reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY a ja idę zaraz kolacje sobie zrobię mam pyszny dżemik truskawkowy i herbatkę i wpakuję się z komp do łóżka i poczytam se trochę i pewnie też pójdę szybko spać

reklama
Ja juz po kapieli :)a my tu same widze....Wiesz co Ada od dawna jestem jakas ociezała...ale to nie wszystko na dole brzuszka jak chodze to mnie ciagnie...pobolewa w pachwinie araczej czuje jakies ciagle obciazenie mowilam o tym lekarce ale ona mowi ze wszystko w pozadku szyjka macicy ok..nic sie nie dzieje...ale mnie to meczy ciagle,,,jaj sie klade to ok tylko jak klade sie na plecach na wznak to mnie brzuch tak jakos dziwnie sie robi mama nadzieje ze jest strasznie wszystko napiete...jak wstaje to musze powoli czasem...jak chodze to mnie ciągnie czuje napiecie a brzuch jest miekki przeszkadza mi to... nie wiem co jest grane...tak mam codziennie...to nie sa skorcze,,,,tylko tak ciagnie nie wiem jak to opisac...a Ty jeszcze widze nie pioszłas :) zaraz poogladam sobie film na 1 ma byc 20 po..tazke chwile tu pobede....

LADY mnie krocze boli tzn kość no nie mogę siedzieć leżeć niby nie mocno ale boli aha wiesz co ty miałaś cesarkę może przez to masz takie ciągnięcia brzucha....a ja chyba też lukne na ten film na pierwszym bo mam humor kijowy

no wiem z mamą się pokłóciłas nie przejmuj sie....puśc to bokiem.....czasem trzeba co nie co zdania powymieniac ostro bo było by nudno :) a tak serio...to zapomnij o klotni pomyśl o bobasku sraj na to,,.... ja zaczełam juz patrzec pod tym kontem...ok Aduś lece robic herbatke i na film czytałam recenzje fajny ma byc zobaczymy... a tym czasem duza buzia dla Ciebie Twojeje dzidzi...naszych wszysrtkioch kwietnioweczek i ich pociech buzka do jutra...lece.

D
O
B
R
A
N
O
C

ja z moja mamą to tak jak ty z teściami:-( ....No ok to miłego seansu ja też luknę na ten film jak ma być fajny na małe odprężenie...dobranoc lady

Ja tez wpadam i wypadam:-)
Ada, Lady ta pogoda cyba taka bo ja caly dzien przegnilam:baffled:, tylko co obiadek jakies zakupki ale taaaaka powolna jestem i na nic sil nie mam, ale moze jutro bedzie lepiej, niech ta wiosna przychodzi juz:-)

Juz po chlapanku i jedzonku to teraz chrapanko pozostaje:-), ide zebrac sily bo jutro od nowa, jeszcze lozeczko musze znalezc na necie i porownac cenowo ze sklepowymi, wiec sil potrzebuje:-D

Kolorowych senko;-)

Dzień Dobry Wszystkim!!!

Czyzbynm wyjatkowo pierwsza była? niemożliwe :)

odbębniłam juz swój codzienny rytuał porzadkowy teraz herbatka zaraz sniadanko :)i chyba dalej jestem śpiąca...

Macie racje to chyba przez te pogode jak przyszłaby wiosna to zycie w nas by sie bardziej obudziło nie pozostaje nam nic jak czekac....

Ada ten film wczoraj fajny był ale nie na relaks w niektorych momentach łezki roniłam...kurde co to była za maatka...nam potrzeba komedi :)

posiedze troszku moze któras sie pojawi :)

Dzień dobry

LADY racja ten film nie na relaks ale podobał mi sie....

Ja muszę iść do rossmana na zakupy zakupić se parę rzeczy i idę zaraz do koleżanki na pogaduchy i na rozweselenie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry