reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam wszystkie kwietniowe mamusie jeszcze raz :-) Więcej informacji o sobie umieściłam w dziale "Przedstaw się". Cieszę się że znalazłam tak żywe i przyjemne forum, będę starała się jak najczęściej tu zaglądać. Wiem że jest dość późno, ale miałam nadzieję że któraś z Was jest takim samym nocnym markiem jak ja, a tu wszystkie mamuśki chrapią już w najlepsze :nerd: w takim razie pozostaje mi razem z moim brzdącem kłaść się do wyrka i pojawić się tu jutro. Pozdrawiam i kolorowych (oby tylko nie porodowych :no:) snów Wam życzę:-).

reklama
witam :happy2::happy2::happy2:
czarnulka witam również :-):-):-)
Ada
hehehe wiesz czytam o tym różowym sweterku co Ci się podobał i tak siezastanawiam...bo u mnei ma być dziewczynka,wszyscy już mi przysylają paczki pod kątem dziewczynki,różowe ,śliczne itd...ale właśnie czytałam na innym forum że dziewczyna też nastawiała się na córkę,a tu kolejne usg i ptaszek urósł..hihihi...:-D:-D:-Dzresztą tak było i z moim synkiem,miał być dziewczynką a pod koniec ciąży lekarz mi oznajmił że to syn..a ja w szoku ...ale najważniejsze żeby było zdrowe:tak::tak::tak:
Pozdrawiam wszystkie panie bez wyjątku:happy2::happy2::happy2:

Dzień dobry kwietniówki!!!!

ANEKHA :-) ja mam nadzieję,że mój synek nie okaże się nagle dziewczynką:-):-):-):-) w sumie to bez różnicy ale napaliłam się na chłopca....:-D

RENIU KATJA zaczynamy siódmy miesiąc dziewczynki....

BRATKA witam na pokładzie.....zaglądaj do nas często....:tak:;-):-)

A co to reszta wylegiwuję się o tej porze wstawać dziewczynki....:-)

YouTube - Universe

OJEJ udało mi się wkleić jestem w szoku ciekawe jak tego dokonałam.....hahahaha.....

ale serio rozryczałam sie jak to właśnie ujrzałam spotkałam to na innym wątku kurczę co to oglądam to ryczę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...nie mogę bosheee te hormony aż się cała rozbeczałam na dobre

witajcie

ja dziś poleże troszkę więcej...jakoś nie takoś sie czuje

ALe wy jesteście nie ziemskie tak szalejecie ztymi postami..szok!!!! Widze ze najlepiej siedzieć tu koło 20... ;-) ino mój mnie goni zawsze.

Dzień dobry wszystkim :-) ja już wyspana i wyprysznicowana, w doskonałym humorku, lecę po mleko do sklepu no i potem śniadanko :happy2: jak nie mam mleka w lodówce to normalnie szału dostaję, nie wiem czy z tym nie przesadzam aby :baffled:
Nie wiem jak tam u Was dziewczyny ale u mnie piękna pogoda za oknem, słoneczko świeci, niebo błękitne, aż chce się wyjść z domu. A propos płci u mnie to jest tak: za 1. razem lekarz powiedział że wydaje mu się że to dziewczynka ale nie był pewien, za 2. podejściem moja już ginka powiedziała że na pewno dziewczynka (ku mojej wielkiej uciesze :-D) jednak wiem jak lekarze mogą się mylić i mój entuzjazm szybko ostygł. Jutro mam 3.podejście do USG, jeśli tym razem wyjdzie że dziewczynka to chyba w to uwierzę i się upije (Piccolo oczywiście :-p)
Pozdrawiam "słonecznie" :rofl:

BRATKA to powodzenia na USG oj przydała by się dziewczynka bo u nas sami chłopcy przeważnie ale za to jaki wybór będą miały dziewczyny:-):tak::tak::-D:-D

MADZIUJKA kochana odpoczywaj dużo razem z Martynką duuuuużo zdrówka dla Was

Czesc laski, posimialam czytajac wasze pogaduchy.
Ada, Reniu rzeczywiscie jestesmy na 7 okienku, az trudno w to uwierzyc, noi i rzeczywiscie czas leci
Aduniu dziekuje za You Tube- Universe, nie zle se poryczalam, ale juz taka jestem.

reklama
Hej KATJA no właśnie też mam taki dziwny charakter a w ciąży to w ogóle ryczę :-D...uciekam na spacerek mały....do później papa:-):happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry