reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY jaka dupa wołowa skoro swego synka tak dużo nauczyłaś to stuprocentowo dasz radę więc głowa do góry nie martw się fajnie,że synek taki aktywny i cieszy się na siostrę i jeszcze ubranka chce kupić

reklama
A wiecie co tak sie ostatnio zastanawialam gdzie sie podziala Gryzelda ... pamietacie ja??? ciekawa jestem dlaczego sie nie pokazuje .. przeciez byla taka aktywan oby u niej bylo wszytko ok.

No własnie mój mały wysmarował cały sie farbkami !!! musze iśc go wykapac myslałam ze zasnoł bo tak cicho było i mąz mówi ze on spi a tu przychodzi mi zebym pomogła go umyc takie włsnie zdoly nie ma co chwalic przed zachodem slonca hahah mykam laseczki....a jeszcze niedawno narzekałam na brak zajec hahahah jakbym nie wrocila...to miłej nocki!!!! do juterka :)ciezko sie z Wami rozstac no ale ide cała wanna wody juz jest mi sie drze buzka pozdrawiam wszystkie :)
glitteryourway-c6fde8c2.gif

KASIU z tego co pamietam Gryzelda korzystała z internetu z pracy a jej firmę gdzieś przenosili....potem dała znać że juz się przenieśli i miała zajrzeć i od tamtej pory cisza...nie wiem...tez sobie o niej ostatnio myślałam....

jejku ale naskrobałyście całe szczęście że przeczytałam co skrobałyście:-)

Silka napraw sobie kule szpiegulę ;-) :-D
Reniu gratkii ogromniaste dal ciebie i synka:tak:

MASIEK dobry wieczór!!!
Wracaj do nas szybko...ja jeszcze chwilę posiedzę i chyba walnę się spać jestem zakręcona że szok poczytam se cosik i walnę się spać a moi rodzice tak pala w domu że nie mogę duszno mi a okna nie otworzę bo głowkę mam mokrą....:baffled:

reklama
jestem jestem:-)

wyscie Dziewuchy poszalaly czy co:szok: spuscic Was z oka to pozniej musze siedziec i pol godziny czytac co nasskrobalyscie:-D:-D
ale sie uhahalam Lady Ty to drobinka musisz byc:-D:-D:-D:-D, Ada wyszlo ci z tm smarkaniem:-D:-D:-D, a ja Wam powiem ze ledwo chodze a jak przyjdzie co do czego to jeszcze pogalopuje:-D:-p i skad te sily;-)

masiek dzieki za gratki, a na kule Sili to Ty nie licz , przeciez juz pisalam ze po gwarancjii jej padla, zobacz jaka mi Zuzie przewidziala;-):-D;-):-D

Kasiu, Lucky, Maju:-)
no wlasnie zdradzcie co na tych pazdzierniczkach bylo bo szukalam i chyba rzeczywiscie to pousuwaly:baffled:
Silka uprzejmie melduje ze ja juz po sobie posprzatalam na liscie:tak:, a czy moglaby dopisac do mnie moja Zuzie z granatami;-):-D?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry