A
ada04
Gość
KATJA pogratuluj swojej koleżance dużej dzidzi...ja miałam robioną toksoplazmozę i słyszałam,że się powtarza też tak mi gin powiedziała i WR i grupę krwi jeszcze raz ale nie wiem bo każdy lekarz co innego ja muszę te trzy powtórzyć
MADZIUJKA ja sama jonsona nie mogę bo mnie okropnie uczula i nivea...o hipie nic nie słyszałam ale popytam a penaten słyszałam że okej jest dobry....aha sudocream też ok na odparzenia choć tormentiol też dobry ale jego ponoć przy noworodkach nie można
MADZIUJKA ja sama jonsona nie mogę bo mnie okropnie uczula i nivea...o hipie nic nie słyszałam ale popytam a penaten słyszałam że okej jest dobry....aha sudocream też ok na odparzenia choć tormentiol też dobry ale jego ponoć przy noworodkach nie można
ja szczerze mówiąc nawet nie słyszałam żeby tak duże dzieci się rodziły ;-). I mam nadzieję że moja córeczka nie bedzie tak wielka, bo bym się po takim porodzie chyba nie pozbierała
. A że nie jestem doświadczoną mamą, muszę słuchać tych bardziej doświadczonych i po przeczytaniu paru postów, m.in. Lady zaopatrzę się w laktator na pewno, a jaki pojęcia nie mam, co do kosmetyków znam jeszcze Mustelę (ale troszkę one drogie, krem na rozstępy dla ciążówek kosztuje ok. 80zł
, stosuję i jak narazie jest ok) i dojczowską serię Bubchen, koleżanka stosuje, dowiem się od niej czy dobre
superman normalnie