reklama

Kwietnióweczki 2008

Kurcze tez mam takie dziwne klucia promieniujaca od reki prawej do serca myslalm ze to nerwobole???????????Ale nie wiem melise moze wypije bo dzis mi baba cisnienie w sklepie podniosla Rossman chcialo mi sie strasznie siusiu, a tam nie ma toalet dla klientow i nawet z ich nie moglam skorzystac pod okiem ochroniarza, a nie lubie tych szalet miejskich z reszta bylo daleko. Wczoraj moja cora wariowala w brzusiu caly mi sie trasl, tak jakby bylo jej zimno, myslicie ze to normale????????? Jesli chodzi o kg naszych dzidzi to jest chyba indywidualne, od nas to nie zalezy, moja kolezanka ma bardzo duzej postury meza, i dzieci rodzi coraz wieksze pierwszy synus 4700kg, a na drugiego czeka juz jej powiedzieli ze 5700kg, jutro ma termin zobacze na razie nie dzwoni. A jesli chodzi o plec, to rzeczywiscie duzo zalezy od dobrego usg.
WSZYSTKIM CHORYM, ZYCZE CHYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA

reklama
Katja mój Synek też się tak trzęsie jakby było Mu zimno :tak: A ja się zawsze z tego śmieję, bo fajne uczucie :-D:-D Ale Twoja koleżanka ma wielkie te dzieciaczki... I co ?? Pewnie cesarka ?? A co do tego incydentu, to rzeczywiście chyba babka jakaś bez serca... Pewnie w ciąży nie była i nie wie jak to jest, kiedy maluch Ci na pęcherzu leży :baffled: Kurde, może to rzeczywiście nerwobóle... Ale ja mam to codziennie po kilka razy :-( A wieczorem, to już standard :-( A jak z tym u Ciebie ??

Dobry wieczór wieczorową porą!!!!

A gdzie LADY i herbatka...pierwsza miłość się skonczyła....:-):-)

Dziewczynki może faktycznie to nerwobóle....mój syn mi uciska masakralnie jelita a nie dość że mam z nimi problem w ciąży to jeszcze darmowy wewnętrzny masaż....:baffled: i non stop mam wzdęcie bo mi wysadza jelita...szooook mam dość tych dolegliwości aha Sila ja też mam uderzenia gorąca to chyba tak jest czasami

KACHUREK gratuluję dużego syna niech rośnie zdrowo....

KASIU bidulko daj znać jak się czujesz trzymamy kciuki....

chyba nam się zacyna ten mniej przyjemny okres ciąży choć ja miałam mdłości do 5 miesiąca potem jelita jakaś alergia po drodze bosheeee dajta żyć:-D:-D:-D:-D

Te bole mam na ogol wieczorem po calym dniu moze to jakies przemeczenie??????. A to dobrze ze tobie tez sie trzesie brzusio trzesie przynajmniej nie jetem sama bo myslalm ze tylko moja taki zmarzlak, a wyglada to smiesznie:-). A co do mojej kolezanki to musiala troche wlozc w koperte bo lekarz jej powiedzial ze jakas jego pacjetka urodziala tak duze dziecko sialmi natury:szok:, a tego pierwszego synusia 4700kg rodzila naturalnie i nie spala z mezem rok bo tak ja bolalo,ale koniec tych strachow bo bedziecie na mnie narzekac ze was strasze:-), ale ludzie czasami maja dziwne przygody.Kwietnioweczki tak nie beda mialy.:-D

KATJA bosheeeeeeeeeeee duże dzieci mój synek na usg cały czas wychodzi większy o półtora tygodnia do przodu co mi wychodzi termin wg usg na 5 kwietnia a ostatnio 29 marca ale chyba przystopuję i nie będzie tak rósł bo pierwszy mój termin to 17 kwietnia i tego się trzymam więc nie wiem co ten mój syn tak szalej w tym brzuszku.....ale zobaczymy następne usg a poza tym może przystopować z wzrostem nie....

Adunia ty sie nigdzie nie wybieraj wczesniej niz 17.04 bo mialo byc nas trzy, my z Renia zostaniemy zawsze nas wiecej.:-) A to moze rzeczywiscie czkawka te trzesace sie brzusie. Uciekam robic kolacyjke i melise, maz mi wyjechal do pracy i ja znow musze rzadzic w kuchni jak on jest to wszystko robi od snadanka po kolacje bo jest kucharzem, corki ogladaja bajke zaraz koniec umyc, zjesc i polozyc spac. I tak wkolko, ale co ja bym bez nich robila co rano budza mne piekne promienie sloneczne .To sa najslodsze cudenka na swiecie, ze starsza juz sie rozmawia jak z dorosla i zaczynaja sie pytania skad sie biora te dzieci w koncu powiedzial, a ona mamo to wszysko wina samcow bez nich by nas nie bylo i ja tez bylam u Ciebie w brzuszku i sto innych pytan.:-)Dobrej i spokojnej nocki.

Aha to faktycznie masz rację że to nie czkawka....no ja też się trzymam pierwszego terminu na 17 kwietnia ale moja dzidzia teraz taka jak twoja więc liczę że przystopuje bo jak tak będzie rosła do 17 kwietnia i nie daj boże sie przenosi to kiepsko będzie a może wcześniej urodzę tzn jakieś dwa tygodnie no zobaczymy....

A ja mam już herbatke właśnie se zrobiłam bo godzine temu zjdałam obiad dopiero a wcześniej śniadanko i pół kilo mandarynek i starczy bo i tak cuję że za dużo zjadłam a niby tylko dwie kromki i pare mandarynek normalny obiad i stop nie ma miejsca ale nie wiem mi się wydaja że jem malo a miejsca tam coraz mniej:-D:-D:-D:-D albo tylko ja tak mysle że jem malo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry