asiakow
Fanka BB :)
Katja 32 gratuluje 8 okienka,
Maja dobre i to, ale mi i tak sie wydaje że za kt ótko ale liczyłam swoje urlopy, zaległy mam za 2007 - 14 dni za ten rok 26 dni i dwa dni okieka nad zdrowym dzickiem, jakoś się uzbiera
Choć kiedyś jakieś projekty czytałam i tam było że moze bedzie jeszcze dłuższe, ale widać nie przeszło
potem moze maz zotanie jeszcze ze 2 tyg z małą i w końcu babcia bedzie przyjeżdzać, mieszka 100 km od nas ale się zadeklarowała a ja takiej maludy z obcą osobą bym nie zostawiła, o niani pomyśle jak skończy roczek
Maja dobre i to, ale mi i tak sie wydaje że za kt ótko ale liczyłam swoje urlopy, zaległy mam za 2007 - 14 dni za ten rok 26 dni i dwa dni okieka nad zdrowym dzickiem, jakoś się uzbiera
potem moze maz zotanie jeszcze ze 2 tyg z małą i w końcu babcia bedzie przyjeżdzać, mieszka 100 km od nas ale się zadeklarowała a ja takiej maludy z obcą osobą bym nie zostawiła, o niani pomyśle jak skończy roczek
Wszystko możesz sama wybrać, każdy szczególik... No chyba, że nie macie na to ochoty, to lepiej kupić
Zaraz chyba do Niej eska wyślę, bo rzeczywiście już kilka dni cisza od Niej :-(
U mnie dosyć fajna pogoda, słoneczko ( choć zimno dosyć ) ale przynajmniej się dotleniłam
Dobrze, że Piotrek ma znajomości w tej branży, to może coś uda się nam utargować....
ehh
a na jakim osiedlu mieszkasz? Co do szpitali, to już się zdecydowałam na Lutycką, tam chyba będzie spokojniej i milej, ale najważniejsze zdrowie dziecka, więc jakby jakieś komplikacje były (odpukać w niemalowane) to na Polnej mają najlepszy sprzęt więc nie odrzucam tej opcji 
Czekam na wyniki z toksmoplazmozy i moze to????????????????