• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Hej Dziewczynki,
ja dzisiaj ewidentnie mam kryzys.Czuję się zmęczona po całym tygodniu pracy.Doskwiera mi przeziębienie. Jestem opuchnięta i bolą mnie jajniki.
A na domiar złego przed chwilą dowiedziałam się,że kolejna moja znajoma poroniła.

Za dużo dziś tego wszystkiego!

Czesc dziewczyny wracam na forum po 2 tygodniowym urlopiku i melduje mdlosci minely czuje sie swietnie usg zrobione w Polsce termin z usg na 6 kwietnia :-), czeka mnie teraz wizyta u lekarza tu w Irlandi ach moje dziewczyny szaleja ze szczescia ze bedzie maly ludek w domu ...

witam drogie koleżanki:-):-):-):-):-):-)
ja dzisiaj jestem w świetnej formie i mam zamiar z tego twórczo skorzystać:-D:-D:-D:-D
zaraz biorę się za robotę którą sobie odwalałam na później....
właśnie dziś jest najlepszy dzień:-):-):-):-):-):-) a do tego jeszcze to piękne słońce:-):-):-):-):-):-):-):-):-)cudownie nastraja:-):-):-):-):-):-):-)
znikam i biorę sie do roboty....

reklama
LadyLajla,
ja też byłam dziś na usg i mamy identyczny wiek ciąży! :-) U mnie tylko crl było 2,5cm, ale też rączek i nóżek nie było widać wyrażnie, główka też nie odchylona i tylko jeden raz się ruszyło.... Nawet się trochę zmartwiłam... No ale Silka już mnie pocieszyła i Twój post też pozwolił mi trochę odetchnąć.
Cudowny widok LadyLajla - pogłaskaj brzucholek od forumowej "ciotki" :-)
Wszystko będzie dobrze - nie ma innego wyjścia!! Pozdrówka!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry