reklama

Kwietnióweczki 2008

7e8d4804369be2ac.jpg

Taki chyba sobie kupie i ten model i ten kolorek uniwersalny :)choc sto kroc Reni mi sie podoba tylko ta cena dla mnie kosmo....

cały link NAJTAŃSZY EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK+SUPER GRATIS! (296073070) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
witam

Lady no i masz juz wybrany :-)
Nieskromnie dodam ze firma która produkuje te wóżki ma w nazwie moje nazwisko ;-) hihi jak je pierwszy raz zobaczyłam to miałąy jeszcze wielkie nadruki tej nazwy..i śmialiśmy sie jak głupki.

jakoś dziś szybciej sie obudziłam... jem śniadanie ale jakos nei wchodzi no!

SILA ja to miałam kompleksy z gotowaniem na początku...no bo co z czym ja wskoczę z pierogami....:-D:-D:-D:-D no ale teraz pierogów nie lubi dalej ale inne rzeczy je i woli jak ja gotuję a uwielbia zupy a ja wole jak on gotuje :-D ale o doprawianie czesto prosze jego....:-D:-D

no właśnie ciekawe co u Kasi naszej jak sie czuje

no i LADY gdzie z herbatą
Witam w ten mrozny poranek, ale ja tez miala kompleksy z gotowaniem ciagle nalesniki:-), ale czsami stwierdzam ze dobrze odpoczac od tego kucharzenia, a zreszta ja nie mam pomyslowa, a maz z niczego cos. To super Aduniu maz mial praktyke, czy teraz pracuje w zawodzie, a skad w ogole jestes, przepraszm ze pytam jesli nie mozesz odp to sie nie gniewam.
Lady sorki ze pytam, ale nie moge sie doczytac tej aukcji w sprawie wozka, czy to tez spacerowka, dzieki za odp.
Własnie ta moja kolezanka z duzym dzieckiem siedzi na KTG jeszcze czekaja na skurcze bo chca moze naturalny poro skoro jest juz w 38 tyg powinni ja ciac, ryczy w sluchawke, konowaly ktos juz tak napisal dobre okreslenie . Ide szykowac dzieci do szkoly.
SILKA moja corunia ma 9 lat i rozumku tez duzo:tak:czasami mowie ze za pare lat te nasze pociechy nas sprzedadza.

No własnie moja kolezanka jest po KTG 4 cm rozwarcia jedzie do szpitala na piatek c.c.Boze ciarki mi przeszly, a mam za soba dwa porody co sie ze mna dzieje oblaly mnie poty zimne i cieple:szok:

Witam wszystkie kwietnióweczki :-) widzę że od samego rana w najlepsze toczą się pogaduchy. Ja właśnie wybieram się na śniadanko, a potem muszę usiąść do mojej nieszczęsnej pracy mgr bo termin mnie goni a chcę mieć już z tym święty spokój :confused2:. Wczoraj wieczorkiem postanowiłam odpocząć trochę od kompa bo siedzę tyle że mi oczy w końcu wypali :baffled:, dziś wieczorem mam usg więc na pewno wpadnę podzielić się z Wami wrażeniami :-).
Miłego i pogodnego dzionka laseczki ;-)

Czesc dziewczyny.
dzieki za troske kochane jestescie:-)mialm wczoraj wieczorkiem do was napisac ale juz byla taka padnieta ze poszlam spac. W szpitalu przesiedzialam 4 bite godziny malo mnie cholera nie wziela okazalo sie ze mam jaksa nietrawnosc i stad te bole ...dali mi jakies mleczko do picia , zrobili mi ktg dla swietego spokoju , usg wiec zobaczylam malego raz jeszcze, doktork muzinekkk sie smial ze ma duzego patyka:-) wiec u mnie pomylki co do pluci nie bedzie bo to juz drugi lekarz potwierdzil maly duzy wazy 1350 ku mojej rozpaczy, niech juz nie nabiera tak wagi bo bedzie ze 4 kg wazyl:-(jak ja go urodze.. obejrzalam dzieki temu caly odzial wiem jak wyglada porodowka .. pielegniarki bardzo mile .. lekarze to sami hindusi i murzyni ;-)A najwaniejsze ze mnie juz nic nie boli bo myslalam ze nie wyrobie ani usiasc ani lezec moglam tylko stac i to na dodatek wyprostwana jak swieca a ile mozna stac:-(
A teraz lece poczytac co naprodukowalyscie ..:-)

Hej!

Dzięki za wsparcie kobitki :-) Zadzwoniłam jednak do mojego doktorka i powiedział mi, ze tak to właśnie ma wyglądać przy krążku i nie mam się czym niepokoić... No i teraz mi głupio, że tak spanikowałam i wydzwaniam do chłopa na urlopie... :zawstydzona/y: No ale trudno... przynajmniej jestem spokojniejsza...

Ka32sia, dobrze, że wszystko ok i nie musiałaś zostawać w szpitalu, a Twój maluch rzeczywiście spory, ale wydaje mi się, ze mieści się w normie, przecież to już 29 tydzień i według wszelkich poradników tyle mniej więcej powinno ważyć dziecko w tym tygodniu:-)

Kachurek, Twój synuś też kawał chłopa :-) ale to dobrze :-)

Moje bąble w 25tyg i 5 dniu ważyły 900, więc pewnie też będą ważyć tyle za dwa trzy tygodnie :-) Ja tam się z tego cieszę, bo im będą większe tym lepiej dla nich w razie wcześniejszego porodu...

Lady, fajny ten wózio, który wybrałaś :-)

Dobra kochane, ja zmykam leżakować... :-)

Kasiu no to super ze wszystko ok, i znowu duuuzy chlopak:-), a ten lekarz murzinek to co sie smieje, mysli ze biali maja same male;-):-D

Lady wozio super no i cena normalna, a do tego masz wybor w kolorkach, chociaz taka rozowa Sandrunia slcznie bedzie wygladac w tej niebieskiej karocy:tak::-)
Ja swoj juz zamowilam i czekam az przyjdzie:sorry2:

Dziewczyny ja - wieki temu;-)- pralam w JELPIE, i nie moge narzekac, co do Loveli sie nie wypowiadam bo nie znam:-(

Buzka i do potem

Ja slyszlam ze ktorys z tych proszkow ma kiepski zapach, ja ostatnio pralam ciuszki i pieluchy w FAIRR czy jakos tak nie chce mi sie na dol z chodzic zeby zobaczyc jak sie pisze dokladnie..... ale kupilam plyn do prania i pln do plukania, fajnie pachnie ... ja juz mam prawie wszyto poprane :-)i poprasowane ale to tylko dlatego iz moja starsza corka wiercila mi dziure w brzuchy kiedy wreszcie bedziemy prac i prasowac........wogle powiem wam takie male dzieci sa slodkie wczoraj widzialam takie zaraz po urodzeniu .. no moze 2 godziny po ............... sama slodyczzzzzzzzzzzz:-):-):-)ja juz chcemmmmmm

reklama
Cześc Dziewczynki moje....

Wczoraj wieczorkiem znikłam bo kurde nie wiem czy to tylko u mnie czy u wszystkich w pewnym momencie serwer babyboom nie odpowiadał nie mogłam wejsc wyswietlało mi ze brak witryny web.... a potem juz nie probowałm i poszłam spać.... no ale na szczescie juz jest....

Ciesze sie że wozeczek Wam się podoba co p0rawda chciclalm rózowy...i taki model jak ma mieć nasza Renia... no ale stwierdziłam ze jak urodze chlopca jednak to co ja zrobie z tym różowym wozkiem.hahah wiec uniwersalny chyba ten blekitny :)

Niebo Kasiu super że wszystko ok z Wami....my tych lekków nie pozbedziemy sie juz nigdy chyba....

Katja ten wozeczek jest wielofunkcyjny....tazke tez spacerwka z niego fajna :) tam wszystko pisze na stronce i są zdjecia podałam link kliknij na niego....wszystko mozna zobaczyc .....

KASIAK witaj .... widze ze bedziemy rodzic w tym samym terminie wiec strasznie jestem ciekawa kogo tam nosisz w sobie jakie ma wymiary :)waga itp.. bo z checia bym porownala do moich:)

Bratka trzymamy kciuki jak wrocisz z Usg to sie pochwal :)

Madziujka no w końcu postanowiłam.... to fajne masz nazwisko moja siostra ma po męzu Lech jak te piwko i od tej pory jak pije jakies piwo to tylko lech....

druga siora ma na nazwisko skrzypczyńska:) a trzecia Wojtuś tylko ja mam takie ruskie Stupieńko wolałabym mojew panienskie juz Olszówka :)

Własnie gotuje obiadek wolowine ale te mieso musi sie długo dusic siedzi na gazie na malym ogniu juz chyba z 1,5 godzinki i jeszcze twarde masakra :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry