reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Kurcze no właśnie ten niepokój chyba bierze górę i chyba spróbuję się dostać do niego jak nie uda się dzisiaj to trudno, poczekam do poniedziałku, bo właśnie chodzi o to, że mam do przejechania straszny kawał drogi do tego doktorka a znowu jestem sama w domu, ale chyba się zdecyduję na wszelki wypadek!
Dzięki dziewczyny kochane jesteście, bo zawsze można Wam się wyżalić :happy:

buziaki

Mirelka to jak masz daleko to może najpierw spróbuj z nim pogadać przez tel, powiesz co się stało i jakie masz objawy i juz ginek powinien wiedzieć czy trzeba cie zbadać czy możesz czekać do poniedziałku :tak:

An30 chiba nie napisałaś gdzie mieszkasz w Poznaniu, ja choruje tu na samotność, więc jakbyś nie miała z kim iść na spacerek to sie możey razem z dzieciakami kiedy wybrać ;-) Ja się przeprowadzam na Grunwald od marca:-)

Iwonkablaz- zamieszkujemy narazie na wynajętym na Oś. Warszawskim -Mogileńska te okolice, ale nie widzę problemu by się razem wybierać na spacerki, tym bardziej że wszyscy znajomi zapracowani i też mam syndrom samotności, szczególnie do południa kiedy to Małzonek w pracy:) Na Grunwaldzie pracuję , ale już przebywam na zwolnieniu zbyt stresująca praca i szkoda mojego i dziecka zdrowia:) jestem za spacerkami;)

Ok dziewuszki na chwilę odchodzę od komputerka, trzeba wyprasować koszule Mężusiowi hihi w końcu dziś wraca z delegacji więc trzeba coś zrobić w tym domku;)):-) za jakiś czas zajrzę. Jakby co to gg działa:)

An30 no to fajnie :-) ja to z dala od rodziny a nikogo jeszcze w Poznianiu nie zdążyłam nawet poznać :sorry: Po porodzie na dwa tygodnie przyjeżdza do mnie mama, więc chociaż tyle czasu będę mogła się nią nacieszyć, a później znów sama :baffled: nie wiem gdzie jest to osiedle warszawskie ale coś się da wykombinować :tak:

reklama
Iwonkablaz ja to również element napływowy w Poznaniu-choć już idzie mi 5 rok, ale nie jestem rodowitą pyrą;) Moja rodzina cała w Zielonej Górze a Męża w Kaliszu więc też nikogo nie mamy. Po porodzie przyjedzie moja mama potem teściowa co by na początku pomóc, ale potem bedziemy zdani tylko na siebie. A co do lokalizacji mojego zamieszkania-nie ma co się martwić umwóimy się na mieście i będzie dobrze;):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry