reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
No własnie Renatko sama sie zdziwiłam ze nie było Cie przed poludniem :)

Madziujka jak cos znajdziesz taniego daj cynka :)a z tym porodem jak pojedziesz za wczesnie to najwyżej Cię do domu odesla hahahahah:)

Silka Ty to sie u tego fryzjera zasiedziałaś :)

Ada a Ciebie na dobre z tego kompa wykopali hihihi

A Ja tak jak wczesniej wspominałam dypy po pieczywo nie ruszyłam i do 12 sie meczyłam potem nadrobiłam za dziesięciu i mało tego wcinam 3 juz pączka :) hahahha zaszalałam jak nuie wiem co :)

Co u reszty kolezanek ?:) meldowac mi sie tu szybko :)

glitteryourway-bf818370.gif

No to sie melduję:-)
Witam bardzo serdecznie. Oj naprodukowałyście aż miło czytać.
Moje chłopaki dają mi dziś do wiwatu - gramy w palanta:baffled: śmiesznie z 3 i 1 latkiem grać, ale jakoś sie staramy wszyscy:-)

Szukam czegoś fajnego welurkowego dla Mi:-)

Ps podaję mój nr tel tak na wszelki wypadek;-):-)
506549637

a co tu taka cisza....ja wlasnie poukladalam te diabelne ciuchy w szafie i mam juz dosyc a musze sie zabrac za obiad bo dziewczyny zaraz wroca z budy no i Pan i wladac z pracy .
luckymama no to masz wesolo:-) ja juz nic nie kupuje zadnych ciuszkow za kazdym razem jak jedziemy do miasta to cos zakupie a przeciez wiem ze takiemu malemu dziecku nie potrzeba tak duzo rzeczy bo przeciez wyrasta szybko.... no ale wytlumacz to sobie a szczegolne w tedy jak zobaczysz cos fajnego:-)

Dziewczynki mam prośbę... Czy mogłybyście nie pisać komentarzy na Liście Mamuś Kwietniowych :confused: Jest to napisane na samym początku, a komentarze i tak są... Fajnie by było, gdyby Lista była bez komentarzy, taka przejrzysta :tak: I jeszcze jakbyście mogły usunąć swoje komentarze i wszystkie wiadomości wpisywać w wątku Przedstawiam Się, to byłabym Wam bardzo wdzięczna :tak:

Dzięki :-)

witajcie kochane:-D
ja tylko na chwilunie, wlasnie sie dotyczytalam o tym mleczku ...hmmmm... chyba cos w tym jest bo ja przecholowałam z nabiałem w wekend i teraz mam straszna wysypke :wściekła/y: a swędzi jak cholera aaaajć:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jutro na szczescie wizyta u ginki i zobaczymy co na to powie.... ale rano najpierw znowu ide na ta glukoze..bleee no ale trudno:-( miłego popoludnia dziewuszki buziolki

Silko napisz do Aniaslu lub Aletki żeby skasowały te posty albo przeniosły te dodatkowe poza listą na "przedstaw sie". Tzn. moze też to zrobić nasz moderator Masiek.

Kaja oj bidulko oby szybko Ci to zeszło..

Lucky hihi ale musisz mieć fajnie..

Wogóle to Wam fajnie Lucky, Kasi, Renacie że czekacie na tzrecie dzieciątko..ja zawsze chciałam trójeczkę... a tu tak ciezko z 1....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry