reklama

Kwietnióweczki 2008

Cześć
Miłej spokojnej niedzieli!!!

CIekawe jak Silka..?

A moje cisnienie z rana 145/95 :szok: :-( doła mam... dzwonie do gina jutro i pewnie dopegyt dostanę..ale wazne by mi spadło to cisńeinei

reklama
Witajcie, ja też jakaś słaba dzisiaj, głowa boli, jak naczynia wyciągałam ze zmywary zbiłam talerz i potem za chwile wypadł mi kubek od komplrtu od parcabci co dostała :baffled: resztą zajął sie maz bo ''juz nie ryzykuje, bo zabraknie nam naczyn" ide sebie poleżeć bo nie mam sily na nic...

Miłego dzionka

Dzień dobry!
Luckymamo , Lady Wy to macie zacięcie że tak do wszystkich z osobna odpisujecie. Z polskiego to chyba prymuski byłyście! Aż się miło czyta.Ja to zawsze miałam problemy z napisaniem wypracowania.
Madziujka rzeczywiście to ciśnienie z rana trochę wysokie!
A ja w nocy miałam straaaaaaszne bóle w okolicy lędźwiowej z prawej strony i to tylko w jednym miejscu. Takie napadowe rwące , tak że już wyłam z bólu, brałam prysznic, przykładałam termofor, Tomuś mnie masował i nic zupełnie mnie pomagało. Po prostu jakiś hardcore, te bóle brzucha to pestka. I po godzinie męczarni mały zaczął się wiercić i zmienił pozycję i w ciągu sekundy ból ustąpił do zera. Szok. Wcześniej myślałam że naciągnęłam jakiś mięsień a to widocznie Mały mi nacisnął kolanem jakiś nerw. Bo z bólu nie do wytrzymania pojawiła się nagła ulga w ciągu chwileczki. I dzisiaj łażę i tak doceniam to że nic nie boli! Jak tak wyglądają bóle krzyżowe to ja tego chyba nie wytrzymam. Już bym chyba cesarkę wolała. Ale może już się więcej nie pojawią.
Napisałam smsa do Silki , mam nadzieję że u niej ok. Jak się odezwie to napiszę.

Lady u mnie prawosławna jest caluśka rodzinka, bo my z podlasia, a tam w niektórych miasteczkach to więcej prawosławnych niż innego wyznania, choć w sumie wyznanie bardzo podobne do katolickiego - też chcrześcijaństwo - są tylko małe różnice;-) rzeczywiście msze u nas są bardzo piękne, a śluby to już wogóle:-) dlatego goście mego męża mieli niezłe przeżycia jak przyjechali na nasz ślub i podlaskie weselicho :-D w Poznaniu jeszcze nie odwiedziłam Cerkwi, jest tu tylko jedna na tak duże miasto, ale niedługo odwiedze, bo chrzcić niunie będę niedługo po urodzeniu:-)

Sms od Silki
:-)A właśnie przed chwilką myślałam o ciociach z BB:-)My czujemy się ok. Alanek ma już dobre tętno, moje ciśnienie też już w normie. 2 razy dziennie podłączają nas pod ktg, skurcze nie przekraczają 30 % więc ok, poza tym nic więcej nie robią...Jutro będzie na dyżurze moja ginka, więc będę wiedzieć więcej, to dam Wam znać. Dzięki za troskę Kwietnióweczki Kochane :-)

Całe szczęście Silka pod dobrą opieką:tak::tak: oby wróciła do domu jak najszybciej.

Kachurku wiesz mnie na bóle pomaga ciepła woda, np. pod prysznicem takim delikatnym strumieniem:tak:

A mnie się dzisiaj znowu skurczyki pojawiają, na szczęście są delikatne.

Sofija pikne widoki. My z Wojtkiem najpiękniejsze zdjęcia jakie mamy to z Finlandii, choć tam nie ma takiej błękitnej wody, no i jest zimniej. Choć latem jak dla mnie super, bo nie znoszę upałów a tam temperatura latem często maksymalnie 25C:tak:

a to dwa z tych zdjęć. Na drugim ja i Wo. romantycznie:happy2:

Dziewczeta poczytalam relacje z porodow:szok:o Boze ja nie urodze moze da mi sie przespac ten czas i poprosze meza madralinskiego zeby za mnie urodzil. Jutro wybieram sie na malutkie zakupy, bo nie bede szalec, dlatego ze wlasnie kolezanka miala na kwiecein termin poczatek i urodzila wczoraj, takze troche stop:tak:

Kachurek no pewnie miałas ucisk..oj biduko.Oby juz ten ból się nie pojawił.

Ciesze sie ze u Silki lep[iej. WOgóle spzital ma to do siebie ze uspakaja..a topotrzebne czasem. Niech szybko wracaja do Nas!

Masiek ale pięknie ..ja zawsze chciałam tam jechac wogóle północy mi się chce ;-)

Katja jak to urodziła? Już ? I wszystko oki jest?
A Ty się nei przejmuj..tylko pozytywnie sie nastawiaj ...i bedzie dobrze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry