reklama

Kwietnióweczki 2008

SILA ja laktator kupie dopiero jak zajdzie potrzeba nie kupuje go teraz bo nie wiadomo czy mi się przyda a zawsze można do sklepu podskoczyć....tak mi się wydaję...ja juz też po prysznicu śniadanku a też pokupuje resztę w lutym i z głowy bo marzec nie wiadomo jak to będe się czuć a poza tym niechce zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę

reklama
Zastanawiałam się nad tym proszkiem i wybiorę Jelpa podpytałam u mnie parę osób i w większości to używały nie wiem jakie kosmetyki kupić ale zdecyduję się chyba na bambino nie wiem sama

Dzieńdoberek, dziewczynki :-)
ja od samego rana w dobrym humorku, a właściwie to już od wczora wieczora, byłam na usg, fakt że zamiast o 20 weszłam dopiero o 21 i mało nie wrosłam w krzesło ale warto było tyle czekać. Pan doktor był pewien na 200% że to co noszę w moim brzuszku to...............................DZIEWCZYNKA !!! :-D tym razem pięknie nam się pokazała, mam całe nagranie, waży 710g i wszystko u niej w porządku :-). Jestem bardzo szczęśliwa i dużo spokojniejsza.
Silka czekam na wieści po Twoim usg.
Co do zakupów dziewczyny to ja Wam się szczerze przyznam bez bicia że jeszcze totalnie nic nie mam (no może oprócz paru ciuszków z Ameryki o różnych rozmiarach i paru zabawkach) ale największe zakupy wciąż przede mną, planuję je na następny miesiąc.
Życzę Wam miłego dzionka, ja zmykam na śniadanko :tak: buziaki !

jezdem

Katja w sklepie kupuję ale wiem że ciezko go dostać poza ślaskiem..ale spóbuj moze w sklepie społem.

Łożeczko...hmmm my kupimy najzwyklejsze w świecie bo i tak maluszek długo spać w nim nie będzie trzeba będzie kupić normalne. A jeszcze chce kupić jak będzie miała koło 6-8 miesięcy zalezy jak rozwijac szybko się będzie..kojec.

Bratka gratuluję dziewczynusi bravo...!!
Ja też jeszcze nic nie mam prócz ciuszkó szt. 5
dzis zamawiam sobie podkłądy wkąłdy majtasy jednorazowe..bo to trzeba mieć juz chyba...

Dzień dobry MADZIUJKA!!!!!:-) Jak samopoczucie u Ciebie dziś lepiej??? wiesz co ja do szpitala prócz piżamek nic nie mam ale chyba też sobie zakupię niech leży
BRATKA TO GRATULUJĘ CÓRCI

Bratka gratuluje slicznotki :)obyśmy sie tylko płciami nie rozczarowały dziewuszki :)

Smacznego wszystkim ktore mykaja zaraz na sniadanko....

Jesli chodzi o laktator to mi oosbiscie on sie b ardzo przydał w szpitalu...zwłaszcza przy nawałnicy pokarmowej ktora byla bodajze w trzeciej badz drugiej juz dobie pokarm produkował sie jak szalony nie nadanzałam ze sciaganiem co prawda mozna spuszczac pokarm z piersi przy pomocy raczek..sciskajać piers...ale mi tak ciezko bylo ze wolałam laktatora użyc przy nim szlo mi sprawnie...i szybciutko tyle mleka trzeba bylo wylewac do zlewu... szok....ale byly dziewczyny ze mna na odziale ktore po nacisnieciu piersi lekko mleczko tak im sie lalo jak woda z kranu ze nie potrzebowało zadnych oprzyrzadów tazke Adus mysle ze laktator rzecz nabyta szybko mozna ją kupic nawet w aptece....wiec nie ma sie co spieszyc z tym zakupem....

jeju jak wspomnienia mi wracaja i moment jak mi dzieciatko pokazali pierwszy raz jezu jaka ja byłam szczesliwa.....lzy z radosci w oczach.... boze cos pieknego...nawet jakbym miala miec ciezki porod to wiezcie warto dla takiego skarba...po zobaczeniu go wszystko sie zapomina....jestes tylko Ty i ON....

Silka, ja byłam już 2.raz, za zwykłe usg płaciłam 80zł + 20zł nagranie na płytke. Na 3D umówię się póxźniej, jak dziecko trochę się podtuczy :tak:
A jeśli chodzi o laktator, koleżanka powiedziała mi że przydaje się już w szpitalu więc myślę że też będę kupować.
A jeśli chodzi Silka o imię dla mojej córeczki to narazie mam całą listę, musimy razem z moim zrobić jakąś selekcję, a jak nie dojdziemy do konsensusu, to będziemy losować hehehee ;-).

reklama
Adus dzieuję nawet dobrze :-)
laktator kupie sobie wczesniej tak by do szpitala wziać..nigdy nic nei wiadomo..a mąż może kupić nei taki jak cche i będę mieć pretensje hihihi

Bratka w podpis musisz wkleić..mozę zły adres wklejasz? ni wiem...
co do usg 3d to radzę Ci juz isć bo dziecko później będzie za duże..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry