Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam sie wszytsko w rekach lekarzy,czasami jest tak w moim przypadku gdzie rodzilam coreczki w Niemczech opieka wspaniala nie pamietam niczego co bym zle wspomniala,pamietam nawet jak sie golilam przed porodem, ( oczywiscie przed lusterkiem troche maz pomogl), a bikin woskiem o boze bol niesamowity, to mnie polozna wysmiala po co to robilam dla meza czy do porodu ladnie chcialam wygladac:-) tam to jest nie potrzebne leja plynem antybakteryjnym i to wystarczy, miliny kwiatow, na kazdy korytarzu bocianek pyszne jedzonko:-(. A wiem ze tu u nas roznie to bywa z naszymi poloznymi ,lekarzami, salowymi itd, ( chcem nadmienic nie obrazajac nikogo w mojej miejscowosci tak jest) liczy sie akord, a nie mila przyjemna atmosfera, a moze wystarczylby jeden usmiech.Dobrej nocki jak to moj maz mowi "beczulko". A wam zycze miłych snowRenia pozyjemy zobaczymy , najwyzej bedziemy przeklinac lub wychwalac pod niebiosa tych konowalow![]()

, bo opieke mialam naprawde dobra w obu ciazach, ja tylko protestuje nacieciu (bynajmniej u mnie bylo zbedne) ale tak jak mowisz inaczej sie rodzilo 20, 14 czy chocby 8 lat temu, teraz wszystko idzie z postepem, i naprawde sie staraja wszystko lagodzic jak moga, a poza tym w porownaniu z tutejsza to naprawde na nasza nie ma co narzekac
tak samo jak niektore dziewczyny strasznie klna na zszywanie i mowia ze to bylo gorsze od porodu
- bzdura
, ja juz jest po i masz malenstwo kolo siebie to naprawde reszta jest pikus:-)
, ja sie strasznie po porodzie balam tego badania przed wyjsciem do domu
, no bo pocieta poszyta a oni maja mi tam znowu zagladac
, i jak widzialam dziewczyny jak wychodzily po scianach to ja szlam z sercem na ramieniu, i co kolejna BZDURA
, lekarz sa tacy ostrozni i delikatni ze jak z tamtad wyszlam to stwierdzilam ze te panikary to powinni w osobnych budynkach trzymac

normalnie w szoku jestem aż tyle...jej...na prawdę nigdy nie słyszałam żeby ktoś tak dużo przytył maks słyszałam 27 kilo ale 35 a ona niska 155 cm szok