko bedziesz mial czas dla malej... bedzie dobrze

reklama
Lady dasz radę. jej jaki cudny Twój Domiś maluchny i jaki zdlniacha:-)

Ale nadganiacie tak że nie sposób nadążyć:-D

Rodziłam Lila od 5,10 do 17,10:-D
A Domisia od 17,15 do 1,45:-)

Silka trzymam za słowo z tą loterią co do porodów:-D

No Reni dziś nie było:-(

Kasia erotyka hmmm:-) ja to moge sobie tylko powyobrażać co by było gdyby T tu był:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry