reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY siedzę siedzę nawet se poduche na krzesełko przytaskałam hahaha....ja pościel już kupiłam i łóżeczko tylko wózek i pare pierdół ale właśnie za te pare pierdół nie mogę się wziąść i lipa w oole jeszcze nie poprałam nic

reklama
A ja mam wizyte w ponidziałek o 16.00 ale bez usg bo ma ginka robi w szpitalu i tam tzreba się pofatygować wiecie co bierze 70 dych za wizytę bez usg mi sie wydaję drogo bo wcześniej płaciłam 50 z usg i badaniem a tu badanie bez usg tylko badanie mej szyji....i ogólne ale cóz jestem pewna że mnie wyślę ciekawe na kiedy....jestem ciekawa ile ten mój syn waży....

Ale mnie małż wnerwił on chce wózek w taki kolorze jaki ma samochód kazałam mu se to wybic z głowy no chory psychicznie może jeszcze wszystko zakupimy w takim kolorze

MASIEK widzę,że listę zrobiłaś już podoba mi się już nie długo bedzie się zapełniać:-):tak:;-) ale lepiej poczekajmy:tak:

Muszę szybko bo mnie Wojtek udusi, czeka pod blokiem w samochodzie:sorry2:
lista wstępnie zrobiona, jak macie jakieś propozycje co do list to gadać/pisać.

Obrączki. Pytamy co i jak bo chcemy wybrać jak najtrwalszą, tak by się nie rysowały, kształtu nie zmieniały.

Oki spadam bo zaczyna potrąbywać małpol jeden:angry:

do zobaczyska za trochę:tak:

:szok::szok:Aduś mi tez troszke rzeczy brakuje a chyba wiecej niz mniej nie mam :

-Pościeli ani wkładudo niej
-śpiworka do wózeczka
-kocyków musze mieć dwa do łóżeczka i do wózka
-recznik do kąpieli jeden, bo jeden już mam musze mieć dwa ten drugi na zmiane
-pampersów
-pałeczek do pęuszka
-spirytusu
-Wyprawki takiej na wyjscie dzidzi ze szpitala
-becika tez nie mam
szlaroku nie mam
-koszuli nocnej do szpitala
-kapci do szpitala
laktatora
wkladek laktacyjnych
kremu przeciw odparzeniom
nowych nożyczek do obcinania niuni paznokci...
sól fizjologiczna tez by sie przydała
herbatka z kopru włoskiego tez rzecz niezbedna

oj mogłabym jeszcze pisac same zobaczcie jak tego duzo... ale trzbea sie wziasc i popwoli kupowac bo jeszcze urodze nie w pore a moj maz to wiecie beze mnie kupi jakies gowno...po tym weekendzie biore sie ostro za zakupy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

LADy mi brakuje w sumie rzeczy dla mnie prześcieadło cos na odparzenia sól fizjologiczna prześcieradło śpiworek do wózka spirytus pampersy i chyba wsio nie wiem co jeszcze prócz całej listy dla mnie a i tak muszę to poszykować poprac ciuchy wyprwsować a mi sie niechce mam lenia najlepije niech ktos za mnie zrobi ale nie ma kto:sorry2::sorry2:

KASIu bo mi powiedzieli,żeby kupić więc chciałam a w sumie myślę,że sam kocyk wystarczy ja to w ogóle doświadczona i kumata kum kum....:-)

reklama
Pewnie ze wystarczy sam kocyk;-)
wlasnie sobie przed chwila uzmslowilam ze mi potrzeba jeszcze gruszki albo fridy do nosa i termometru :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry