ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Witaj Silka swietnie ze juz jestes:-)
:-)

:-) i ze z Alankiem wszytko dobrze
Iwonka moj maz tez przed momentem mi powiedzial ze takiej to dobrze lezy w lozku do 11 .. ale zapomnial ze wczoraj wstalam o 4 rano
Masiu witaj nic sie nie martw nie ty jedna masz takie przeboje w nocy
Katja co to za doly i smutki glowa do gory wszytko bedzie oki..i musisz pamietac ze twoja mala czuje ten twoj kiepski humorek i smutek.. wiec postraj sie dla niej wiecej usmiechac:-)i myslec pozytywnie:-)
Luckymama trzyma kciukasy:-)superowo ze mialas wczoraj taki fajny dzionek co jak co ale tobie sie nalezy
Lady no wiedzisz humor mi sie poprawil... tyle ze ja nie pamietam kiedy mialam zly hehehehehehehehahahaha
i masz racje wiosna idzie
Wogole chcialam zauwazyc ze fajnie maja Iwonka,Masiek,asiakow,An30 ... bo mozecie sie spiknac na male spotkanko ....mieszkacie przeciez w jednym miescie:-)
no to ja zmykam obiadek robic PAPATY KOZKI...
PS.gdzie jest Bratka ... co z nia dawno jej nie bylo
:-)

:-) i ze z Alankiem wszytko dobrze
Iwonka moj maz tez przed momentem mi powiedzial ze takiej to dobrze lezy w lozku do 11 .. ale zapomnial ze wczoraj wstalam o 4 rano

Masiu witaj nic sie nie martw nie ty jedna masz takie przeboje w nocy
Katja co to za doly i smutki glowa do gory wszytko bedzie oki..i musisz pamietac ze twoja mala czuje ten twoj kiepski humorek i smutek.. wiec postraj sie dla niej wiecej usmiechac:-)i myslec pozytywnie:-)
Luckymama trzyma kciukasy:-)superowo ze mialas wczoraj taki fajny dzionek co jak co ale tobie sie nalezy

Lady no wiedzisz humor mi sie poprawil... tyle ze ja nie pamietam kiedy mialam zly hehehehehehehehahahaha
i masz racje wiosna idzie
Wogole chcialam zauwazyc ze fajnie maja Iwonka,Masiek,asiakow,An30 ... bo mozecie sie spiknac na male spotkanko ....mieszkacie przeciez w jednym miescie:-)
no to ja zmykam obiadek robic PAPATY KOZKI...
PS.gdzie jest Bratka ... co z nia dawno jej nie bylo

Miło by było spotkać się z mamami w gronie dzieciaczków, a może nawet i przed rozdwojeniem :-) ja jestem "za" :-)
mąż wyjeżdża na kilka dni do anglii 7 marca ale może być też na mieście, ładna pogoda się zbliża więc dupcie można będzie przewietrzyć