reklama

Kwietnióweczki 2008

Aduniu, My wózeczek kupimy w lutym jakoś... Nie chcę sobie zostawiać takich zakupów na ostatnią chwilę... Bo najpierw trzeba jechać, zobaczyć, obejrzeć i jakby co poszukać innego... Więc troszkę zapasu czasowego trzeba mieć :tak: A już na pewno nie będę w marcu kupować... Bo wtedy, to już ostatnie przygotowania, pranko, przygotowanie pokoiku...

reklama
To ja też tak zrobię bo na ostatni czas zostawiam sobie właśnie pranko prasowanko....tylko nie wiem w czym prać dziecięce ciuszki w jelpie???? nie wiem...

KASIAK witaj.....

Aduniu, ja na początku ciąży dostałam od mojej ginki takie próbki różne i była wśród nich próbka płynu do prania ciuszków dziecięcych Lovela... Ale ja też nie wiem właśnie... Trzeba by się jakiś Mamusiek zapytać w czym prały :tak:

A ja właśnie zaglądnełam na styczniówki i w większości porodziły i to przed terminem a teraz parę zostało oj jak zazdroszczę ale wszystko w swoim czasie......

No właśnie SILA o tym praniu też se mysle słyszałam,że jest JELP i LOVeLA ale nie wiem ja się skłaniam ku pierwszemu ale też poczekam na doświadczone już mamy a tu trzeba wszystko prać nawet rożek no tak mi powiedzieli że wszystko więc nie długo zacznę ale najpierw nuszę kupic jakąś komdę bądź szafkę na te rzeczy dla małego bo nie mam gdzie ich dać i na razie w reklamówkach dziś se oglądąłam mój rożek znowu masakra że już nie długo tam dzidzia będzie

Aduś, ja też podczytałam Stycznióweczki... Też Im strasznie zazdroszczę, bo już chciałabym mieć Alanka przy sobie... Ja już dawno nie zaglądałam do ciuszków... Są już poukładane w komodzie, ale właśnie jeszcze trzeba je wyprać... Ale to w marcu, żeby świeże były :tak:

Adusiu, ja się już żegnam... Mykam się położyć. Buziaczki !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Cześc laseczki :) jak sie macie? kobitki przeszło juz Wam? co za dzien jakis fatalny.....

Adus kurde miałam byc wczesniej ale tak mi sie to wszystko przeciągneło....pierw zakupki potem prostio do rodziców pojechałam i wrocilam rozpakowałam....potem kolacyjka mała...załonczyłam kompa i o nim zapomniałam zaczełam ukladac pranie a teraz weszłammm i troszke z Wami posiedze :) nawet pierwszej miłości nie ogladałam przegapiłam... na szczescie jutro powtórka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry