reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobry wieczór!!!!

Właśnie się pokłóciłam z mamą i jestem naminowana,że hej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KASIU super że wszystko gra...no i fajnie,że chłopak duży niech rośnie potem teleportacja najwyżej zamiast porodu:-D:-D

A ja dziś też miałam ogórkową na obiad....a żurek też bym chyba zjadła....

A gdzie to nasz moderatorek kochany dziś środa wraca do domciu MASIEK czekamy na Ciebie....

reklama
Heja ja tylko przelotem bo zaczyna sie moja pierwsza milosc :) ale bede wieczorkiem...

Madziujka moja mała w 26 wazyła dokladnie 873 gramy takze chyba ok :) nie martw sie za czasu....

dzis mam dzionek na pomarancze juz 6 zjadłam przez caly dzien takie soczyste jak nie wiem.......

przede mna dopiero 1 obciazenie glukozt tez tego nie trawie ale dopiero sobie zrobie w lutym :) ok mykam bo serial leci buzka

Aha je też nie biorę witaminek po pierwsze,że nie mogę a po drugie też mi lekarz powiedział,że lepiej się zdrowo odżywiać niż łykać syntetyki no ale niektórzy muszą jak mają problemy z jedzonkiem i nie mogą odpowiednio zadbać o dietę....

KATJA mój pracuje w zawodzie ale nie robi w sumie do końca to co by chciał tzn gotuję nie to co by chciał....może kiedyś zobaczymy....

Najadłam się krokiecików z mięskiem i barszczykiem. Pycha!
Ja witaminki łykam feminital n raz na 3 dni. Mi ginka mówiła żeby brać jeszcze oprócz tego folik ale chyba nie doczytała że feminital już ma kwas foliowy 0,8 mg ( a folik 0,4mg) więc to już by była przesada.
Co do strachu przed igłami to uwierzcie że naprawdę to zupełnie co innego stać po drugiej stronie strzykawki! :-D
Bratka podaję normy na glukozę.
Glukoza na czczo norma do 110mg/dl. Jak przekracza 125 to podejrzenie cukrzycy.
Glukoza po 50 mg po 1 godzinie norma do 140mg/dl. Jak jest między 140 a 180 to robi się dodatkowo obciążenie 75mg glukozy po 2 godzinach ( nie powinno przekraczac 140). Powyżej 200 to cukrzyca.

LADY pierwsza miłość się skończyła...;-):-)

KACHUREK to se podjadłaś a ja bym se nawet krokiecika wszamała

NiaNiu ja miałam kupować komodę razem z przewijakiem ale stwierdziłam,że zakupię osobno przewijak ale widziałam ostatnio dosyć fajne na allegro...

MASIEK a ty gdzie się podziewasz jak minął wypoczynek co u Ciebie jak sie czujesz daj znać.....

Aduś no wiem skonczyła sie ale wiesz co.... dzisiaj [przyszła mi pocztą już paczka z łóżeczkiem tym turystycznym o którym tyle pisałam i nie mogłam sie doczekac wiec ja otworzyłam i łózeczko rozłożyłam jakie ono świetne naprawde...takie duże moja Sanderka bedzie miała tu tyle miejsca że szok....fajnie zrobione nic nie trzeba skrecac jka dla mnie rewelka....cały dzien siedziałam w pokoju i sie nqa nie lampiłam bez opamietania nie mogłam sie nim nacieszyc tylko coreczki mi w nim tam brakowało..... i odrazu po filmie mąż mnie zmusił bym je poskładała spowrotem....no i z bolem to zrobiłam bo do porodu zdazyłby mi sie 100 razy zakurzyc.... ale sie ciesze teraz wozeczek niedługo zamówie....potem zaczne kupowac akcesoria dzieciece takie jak pampersiki...szamponiki i w ogole szal bedzie na zakupy od polowy lutego :) a co tam ciekawego??? j

jak juz wszystkie mowia co tam jadly to ja powiem ze na obiadek mialam zupke botwinke i mieso wolowe w sosiku z czerweona kapustka i jablkiem haha :) :)

Dzis też długo nie posiedze z Wami na kompie bo jakos zmeczona sie czuje strasznie...taka ocięzala jeszcze musze sie wykąpać i mojego rozrabiake... takze do jutra....no chyba ze sie jakos szybciej ogarne to wroce a poki co milej nocki .....nigdy nioc nie wiadomo TY to Ada masz podzielna uwage ja na reklamach to ubikacje odwiwedzam aq jak wracam to juz po reklamie....

LADY to drugie danie miałaś pychotka jak dla mnie bo ja za zupami w ciąży zbytnio nie przepadam....ja łóżeczko dopiero zamówię i wózio ale w lutym....a ciuszków mam na razie starczy tylko kosmetyki pościel wanienkę i wsio...chyba...ale mam lenia nic mi sie niechce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry