reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady przekaż pozdrowienia i kciukasy od ciotek z bb. Będzie dobrze, skoro chłopaki same oddychają. To najważniejsze:tak:
Myślę, że można założyć już listę dzieciaczków kwietniowych. Co wy na to??

reklama
wy tu o obrączkach znowu, a my z Wojtkiem nie możemy się zdecydować jakie.
Może napiszcie jakie wy macie, jak się sprawują itp. głównie chodzi mi o kształt obrączki, grube, czy szerokie itp.

Oki no to zaraz założę listę.
Bardziej szczegółowo zajmę się po kontrolce, której już nie mogę się doczekać bo zobaczę mojego łobuza na USG, gorzej że jeszcze zostało mi z 7zastrzyków:baffled: ale damy radę,

Heja :)

Masiek ja ,mam tradycyjna szeroką z wygraderowanymi imionami w srodku :)pozdrowionka od nas za kazdym razem do Niebo sle wiez ze o niej opamietami i gorąco zawswze ja pozdrawiamy i sciskamy :)

Adus jak tam sie czujesz? czy dobrze zrozumialam neta masz tam w knajpie gdzie twój menas pracuje
?

jeju mi sie chce spc a zasnac nie moge te noce naprawde sa coraz tro ciezsze....

Faktycznie dawno Bratka do nas nie zawitala ciekawe co u niej....i jwszcxze ktoras ale za cholere nie moge sobie przypomniec ktorej jeszcze brakuje :/

Własnie robie sobie capuccino :) mleczne:) zjadlabym cos sklodkiego ale od wczoraj moje zapasy sie skonczyly hahahha:-D:-D:-D

Masiek pomyśl że jeszcze tylko 7 zastrzyków i to dla Leonka

co do obrączek ja mam bardzo cieniutką, najzwyklejszą, ukochaną na inne nie mieliśmy kaski, bez graweru i bajeru (bardzo młodzi byliśmy ja po maturze, maz 1 rok na studiach i mam strasznie drobne paluchy inne by chyba źle wyglądały) ale ja za bardzo biżuterii nie nosze i to moja jedyna ozdoba:-)

Jak dobrze że u Niebo powoli wszystko wychodzi na prostą. Uffff.:tak:
Ja wróciłam z kontroli i wszystko na razie trzyma. Ale wagi mi przybyło przez 2 tygodnie 3,5 kilo!
Masiek my mamy obrączki średniej grubości półokrągłe bez żadnych ozdóbek, złote z próby 700ileśtam, więc mają intensywny kolor. A to dlatego że były przerabiane ze starych obrączek po dziadkach Tomcia. Normalna próba to 500ileśtam i wtedy są bardziej wpadające w róż i srebrny i są twardsze, i mniej się rysują. Ale złotnik powiedział że jak mamy taką próbę to aż żal przetapiać na niższą. No tanio nas to wyszło .Ja jestem bardzo zadowolona bo są to takie prawdziwe tradycyjne obrączki. Ale jak patrzę po znajomych i rodzinie to trudno się kimś sugerować bo każdy ma inny gust. Np. mój brat z bratową mają płaskie 2 kolorowe i bratowa dodatkowo z jakimś świecidełkiem. Inni wolą białe złoto. To juz musi Wam pasować. Pochwal się jak juz się na coś zdecydujesz.

MASIEK tylko 7 zastrzyków z głowy....:tak::-) no i czekamy co tam po wizycie

LADY tak w sumie to nasza knajpa właściwie bar z jedzeniem ale mój zrezygnował z netu i miało go nie być tymczasem jest do końca marca więc jestem hepi choc cały dzień nie mogę tu przesiadywać bo ciasno i nie ma miejsca ale w każdym momencie mogę podejść uffffffffffff co za ulga bo kafejka siadła na maksa aż dziwne,żeby innych nie było

KACHURKU najważniejsze,że wsio ok a kg to rzecz nabyta której łatwo się pozbyć....

reklama
Ja mam wizyte dopiero USG NA 5 MARCA :)I TEZ SIE STRASZNIE NIE MOGE DOCZEKAC HIHI :)

Ada tu fajowo :) a masz tam lozeczko by gdzies klapnąc???? no chyba nie powiesz ze stoisz tam caly dzien na nogach?

Kachurku moja siostra wlasnie ma taka obraczke jak ty po dziadkach i ladnie obrobiona taki polsyk ze hej dostala ja pierwsza bo pierwotna wnuczka hahahaah]

Masiu nie ma co sie sugerowac czyimis gustami wazne by wam sie podobaly w koncu to Ty ja bedziesz nosic z mezusiem przyszlym na paluszku dumnie hahahha i kto to mowi? ta ktora wozka sama nie umie kolorku wybrac bhaahhaha

Ja siedze na allegro teraz i patrze za tymi poscielami..albo mi zle syskauuje stronka z tym producentem co podalas mi Masiu albo sa tylko z jego opcji tam dwa warianty??? ups...albo cos zle szukam nie wiem....podajcie linki nooo jeszcze jakies do fajowych i nie drogich poscieli i wsadów :):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry