reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzień dobry.
Wczoraj zdążyłam zobaczyć tylko forum bb i koniec zostałam porwana z przed komputera:-) ktoś się strasznie stęsknił:-D
Dzisiaj rano byłam wypić ulepek:-p czyt glukozę do badania. No ale badanie zrobione o 14 wyniki prześlą do gina. A ja tam jutro się pofatyguję:happy2:
Dzisiaj mam dzień lenia w domku:tak: No może zacznę nowy projekt. Kochany szef policzył mi ostatnio ładnie premię:-D i trzynastak taka jakaś pełniejsza.
No to będę szaleć.
Właśnie oglądam łóżeczka, wanienka jeszcze by się przydała:tak:, chyba jeszcze kilka kocyków itp.

Witam Dziewczynki!
Bratka gratuluję dziewczynki! Bo już się bałam że u nas będzie zaraz jak w chinach - same chłopaki a tu przecież będą synowe potrzebne!:-D:-D:-D
Jak macie jakieś zdjęcia 3d to powklejacie, bo fajnie by było pooglądać. Ja się na mojego brzdąca napatrzę dopiero po porodzie bo już miałam 3 podejścia do 3d i Mały albo się zakrywał rączkami albo ostatnio to w ogóle się plecami odwrócił! Niby taki wstydliwy, ale jajka prezentuje za każdym razem!:-D
Co do tego karmienia piersią to mam pewne obawy, bo taka decha jestem. I mam wrażenie że na początku ciąży miałam większe piersi, jak hormony buzowały. Teraz jakoś zmiękły, chociaż coś tam już się zaczyna skraplać. Ale żeby tam się miało zmieścić trochę żarcia to sobie nie mogę wyobrazić! Kiedy powinny urosnąć?:sorry2:
A laktator to taki ręczny? Jakiej firmy i co w ogóle musi posiadać? Na razie mam mętne wyobrażenie jak to ma wyglądać!:cool2:

co do łóżeczka to ja najbardziej bym chciała takie większe, które przerabia się potem na tapczanik i starcza na dłużej, a przy tym jako łóżeczko dal maluszka jest stabilne:tak:

komodę kupuję zwykła bo przewijak dostanę od siostry taki stoliczek:tak:

proszek raczej Jelp, choć ostatnio wdziałam w makro Cypisek (jak była mała to moje rzeczy były w nim prane więc tak trochę sentymentalnie)

No właśnie dziewczyny pomóżcie. W zeszłym tygodniu miałam USG. Jestem w 33 t.c. i waga mojego dzidziusia wynosi podobno 2700 ! CZy powinnam się czegoś obawiać?? Aha dodam jeszcze, że mam podwyzszony poziom cukru i nie moge sobie pozwolic na zadne slodkosci...

Czesc , co bys chcial dzidzius duzy bo masz chyba cukrzyce ... przy cukrzycy dzieci przybieraja na wadze dosc sporo:-D tak na mrginesie mogla bys juz rodzc gdyz powyzej wagi 2500 dzicko traktowane jest jak donoszone i nie musi przebywac w inkubatorze
Niczego nie powinnas sie obawiac ... moze jedynie tego iz duze dziecko troche trudniej sie rodzi i dluzej ... chodz to nie jest regula... powodzenia i nic sie nie martw dbaj o siebie i o dzidzie:-)

reklama
moim zdaniem powinnaś jednak zrobić dokładne badania, by mieć pewność, że jest w porządku :tak:

pousuwałam posty z list nie wiem czy tak może być:confused: zaraz napisze do głównego moderatora, poproszę ją o zamknięcie wątku tak by tylko Silka mogła robić poprawki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry