reklama

Kwietnióweczki 2008

Witaj Silka swietnie ze juz jestes:-):-D:-):-D:rofl2::-D:rofl2::-D:-) i ze z Alankiem wszytko dobrze:tak:

Iwonka moj maz tez przed momentem mi powiedzial ze takiej to dobrze lezy w lozku do 11 .. ale zapomnial ze wczoraj wstalam o 4 rano:baffled:

Masiu witaj nic sie nie martw nie ty jedna masz takie przeboje w nocy

Katja co to za doly i smutki glowa do gory wszytko bedzie oki..i musisz pamietac ze twoja mala czuje ten twoj kiepski humorek i smutek.. wiec postraj sie dla niej wiecej usmiechac:-)i myslec pozytywnie:-)

Luckymama trzyma kciukasy:-)superowo ze mialas wczoraj taki fajny dzionek co jak co ale tobie sie nalezy:-D

Lady no wiedzisz humor mi sie poprawil... tyle ze ja nie pamietam kiedy mialam zly hehehehehehehehahahaha:-D i masz racje wiosna idzie:-D

Wogole chcialam zauwazyc ze fajnie maja Iwonka,Masiek,asiakow,An30 ... bo mozecie sie spiknac na male spotkanko ....mieszkacie przeciez w jednym miescie:-)

no to ja zmykam obiadek robic PAPATY KOZKI...

PS.gdzie jest Bratka ... co z nia dawno jej nie bylo:confused:

reklama
Iwonka to powiedz twojemu pięknemu żeby sobie przyczepił przy brzuchu 12kg worek który się rusza. Do tego niech mu się spłyci oddech, pęcherz będzie jak cytrynka.
Jak tak mojemu mówię jak mnie wkurza z tym spaniem. Wczoraj mi powiedział, żebym spała ile się da bo jak młody się urodzi, to będę tak jak Kas (moja przyjaciółka mama Stasia) ciągle nie wyspana:angry:

Iwonka prawdopodobnie też będę rodzić na lutyckiej. Wczoraj rozmawiałam z moim lekarzem, woli mnie mieć na oku. Dzisiaj na kontrolce zrobią mi badanie usg, by zobaczyć jak mały rośnie:tak:

Masiek, Asia, Ania całkowicie zgadam się z Kasią :tak: Możemy stworzyć taki "poznański klub fajnych mam" :-p Miło by było spotkać się z mamami w gronie dzieciaczków, a może nawet i przed rozdwojeniem :-) ja jestem "za" :-)

Iwonka popieram, chętnie z Wami bym się spotkała (jak by wam się chciało zapraszam do mnie na herbatkę i ciacho /mazurek już prawie zjedzony/, chyba że gdzieś na mieście wolicie):blink:

Sobie ma Lutyckiej czwóreczkę zamówimy :-)

dzisiaj pogody słuchałam i nie wiem ale mam nadzieję że dobrze zrozumiałam w nastepnym tygodniu ma być cieplutko (15 stopni hurrra):-)

Asia ja to już planowałam do swojego nowego mieszkanka zaprosić :cool2: mąż wyjeżdża na kilka dni do anglii 7 marca ale może być też na mieście, ładna pogoda się zbliża więc dupcie można będzie przewietrzyć :-p

Dzięń doberek!
Silka fajnie że już wróciłaś i że wszystko ok. Alanek jaki duży. Oj Ty już długo ciężarówką nie będziesz. Za to przetrzesz szlaki ! :-D:-D:-D
No w końcu się wiosennie zrobiło. Poczułam to jak poodkurzałam, suk tyle sierści zgubił że mało odkurzacz się nie zapchał!
A ja dzisiaj z rana miałam paluszki jak serdelki i w końcu musiałam zdjąć obrączkę bo niedługo bym musiała ślusarza zamawiać. Jakoś mi łyso teraz.

Silka bardzo dobrze ze z Alankiem wszystko ok to teraz nie przemęczaj się abyś dotrwała do kwietnia :-)

Niebo ja również mam nadzieję zę wszystko ułoży się dobrze i ze obydwa maleństwa bedą cudownie się rozwijać niech teraz szybciutko nabierają ciałka i niech zdrowo się rozwijają

Iwonka, maz mnie też na kilka dni zotawi od 6 marca (tylko musze coś jeszcze ze starszym synkiem zrobić) a jak co to na "parapetówkę" chętnie i na mieście też ok, mi najlepiej dojazd do Starego Rynku pasuje

reklama
To teraz już wiem, dlaczego rano tak puściutko tutaj, Wy po prostu odsypiacie nockę :) Mnie wzięło na odsypianie po 10:00 i zdjęło na jakieś półtorej godziny. Potem przyszedł teść "dobra rada", i pogadaliśmy sobie o tym, gdzie by tu wcisnąć łóżeczko dla dzidziusia. Ogólnie muszę mężusia poprosić, by nie wyrzucał mnie z dzieckiem do pokoju Dominika :)

Silka słoneczko - jak dobrze, że jesteście w domku cali i zdrowi i w dodatku w wyśmienitym humorku :) Duży już ten Twój "maluszek". Tak trzymaj dziewuszko :) I dzięki za życzonka.

A propos humorku - Katja, włącz sobie Harrego Belafonte (podkład muzyczny do Sok z Żuka), mnie zawsze pomaga nawet gdy zalewam się łzami. Albo zastosuj sobie autoterapię dotykową - domowe SPA: masaż całego ciała jak ręką sięgniesz jakimś balsamikiem lub oliwką. Nie daruj zwłaszcza stópkom, nie wiem czemu, ale to totalnie mnie rozaniela. Ewentualnie zawsze zostaje jeszcze w odwodzie spacerek na łonie natury lub czekolada (dla takich co muszą leżeć plackiem). No i zaglądaj tu do nas częściej - jest tu tyle babeczek tryskających pozytywną energią że na pewno podładujesz akumulatorki :)

Masiek, jednak nieprzespane noce mają swoje plusy, strasznie zazdroszczę Ci tego nocnego widoku (ostatni raz widziałam to zjawisko jako mały smark). Szkoda że każdej nocy nie ma takiej rekompensaty za niespanie :)

LadyLajla - podziwiam szczerze, ja po imprezce na 6 osób (nie wszyscy się zjawili) padłam na ryjek i zmywanie czeka teraz i woła mnie z kuchni... Ale jak kocha to poczeka heh. Jakoś mi się dzisiaj nie spieszy ze sprzątaniem, wczoraj wyrobiłam tego ze dwie normy. A Twój synek to rybka? Rybki są fajne. Też taki mały marzyciel bujający w obłokach? Dużo zdrówka dla niego i spełnienia marzeń :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry