iwonkablaz
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Masiek ciesze się że już się zdrówko unormowało, ale musisz wypoczywać, bo my tu w strachu
Dobrze że Lutycka wywarła na tobie pozytywne wrażenie - to mnie upewniło że chce tam rodzić :-)
Ja to niecierpliwie ale musze przeczekać jeszcze 2 tyg i zobaczę co tam mi teściowa przywiezie, bede wiedziała co mam a co musze dokupić, niedługo powinna pościel przyjść mi z allegro, bo coś długo idzie
Ja narazie czuje się dobrze, nei mam takich silnych objawów jak większość z was kózki, więc coś czuję że przenoszę tę ciążę
A najbardziej mi się marzy urodzić o czasie albo ciut przed
Masiek ciesze się że już się zdrówko unormowało, ale musisz wypoczywać, bo my tu w strachu
Dobrze że Lutycka wywarła na tobie pozytywne wrażenie - to mnie upewniło że chce tam rodzić :-)Ja to niecierpliwie ale musze przeczekać jeszcze 2 tyg i zobaczę co tam mi teściowa przywiezie, bede wiedziała co mam a co musze dokupić, niedługo powinna pościel przyjść mi z allegro, bo coś długo idzie

Ja narazie czuje się dobrze, nei mam takich silnych objawów jak większość z was kózki, więc coś czuję że przenoszę tę ciążę
A najbardziej mi się marzy urodzić o czasie albo ciut przed
nie powiem że Raszeja, jest zła. Choć fakt jest taki, że na Lutyckiej gdy przyjechałam kobieta nie pytała się o papiery itp. tylko od razu wzywała lekarza i dalej się działo, papierki na końcu. W Raszej za każdym razem musiałam najpierw wypełnić papierki, a piguły zazwyczaj były z podejściem "po co tu kobieto idziesz"