Kasiu lepeij jedz do lekarza....uspokoisz sie i pewnie Ci pomo ze......
Sylwia co to za kucia to nie mam pojecia ja takich nie miewam jedynie pod zebrami od kopnięc małej.....do piątku nie jest daleko tazke..daj cynk..a ten Twój mały urwisek napewno waży już sporo
Niebo Ty równiez zadzwoń do lekarki jak nie tej do innej... nigdy nic nie wiadomo!!!! a z tobą nie jest lekko...ostatnio tazke sie nie wachaj i sie skonsultuj z lekarzem....koniecznie...ja tego rowniez nie mam....
No ja Bartko za Ciebie tez trzymam!!!!!!!!
Lece sie również położyć na troszke bo jakaś śpiąca jestem potem jade na zakupy małe jakieś potem pewnie przygotuje sobie obiad na jutro.... troszke koło synka porobie....i może wieczorkiem się stykniemy przy herbatce...tazke miłego dnia i do wieczorka.....
Trzymajcie się!i uważajcie na siebie....
Sylwia co to za kucia to nie mam pojecia ja takich nie miewam jedynie pod zebrami od kopnięc małej.....do piątku nie jest daleko tazke..daj cynk..a ten Twój mały urwisek napewno waży już sporo
Niebo Ty równiez zadzwoń do lekarki jak nie tej do innej... nigdy nic nie wiadomo!!!! a z tobą nie jest lekko...ostatnio tazke sie nie wachaj i sie skonsultuj z lekarzem....koniecznie...ja tego rowniez nie mam....
No ja Bartko za Ciebie tez trzymam!!!!!!!!
Lece sie również położyć na troszke bo jakaś śpiąca jestem potem jade na zakupy małe jakieś potem pewnie przygotuje sobie obiad na jutro.... troszke koło synka porobie....i może wieczorkiem się stykniemy przy herbatce...tazke miłego dnia i do wieczorka.....
Trzymajcie się!i uważajcie na siebie....
Daj znać koniecznie jak tam po usg
. Jestem w szoku bo jak dla mnie jest gigantyczny - przytyłam 9 kg. Mówi że to może dlatego że jestem wysoka i mam wysoko piersi bo takie małe. Ale dzisiaj idę do niej jeszcze raz na usg żeby zobaczyć czy synek dobrze rośnie. Wczoraj nie chciałam robić usg bo chcę żeby Tomek też zobaczył Małego. Miesiąc temu Synek ważył 776g w 24 tyg. Zobaczymy ile dzisiaj.
, dziewczynki co z wami nie czuc sie zle zabraniam;-)
, a powaznie- odpoczywaj i wielka buzka dla calej trojeczki:-)
)
i chyba dalo to energię brzuszkowi bo urusł trasznie. Zrobił się ciężki, okropnie ciężki i taki obły. no i ciągle skacze
coś czuję że Leoś nadrabia zaległości w rośnięciu