reklama

Kwietnióweczki 2008

Dziewczeta badzcie tak mile i dajcie przepis na zurek, z gory dzieki moja cora uwielbia a nie lubie nie sprawdzonych, a z jedzeniem to tez tak mam ze mowie sobie ze malo jem, ale maz mowi ze duzo. A jakie bierzcie witaminki????????????????????

reklama
Oj nie lubię testu obciązenia glukozą.
Zawsze wydaje mi się że zaraz zasłabnę, jak tyle glukozy wypiję. Brrrrr
Jakos nie lubię tego badania ze wszystkich w ciązy najbardziej:-(

Katja ja biorę (bardzo nieregularnie) Prenatal DHA

Silka, narobiłaś mi ochoty na ogórkową, chyba dzisiaj też sobie zrobię :-).
Test obciążenia glukozą dopiero przede mną, Kachurek skoro jesteś już po powiedz mi jaki wynik jest prawidłowy i czy trzeba robić to na czczo?? :confused:
Katja, ja biore Feminatal N, no i ostatnio moja ginka dołożyła mi żelazo bo spadła mi hemoglobina i hematokryt :baffled:.

ja tam glukozy nie wspominam źle.hop siup i tyle.
Biore witaminki femintal N a wcześneij łykałam prenatal DHA.

Kachurek hihi przeciez ty stomatolog jestes nie? to jak boisz się igieł? ;-)

Bratka mnei się nie pytasz ale ci powiem.. glukoza na czczo tzn. jedno pobranie wypijasz godzinę czekasz i drugie pobranie. Wynik po obciążeniu nie powinien przekraczać 140

Katja32 ja używam zakwasu żurek ślaski taki biały z czerwonym i z takim facetem na rysunku. Spróbowałam wiele i ten mi pasi pod każdym względem i nigdy nie było tak ze nie smakowało. Gotuję ziemniaczki w kostkę na kosci lub kostce wkrawam pieczarki potem wlewam zakwasik niom a na miseczce juz jajo czeka..mniam nic mi więcej do szcześcia nie trzeba.

Ja tez biore Feminal N pomimo iz ma tu bezplatne wit. ale jakos nie mam do nich zaufania a poza tym one maja jakis dziwny sklad...ah i tez nie biore codziennie tylko co drugi dzien;-)

mi sie wydaje ze nie ma sensu brac codziennie ... no chyba ze ktos ma wrazenie ze sie kiepsko odzywia.. ale jak jest inaczej to po co faszerowac organizm syntcznymi witaminami;-)

Dziewczyny, ja chyba od 12 tygodnia do jeszcze bardzo niedawna łykałam codziennie Feminatal N, ale mam znajomą pielęgniarkę i to właśnie Ona mi powiedziała, że nie ma sensu brać wit. codziennie, wystarczy tylko dostarczyć organizmowi trochę witaminek z pożywienia... No i ja tak robię... Jem warzywka surowe, owoce, nabiał, rybki... Gorzej tylko z mięsem, bo nie bardzo przepadam...

Bartka, glukoza koniecznie na czczo... A ogórkową właśnie sobie jem :-D Daj znać jak po usg... Ja idę jutro na wizytę :-D

Kachurku, jesteś nietypową panią stomatolog... Myślałam, że dentysta się niczego nie boi :-D

Czesc dziewuszki:-)

Ja dzis po wizycie. Wszytsko ok, wyniki w normie. 10 kg okazalo sie prawdą :baffled::-p tak wiec na bank przekrocze załozony pulap:-p

Dziewczyny, ktora z Was planuje zakup komody z przewijakiem?
Bo ja wlasnie poszukuje czegos fajnego:tak:
Podzielcie sie doswiadczeniami:-)

reklama
ja tam glukozy nie wspominam źle.hop siup i tyle.
Biore witaminki femintal N a wcześneij łykałam prenatal DHA.

Kachurek hihi przeciez ty stomatolog jestes nie? to jak boisz się igieł? ;-)

Bratka mnei się nie pytasz ale ci powiem.. glukoza na czczo tzn. jedno pobranie wypijasz godzinę czekasz i drugie pobranie. Wynik po obciążeniu nie powinien przekraczać 140

Katja32 ja używam zakwasu żurek ślaski taki biały z czerwonym i z takim facetem na rysunku. Spróbowałam wiele i ten mi pasi pod każdym względem i nigdy nie było tak ze nie smakowało. Gotuję ziemniaczki w kostkę na kosci lub kostce wkrawam pieczarki potem wlewam zakwasik niom a na miseczce juz jajo czeka..mniam nic mi więcej do szcześcia nie trzeba.
Czy ten zakwas Zurek slaski kupie w kazdym super markecie,on jest jakiejs konktretnej firmy?????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry