reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry,

wstałam z zamiarem posprzatnia w mieszkanu (jeszcze w łóżeczku planowałm co zrobię) a teraz po śniadanku siłu mi opadły. Musze sie zmobilizować!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Cześć

jak ja się męcze w łózku... boli mnei wszytsko cierpnie mi wszystko...rajusiu chyba sobei zrobię leżanko na półsiedząco...

Miłego dzionka laseczki

:-)hej Dziewczyny

Witam z rana ,zaglądam na chwilkę, po południu poczytam co tam u Was. dziś wybrałam się na trochę do roboty, wiecie pozbierac swoje klamoty i wykonczyc to co muszę. Jakoś słabiutko się czuję dziś.Miłego dnia dla Was:tak:

Czesc Kozy

SAILKA nie daj sie i nie wypuszczaj Alanka za wczesniej na swiat bo wiesz mamy tu grafik ustalony wiec zeby nie bylo za ja bede nastepna .. bo ja jeszcze lozeczka nie mam:-) dla Maksa...kiss

Madziujka nie lamentuj juz blizej niz dalej damy rade wszytkie sie podobnie czujemy..:-)

Renia a z Toba to co sie dzieje ze do nas tak malo zagladasz:-(

Luckymama .. jak twoje samopoczucie .. chyba sie nie przemeczasz za bardzo .... no i oczywiscie napisz nam ile przytylas ;-)i bez sciemnianai poprosze:-D:-D

MAJA powodzenia :tak:

Ada no co jest z Toba ze cie nie ma ... nie ladnie .nie ladnie:wściekła/y:

WITAM WSZYTKIE NOWE FORUMKI;-)

Umnie wszytko oki brzuch mi tylko twardnieje co jakis czas wiec mysle ze jeszcze wytrzymam z 4tyg i puszcze:-D, spac po nocach nie moge bo latam do Wc co chwile .. zgaga mnie meczy ale do niej sie juz przyzwyczailam bo ona jest ze mna caly czas o kazdej porze dnia i nocy ... Lozeczka dalej nie kupilam jakos nie wiem dlaczego nie mam ochoty .. ale dzis sie zmobilizuje i chyba cos wreszcie kupie..na alegro oczywiscie...
Ah sloneczko wyszlo wiec moze troche sie ozywie bo wczoraj to tąpnieta bylam , u mnie pogoda szaleje w jeden dzien jest 15 stopni na + a w nastepny tylko 0 i mgla jak w horrorze:-) no dobra to by ylo na tyle ... pozniej zajrze KISSS KOZUCHY.

:-)Dzień dobry dziewczynki :-)

Lady ja to też troszke kupuje na allegro, ale żadko, bo czasem jak dodać koszty przesyłki to i to sama cena co w sklepie :baffled: no ale czasem to faktycznie sie oplaca, zwłaszcza droższe rzeczy :tak: i ja sny mam ciągle głopie, ale u mnie to zazwyczaj coś z małżem, że się kłócimy i wogóle czasem to można z płaczem sie obudzić :-( no ale jak mi sie moja Natalka śni to ciągle w roli chłopaczka :confused: a z buzią to zgłoś się do lekarza, ja słyszałam że w końcowych miesiącach ciązy to nieźle można napuchnąć, zresztą nawet na przykładach widziałam, ale jak coś cię niepokoi to rada zawsze jedna - dzwoń do ginka i się pytaj :tak:
Lucky chrzciny niestety w kwietniu, bo tylko taka data nam pasuje, tzn. cała rodzinka baardzo daleko mieszka, więc wszystko zrobią hurtem - zobaczą dzidzie i mnie zdychającą po porodzie ;-) zrobimy święta i chrzciny, mój brat specjalnie przyjeżdża z Anglii a ja bardzo chcę żeby chrzcił :-) jakoś poradzimy, mama przyjedzie to mnie wyręczy ;-)
Maja fajna nawet ta porodówka u was, u mnei pewnie będzie gorsza... no i ta wanna :cool2: wypasik
Renata już prawie doganiamy te 9 okienka, więc jest ok :-)
Asia ja to juz praktycznie do niczego nie mam mobilizacji, chyba że tylko do tego żeby tu na forum zaglądać ;-)
Madziujka ja to już czasem też nie wiem co mam ze sobą zrobic i w jakiej pozycji spać i leżec :confused: pozycja na półsiedząco jest ok, ale jak posiedzę kilka minut to i tak w krzyżu boli :baffled:
An jak się słabiutko czujesz, to "to co masz zrobic dzisiaj odłuż na jutro ";-)swoją drogą podziwiam że jeszcze pracujesz :sorry2:
Kasia już chyba większość z nas jest tąpnięta :-D w końcu to już 8 miesiąc, wolno nam:tak:

Przekazuję smsa od Silki:
Hej:-)Wszystkie wyniki mamy ok,ale musimy zostać do jutra, bo zrobili mi jeszcze posiew...Takkże jak jak będzie wsio ok, to jutro do Was zawitamy:-) Pozdrawiamy

Dzień dobry.
Ale ze mnie leniuszek, spałam dzisiaj prawie do 12:-) no oczywiście z przerwami na wc:tak:
Wczoraj miałam znowu skurcze, ale po nospie wsio przeszło.
Dzisiaj jadę na kontrolkę, ale czuję, że wsio jak na razie jest oki.
No i już nie długo będę w 8kwadraciku:tak:

Czytam i czytam, choć to jedna strona:confused: jejku jaka ja się zrobiłam otępiała.

No więc.
Lady, też mam dziwne sny, czasem tak straszne, że się budzę i chce mi się płakać. A i jeszcze te myśli, często przed spaniem zastanawiam się jak to będzie, czy damy sobie radę, czy będziemy dobrymi rodzicami, najbardziej boję się, że Wojtek straci pracę, że nie będziemy mogli się utrzymać.
No i jeszcze to co moja mam mi powiedziała na początku ciąży, że zmarnuje sobie życie bo z dzieckiem już na pewno studia nie skończę, że wiążę się z nieodpowiedzialnym człowiekiem, że kiedyś będę żałować. Ale staram się nie myśleć o tym. W końcu oboje z Wojtkiem chcemy mieć nasze dziecko.
HTML:
madziujka 	 		 		WOGÓLE MOJE KOCHANE ZADNA Z NAS NIE RODZI W LUTYM ANI NA POCZATKU MARCA>>> kuniec

ja nie mam zamiaru:tak: ani w lutym ani na początku ani w środku marca, ani końcu marca. Tak się przywiązałam do myśli o 3kwietnia, że nie dam wyjść Leonowi wcześniej:-)

maju
jak zakupy, no pochwal się trochę, jakie łóżeczko itp. Sala porodowa, aż mi ciarki przechodzą. Ale zdjęcia fajne:tak:

iwonko, lady dla mnie teraz allegro to wybawienie, fakt już mało co mam do kupienia, teraz kompletuję rzeczy do porodu i na pierwsze dni. No i ubranka, kocyki, ciągle mnie kuszą, a tyle tego już mama.

Kachurku dziękujemy za dobre wieści od Silki. A jak ty się dzisiaj czujesz??

reklama
Fajniutko, że u Silki wszystko w dobrą stronę :-)
Masiek i mi ciągle przed snem różne myśli chodzą po głowie, najbardziej to się martwię o kasę :-( ten kredyt taki drogi, a tu jeszcze czynsz i różne opłaty a żyć będzie jakoś trzeba... ehh... mój małż to pewnie ze mną już ledwo wytrzymuje, bo ciągle biadole z tego powodu, ciężko mi bo ja nie mam ani jednego pieniążka, jak mnie los zmusi to trzeba będzie szukać pracy, ale tak bardzo chce się wychować choć trochę niunie :-( cieszę sie że mamy juz praktycznie wszystko dla dziecka, i to wszystko nasze mamusie zasponsorowały, na szczęcie mój małż silny i pozytywny, a ja takie wahania nastroju :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry