reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Masiek Ty wracaj tu do nas a nie nas tylko podgladujesz;-):-D
Najwazniejsze ze Leos zadowolony z tego wyjazdu, masz szczescie, nie bede wiecej krzyczec- to cie uratowalo:-D:-D;-)
mykam bo musze po moje dwa biegajace szkraby do szkoly jechac:-)
wieczorkiem zajrze, chyba ze nie bo mi spanie wrocilo:-D

Kurka zaczynam się martwić bo mnie ten brzuś coraz mocniej ciągnie! Za godzinkę idę do ginki to się dowiem ale coś czuję że mi się szykuje parę dni leżenia!:baffled:
Dobrze że nie mam daleko do ginekologa bo mieszkam dokładnie nad jej gabinetem, więc fajnie wyglądam na poczekalni jak do niej przychodzę, wszyscy zapakowani w 10 wastw zimowych a ja w sukience, gołych nogach i wiosennych bucikach co bym nie musiała się za długo rozbierać!:-D

Ojoj dobrze że piszecie o tym ciągnięciu, ja w każdej ciązy czuje się sałkiem inaczej, a teraz mam strasznie silne kolkowe przypepkowe ciągnięcia właśnie, ale brzuch sie nie napina. Ech a ciąża to ponoć najpiękniejszy czas:dry:

No wróciłam z usg. Synek ma 1284g więc jest już taki duży jak powinien, ilość wód płodowych też ok, więc ginka mówi że to tylko optycznie ten brzuszek mały bo jestem wysoka 176cm. Tylko szkoda że Synek nie chciał pokazać buzi i zrobić zdjęcia 3d, bo obrócił się tyłem. Zresztą podejrzewałam to już wczesniej bo wali mnie głeboko po jelitach. Główką jest ułożony w dół. Kochany mój Syneczek! Jajeczka też znowu zaprezentował! Tego jakoś nigdy nie ukrywa!
A na bóle brzuch przepisała mi luteinę dopochwowo ale mam brać tylko jak bóle będą rzeczywiście duże. Jak na razie nie zamierzam brać tylko więcej się wylegiwać!

Kachurku, Iwo to duży chłopczyk. Najważniejsze, że zdrowy :-) Super, że wszystko w porządku :-)
Renatko, tydzień robi różnicę, bo teraz Nasze maluszki tyją najwięcej :tak: Kurde, ciekawe ile mój wielkoludek waży :-D Chyba się zapiszę na wcześniejsze usg, żeby Go podejrzeć :-D

A gdzie reszta Kwietnióweczek się podziewa ??

reklama
No więc właśnie nie wiem czemu się czepiała małego brzucha!:-) Mój ważył 776 g w 24 tyg. . Ale zakres norm jest bardzo szeroki , zobacz sobie w wątku przydatne informacje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry