Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, spac po nocach nie moge bo latam do Wc co chwile .. zgaga mnie meczy ale do niej sie juz przyzwyczailam bo ona jest ze mna caly czas o kazdej porze dnia i nocy ... Lozeczka dalej nie kupilam jakos nie wiem dlaczego nie mam ochoty .. ale dzis sie zmobilizuje i chyba cos wreszcie kupie..na alegro oczywiscie...
no ale czasem to faktycznie sie oplaca, zwłaszcza droższe rzeczy
i ja sny mam ciągle głopie, ale u mnie to zazwyczaj coś z małżem, że się kłócimy i wogóle czasem to można z płaczem sie obudzić :-( no ale jak mi sie moja Natalka śni to ciągle w roli chłopaczka
a z buzią to zgłoś się do lekarza, ja słyszałam że w końcowych miesiącach ciązy to nieźle można napuchnąć, zresztą nawet na przykładach widziałam, ale jak coś cię niepokoi to rada zawsze jedna - dzwoń do ginka i się pytaj 
wypasik
pozycja na półsiedząco jest ok, ale jak posiedzę kilka minut to i tak w krzyżu boli

w końcu to już 8 miesiąc, wolno nam
jejku jaka ja się zrobiłam otępiała. madziujka WOGÓLE MOJE KOCHANE ZADNA Z NAS NIE RODZI W LUTYM ANI NA POCZATKU MARCA>>> kuniec
ani w lutym ani na początku ani w środku marca, ani końcu marca. Tak się przywiązałam do myśli o 3kwietnia, że nie dam wyjść Leonowi wcześniej:-)