Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
serio ? ufff ulzyło mi ze nie jestem sama...ale ja nawet ociezale sie czasem przewracam na bok Wy tez tak macie?zastanawiam sie czy czasem nie mam za mało ruchu?no ale przeciez ze szmata ciagle po chacie latem:0 cześciej po kompie hahahahahahaha i tak przy nim przystaje co prawda hahaha
O MASIEK heloł a ja myślałam,że już jutro zawitasz coś mi się tak ubzdurało....więc kochana masz dużo do nadrobienia a jak LEONEK dokazuje mamusi...wypoczywacie miło mija czas....
Cześć Maiek to świetnie !!!! wypoczywaj sobie i melduj sie w Środe!!!!!!masz juz zaleglosci u nas tak wesoło ale na szczescie za dwa dni wszystko nadrobisz
Sylwia chyba robi kolacje wszystkim jeszcze sasiadom hahaha stad te opóznienie na forum...a Kasiek chyba była tu przelotem bo cos nie widac nie słychac jej znowu jesteśmy same.....