reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobry wieczór Wszystkim:-)

Tylko na chwilkę się melduję gdyż dziś to w biegu jesteśmy.
Z rna od 9 na budowę jechaliśmy, odbiór dachu, godadanie dalszych prac i intst5alator-mówię Wam urwanie głowy, ale dajemy radę. Potem drobne zakupy , mała wizyta w serwisie samochodowym i potem sprzątanie domku.
Silka wracaj do zdowia i nie daj się.Będzie dobrzetrzymamy kciuki.
Jak widzę że macie już większość rzeczy przygotowane to aż mi głupio. Poza ciuszkami od znajomej nie mamy nic. Z jednej strony nie chcieliśmy za wcześnie bo zabobon, ale już by chyba wypadało co?:-)
Szanowny Małżonek obiecał że weźmie wolny dzień byśmy mogli pojeździź i porobić wyprawki dla mnie i Synusia.Może w tym tygodniu..któż to wie;)

Dobra a teraz uciekam powoli. Jedziemy do kina, zrelaksować się a co:-)
Miłego wiezoru Wszystkim
:tak:

reklama
hej, nastawiłam się na zakupy a tu nici, nie wyszło. I tak maz obiecał ze do końca lutego wszystko kupimy, kupimy , ale jeszcze trzeba jakieś gdaty wyrzuci by na rzeczy dla małej było miejsce. Troche sie zagraciliśmy:baffled:

An30 fajnie że mo zesz iść do kina, ja w jednej pozycji nie wysiedzę już nawet 1godziny. Myśle że mogłabym iść najwyżej na bajkę w trakcie której jest przerwa i można sobie pochodzić:)

Silka bedzie dobrze!

Jejku godzina 0 się nam zbliża.

Szczerze to ja bym chciała ciut wcześniej urodzić ale jakieś 2 tygodnie (myśle że to bedzie bezpieczne dla małej) , bo w maju mam komunię syna i musze jakoś dojść do siebie

No witam dziołszki kochane.

Asiakow ja mam w maju - 3 maja komunię chrzestnicy i musze się uwinąć do tego czasu:-D Też stres wielki przez to. Ale wiem że szybciej urodzę:tak:

An30 spokojnie ze wszystkim zdążycie. Jeszcze kupisz i wyrko i wanienki itp. A nawet jak coś to mąż sam może kupić jakby co:-p;-) Ale wiem jak wielka frajda jak sie samej kupuje, więc ciągnij tego swojego do sklepu i cieszcie sie razem:happy:

Kachurku bóle krzyżowe są mega najgorsze. Poród tzn parte juz wcale nie bolą. Rozwieranie jeszzce trochę boli, no strasznie boli, ale krzyżowe łojezuuuuu:baffled::eek::confused2::rofl2: Ale sam poród nie jest straszny. Znieczulenie jednak polecam jak masz możliwość. Wiele dziewczyn na grudniówkach sobie chwaliło. Ja zdecydowanie nie biorę, bo dla mnie okres zwykły 10 razy gorszy od rodzenia:-p:-D

Madziujka no wlaśnie tez jakoś widzę że kwietniówki hurtem cierpiątka kurczowe. Tez trzymam kciuki za wszystkie by sie szczęśliwie donosiło do 9 okienka każdej:happy:

Silka ściskam raz jeszcze i dawaj znak co z Tobą bo sie strasznie niepokoję o Was:sorry:

Iwonko fajnie ze nie masz skurczyków, że się dobrze czujesz. Na pewno urodzisz o czasie. Tego Ci życzę:-)

Masiek dobrze ze wróciłaś. Teraz uważaj na siebie i na Leosia. A jak wielkie to Twoje wyrko? I w czym prałaś:rofl2::-) fajnie że chociaz stresów brakujących rzeczy ie przeżywasz. Ściskam mocno:happy:

Majeczko chwal sie zakupami:-) Masz bardzo dobre podejście do konieczności siedzenia naszych dzieci w brzuszkach:-D Rewelacja. I pewnie sprężaj sie co do pracy, będzie z głowy. A jaki masz temat?

Reniu słońce leż i nie łaź!!! Przy Domisiu miałam szyjke miękką i skróconą od początku 7 miesiąca a urodziłam o czasie:happy: spokojnie to nie objaw rodzenia. Jednak nospuj sie jak trzeba i odpoczywaj ile mozesz:-) Buziam mocno.

Mirelko byłaś u lekarza??? Daj znać. Jak to sie stało???

Aduniu ściskam mocno:-). I pisz jak się czujesz!!!

Gryzelka Ciebie mocno bardzo tez ściskam:-). Pisz jak po weekendzie było.

Katja cudny obrazek. Co to:-)

Kasia gdziez Ty??? Buziam :-)

Witam spiochy,mala moja nie daje mi spac.
Widze, ze nie tylko ja mam problem komunii ja juz mysle zaproszac gosci w marcu bo potem nie dam rady.
A obrazek to nasze piekne wakacje w Grecji, tam spotkalismy bociana:-).
Milej niedzieli, do potem

No to macie się dziewczyny z tymi komuniami, wiem że to takie większe wydarzenie u was :tak: ja to też chciałabym z 2 tyg wcześniej bo ja to musze ochrzcić dziecko w kwietniu (u prawosławnych to i chcrzest i komunia to wszystko razem) no a 27 kwietnia są moje święta wielkanocne :-p to trochę później niż katolickie, więc muszę już do tego czasu i urodzić i dojść jakoś do siebie, bo rodzina przyjedzie na święta i chrzest od razu zrobimy, także będzie dużo roboty :baffled:

Katja bardzo ładne te foteczki :-) My mamy podobne z Barcelony, góry...morze... ehhh :sorry2: tylko że to było w tego sylwestra więc za gorąco to nie było :-p A nasza niunia to poczęta na łódkach na mazurach hihi :-) te kołysanie chyba sprzyjało :-D:-D:-D:-D
An30 nam małż zarezerwował wczoraj miejsca na jakiś film w multikinie, ale wkradł się jakiś foch i mój nasrój nie pozwolił mi iść :baffled: no i teraz cisza w domu :wściekła/y:ehh te zmiany nastroju....

reklama
Cześc Dziewczynki jestem już i Ja.....

juz sie lepiej czuje ale co się dzieje z Wami nie bylo mnie raptem tu troszke a tak rozrabiacie ze po szpitalach trzeba jezdzic...:/

Masiek---- dobrze ze juz jestes w domku....odpocząc mozna w nim psychicznie bo w szpitalu tak smutno jest.... ciesze sie ze wszystko wrocilo do normy jak narazie ...oby przeczekac jak mowia lasencje jeszcze chociaz 3 tygodnie.....ale ten Twoj maluszek kochany sie pcha do mamusi nio:)

Silunia---- Tez uważaj tam na siebie bedziemy tesknic za naszym sloineczkiem bo w Tobie tyle ciepla.... nic sie nie bój.... nie denewruj czas szybko Ci zleci zanim sie obejrzysz bedziesz juz w domciu.... dbaj o siebie... caluje mozno i sie do nas odezwij!!!

Reniu----- zawsze tak jest jak sie zachwalato potem cos sie peirdzieli ...cieszylas sie okazem zdrowia{i słusznie!} a teraz szyjka skrocona musisz na siebie tez uwazac nooo!!!!! Ty jestes ciagle w biegu wiecznie cos do zrobienia masz tylko skad na to tyle energi to ja nie wiem... tazke...zwolnic czas tempo! dobrze ze u maluszka wszystko gra jak serce bije mu jak dzwon to wsio ok :)

Kasia----- ja od poczatku ciązy musze sie podkarmiac zelazem bo hemoglobina mi ciagle spadala a teraz co lekko sie podwyzszyla na 10.5 to tak teraz spadla na 10.1 pomimo iż zelazo biore ciagle i regularnie...i chyba tez stad moije zle samopoczucie niekiedy..a u Ciebie faktycznie masowy i gwaltowny spadek.....

Mirelko----no jesli cos Cie nie pokoi to lepiej sie udac do lekarza... nie ma na co czekac ...zawsze bedziesz spokojniejsza po wizycie....

Luky mamo---Skad ja to pamietam jeju moj makly na kolankach a ja stukalam w te klawiaturke nie dal mi nic pogadac....i nie jedno krotnie musialam wymieniac sprzet bo taki z niego rozrabiaka byl :) a wieczorkiem jak juz maly spal i mialam czasu troszke wiecej dla sibie to czasami tylko myslalam juz o lozeczku a nie pogaduszkach....

Maju----jak tam zakupki?

Gryzeldo----Ty widze ze sie masz super skoro jeszcze pracujesz...kobieta z ikra... tylko porodu w pracy nam tam nie planuj hihihi ;) dobrze ze chociaz dostep masz do neta w pracy chodz czasem ze stresem.. bo szefowa krązy.....

Iwonko----jak to się stało że jestes prawosławna ..? od zawsze>?czy od jakegos momentu ?oopowiedz zawsze mnie to ciekawilo?troszke o tym slyszlaam opowiedz mi o zasadach tam panujacych jak tam jest? ponoc ludzie prawoslawni maja w sobie tyle ciepla te spotkania msze sa bardzo ponoc ciekawe... zawsze chcialam isc zobaczyc tam...ale nigdy jakos sie na to nie zebralam ...moze dlatego ze nie mam z kim...?:/

Asiakow----Ja kurde tez mam niezle imprezki w tym roku i mase wydatkow szok...zaraz po porodzie tez musze szybko dojsc do siebie a mam malo czasu na to bo mam komunie synka siostry...potem w czerwcu chrzciny Sanderki miojej kochanej :) w lipcu wakcje 2 tygodniowe a w sierpniu weselicho...i sie boje ze to tak malo czasu by do siebie dojsc mam nadzije ze mala da mi czadu i pomoze mamusi dojsc szybciej do siebie niz to sobie moge wyobrazic no ale potem lepiej niec bedzie spokojniutka jak aiolek hihihi...ale swoja droga wiem ze to mnie nie ominie moj synek byl tak intensywnie na czuwaniu ze lekarka az sie dziwila od malego nie spal mi jak to niemowlaki ... tylko 2 godziny na czuwaniu 2 spanie i tak w kolko zarl jak nie wiem co hahahah....

Witaj An---- juz nie pamietam czy Cie w naszym gronie witałam :)

Madziujka---- no masz racje ostatnio kazda z nas ma jakies dolegliwosc...ale mam nadziej taka jak i Wy ze komplikowana pozniej stokroc wynagradzana :)

Katja-- moja mkla tak mi daje popalic ze szok..jest strasznie ruchliwa jakbym miala notowac to chyba na czuwaniu jest 24 na dobe bez kitu....

Kachurku---- krzyzowe sa okropne trzymam kciuki by zadna z nas ich nie miała!!!!!!!!

Adziunia jak Ty sie masz juz lepiej?????????pozdrawiam Cie gorąco.........

Wogole wszystkie Was caluje i pozdrawiam :)miłej niedzieli życze ja jade do rodzicow na obiad jak to w niedziele mama robi jakies experymenty z telewizji tazke nie wiem czy sie tam najem hahahaha :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry