An30
Fanka BB :)
Dobry wieczór Wszystkim:-)
Tylko na chwilkę się melduję gdyż dziś to w biegu jesteśmy.
Z rna od 9 na budowę jechaliśmy, odbiór dachu, godadanie dalszych prac i intst5alator-mówię Wam urwanie głowy, ale dajemy radę. Potem drobne zakupy , mała wizyta w serwisie samochodowym i potem sprzątanie domku.
Silka wracaj do zdowia i nie daj się.Będzie dobrzetrzymamy kciuki.
Jak widzę że macie już większość rzeczy przygotowane to aż mi głupio. Poza ciuszkami od znajomej nie mamy nic. Z jednej strony nie chcieliśmy za wcześnie bo zabobon, ale już by chyba wypadało co?:-)
Szanowny Małżonek obiecał że weźmie wolny dzień byśmy mogli pojeździź i porobić wyprawki dla mnie i Synusia.Może w tym tygodniu..któż to wie
Dobra a teraz uciekam powoli. Jedziemy do kina, zrelaksować się a co:-)
Miłego wiezoru Wszystkim

Tylko na chwilkę się melduję gdyż dziś to w biegu jesteśmy.
Z rna od 9 na budowę jechaliśmy, odbiór dachu, godadanie dalszych prac i intst5alator-mówię Wam urwanie głowy, ale dajemy radę. Potem drobne zakupy , mała wizyta w serwisie samochodowym i potem sprzątanie domku.
Silka wracaj do zdowia i nie daj się.Będzie dobrzetrzymamy kciuki.
Jak widzę że macie już większość rzeczy przygotowane to aż mi głupio. Poza ciuszkami od znajomej nie mamy nic. Z jednej strony nie chcieliśmy za wcześnie bo zabobon, ale już by chyba wypadało co?:-)
Szanowny Małżonek obiecał że weźmie wolny dzień byśmy mogli pojeździź i porobić wyprawki dla mnie i Synusia.Może w tym tygodniu..któż to wie
Dobra a teraz uciekam powoli. Jedziemy do kina, zrelaksować się a co:-)
Miłego wiezoru Wszystkim

Też stres wielki przez to. Ale wiem że szybciej urodzę
;-) Ale wiem jak wielka frajda jak sie samej kupuje, więc ciągnij tego swojego do sklepu i cieszcie sie razem

Ale sam poród nie jest straszny. Znieczulenie jednak polecam jak masz możliwość. Wiele dziewczyn na grudniówkach sobie chwaliło. Ja zdecydowanie nie biorę, bo dla mnie okres zwykły 10 razy gorszy od rodzenia
ehh te zmiany nastroju....