Kurcze tez mam takie dziwne klucia promieniujaca od reki prawej do serca myslalm ze to nerwobole???????????Ale nie wiem melise moze wypije bo dzis mi baba cisnienie w sklepie podniosla Rossman chcialo mi sie strasznie siusiu, a tam nie ma toalet dla klientow i nawet z ich nie moglam skorzystac pod okiem ochroniarza, a nie lubie tych szalet miejskich z reszta bylo daleko. Wczoraj moja cora wariowala w brzusiu caly mi sie trasl, tak jakby bylo jej zimno, myslicie ze to normale????????? Jesli chodzi o kg naszych dzidzi to jest chyba indywidualne, od nas to nie zalezy, moja kolezanka ma bardzo duzej postury meza, i dzieci rodzi coraz wieksze pierwszy synus 4700kg, a na drugiego czeka juz jej powiedzieli ze 5700kg, jutro ma termin zobacze na razie nie dzwoni. A jesli chodzi o plec, to rzeczywiscie duzo zalezy od dobrego usg.
WSZYSTKIM CHORYM, ZYCZE CHYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA
WSZYSTKIM CHORYM, ZYCZE CHYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA
A ja się zawsze z tego śmieję, bo fajne uczucie 
Kurde, może to rzeczywiście nerwobóle... Ale ja mam to codziennie po kilka razy :-( A wieczorem, to już standard :-( A jak z tym u Ciebie ??
, a tego pierwszego synusia 4700kg rodzila naturalnie i nie spala z mezem rok bo tak ja bolalo,ale koniec tych strachow bo bedziecie na mnie narzekac ze was strasze:-), ale ludzie czasami maja dziwne przygody.Kwietnioweczki tak nie beda mialy.