reklama

Kwietnióweczki 2008

witaj Aduniu :-) kope lat nie gadalyśmy :-D:-D no widzę , ze pościel zakupiłas od mamo-tato;-) ja tez ma z tej firmy i wlasnie sie pierze i powiem Ci ze ja jestem z niej zadowolona:tak: ja dzisiaj juz po wizycie, wsio oki, skurczyki to braxtony wiec nie ma sie co martwić:tak: a za 2 tyg na usg juzsie nie moge doczekac:tak: my w sobote jedziemy po łóżecczko i reszte rzeczy, bo jeszcze troszke nam brakuje a na marzeczostanie do kupienia tylko wózek i fotelik:tak: no, a ja dzis pranko robie:tak:

reklama
majunia :) fajnie, że jesteś :-) No i najważniejsze, że wsio oki u Was :tak: A powiedz kiedy masz usg ?? Ja mam 29 lutego kontrolne, żeby sprawdzić jak "Mały" przybiera na wadze.... A swoją drogą ciekawe jaki Twój synek duży, bo pamiętam, że przy wcześniejszym usg też wyszedł Ci dosyć duży, prawda ??

a ja czuje sie lepiej ogolnie ok tylko mam doła na mksa przez to mieszkanie że lipa ale synek dobrze się czuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maju witaj mi zaraz kafejkę zamkną i idę do mojego do baru zjem sobie cos i się odstresuję....ja mam wizytę 25 lutego ale usg w szpitalu bo szanowan ma ginka je robi w szpitalu tylko więc pewnie 25 lutego nie dowiem sie dokładnie co tam z mym budda bede musiala podejsc do szpitala

Silko:-)
no własnie mój Michaś też duży był na ostatnim usg i wydaje mi się że on chyba tak szybko rośnie jak Twój Alanek:tak::-D ja mam usg 25 lutego to wtedy dam znać ile moje dziecie już będzie wtedy ważyć:tak: to se wtedy porównamy :tak:
Aduniu, nie stresuj sie dla dobra AMIRKA:tak: ja wiem ze to sie tak łatwo mówi:sorry: bo przeciez na takiego zidiociałego babsztyla :angry::angry::angry: to chyba tylko kary cielesne, co za niekompetentna baba no szok:angry::crazy:

Ada, to nie źle namieszała "księgowa" :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Mam nadzieję, że jednak Wam się jakoś ułoży i dostaniecie ten kredyt :tak:
Ja też ostatnio mam problem z Naszym księgowym :angry::crazy: Narobił mi problemów z moimi zwolnieniami i do tej pory ( od października ) nie dostałam jeszcze żadnych pieniędzy :-(:wściekła/y: No i wczoraj byłam sama je w końcu zanieść ( miały być dobrze wypełnione ) a babka mi od razu odrzuciła, bo błędnie wypełnione :-( I duuuuuuuuuupa... Dziś miałam je zawieźć ponownie, ale źle się czuję i duuuuuuuuuuuuuuuupa ;-) Ale jutro raczej podjadę i zawiozę, bo nie chcę już dłużej na kasę czekać :no:

reklama
O ja pierd*** masakra !!!!!!!!! Co za babsztyl :szok::angry::szok::angry::szok::angry: I przez taką babę kredytu nie dostaniecie :confused: A nie da się jakiejś korekty zrobić ?? Kurde, ja się nie znam, ale jak nie macie takiej straty i ona coś źle zrobiła, to może coś jeszcze da radę ?? No w każdym razie trzymaj się Aduniu :happy:

maju :) no ciekawa jestem, bo mamy takie same terminy porodu :tak: ( mój nawet wg ostatniego usg w zeszły poniedziałek się na 11.03 przesunął :szok:, ale ja tym się nie sugeruję, choć nie ukrywam, że chciałabym się już w połowie marca rozsypać :tak: )

Kurde no i znowu na wieczór mi te skurczybyki zaczynają dokuczać :-(
maju :) a Ty też je masz ( skurcze )?? Powiedz liczyłaś ile masz na godzinę, albo w ciągu dnia ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry