maja:)
Szczęśliwa mama Michałka
kurde Silka jeszcze nie dostałas ani jednej pensji odkąd jesteś na L4
normalnie szok
to ja mam pensje co miesiac regularniebo moj zakład pracy sie jakos rozlicza z zusem i dostaje normalnie pensje na czas i nawet teraz na zasiłku rehab. tez tak bede dostawac i na macierzynskim tez bo juz pytałam o to kolezanke z kadr....
ale macie z tymi ksiegowym masakra

tylko ich porozwalac, zeby tak denerwowac kobietki ciezarne ,no....
Silko i chyba termin OM tez mamy taki sam , ja mam 02.07.2007
a terminem z takiego późnego usg nie ma sie juz co sugerowac, tylko trzeba zostac przy tym wczesnejszym bo teraz dzieciaczki sie roznie rozwijają i różnie rosną;-) a nasze są duzie chłopy

Aduniu to do juterka buziolki
normalnie szok
to ja mam pensje co miesiac regularniebo moj zakład pracy sie jakos rozlicza z zusem i dostaje normalnie pensje na czas i nawet teraz na zasiłku rehab. tez tak bede dostawac i na macierzynskim tez bo juz pytałam o to kolezanke z kadr....
ale macie z tymi ksiegowym masakra

tylko ich porozwalac, zeby tak denerwowac kobietki ciezarne ,no....
Silko i chyba termin OM tez mamy taki sam , ja mam 02.07.2007
a terminem z takiego późnego usg nie ma sie juz co sugerowac, tylko trzeba zostac przy tym wczesnejszym bo teraz dzieciaczki sie roznie rozwijają i różnie rosną;-) a nasze są duzie chłopy

Aduniu to do juterka buziolki

ale spoko, dziś mu pozwalałam na wszystko
, potem na lody do Mc Donalda i do babci. Tam bardzo miło i byliśmy az do 18. A jak wróciliśmy do domu, to tylko kąpiel, kolacja i rybka poszła spać i oni też:-)
jeju no ściskam Ciebie bardzo
I sliczne łóżeczko z pościelą kupiłaś
:-)