Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie wiem już jak mam się ułożyć żeby było mi wygodnie, poduszkami się obstawiam ale to nic nie daje.
widaje mi sie że ni rusza się 10 razy na godzinę - zdecydowanie mniej, mam nadzieje ze bedzie dobrze - po prostu leniuszek z niej
.My po wizycie.. Martynka ma sie dobrze ciaża prawidłowa. Mała wazy 1900 gram i raczej będzie mała ;-) Mam się tym nie martwić bo wszystko jest w porządku. Gin mówi o wadzę około 2800 ale to wszystko moze się zmienići jak on powtarza to tylko badanie ;-) Niunia tak jak myślałam głowisię ma w dole, nózie pukaja mnie w prawy bok a dupcią szura u góry..jejć jak ja Kocham to Maleństwo. Taki Nasz Cudek najprawdziwszy!!
Szyja wysoko zamknieta na 4 spusty. I napewno do kolejnej wizyty nie urodzę (6 marca) baa nawet moze o te dwa tygodnie przenosić (co brakują jej w wadze).
I co do wagi, to ja też nie myślę, że nie jest wcale tak źle... Sprawdź sobie na wątku Przydatne Informacje, tam Niebo zamieściła kiedyś siatki centylowe
No i moim zdaniem Twoja Mała jest w normie
A z resztą, pewnie jeszcze trochę przybierze na wadze :-)
Bidulko odpoczywaj sobie 
Zjedliśmy obiadek, potem deserek i obejrzeliśmy "Nigdy w Życiu" :-)
(zawsze spałam na brzuchu i nie mogę się odzwyczaić)
czym czym czym????? (on chyba zapomnial ze ja rodzic bede niebawem)

juz byla w 40 tyg .. wiec to taka marcowka jak ja lutowka hihihihihihih

brzuch mnie bolał jak nei wiem co, do tego niunia jeszcze mnie kopala mocno i oczywiście bieganie na sikanie
uff jakos trzeba wytrzymac jeszcze te kilka tygodni, pozniej to pewnie też nie będzie za dużo snu, ale już kochana córunia będzie :-):-):-):-):-)
a mianowicie gdzie zamierzasz rodzić? Ja i Asiakow mamy podobne daty i planujemy w szpitalu na Lutyckiej
Jakby na sie daty zgrały to i może we trzy sie spotkamy na porodówce