Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O POPIERAM... ja bardzo chce go właczyć w opieke nad dzickiem od początku, z synekm nie miał takiej możliwości (studiowaliśmy w innych miastach i mały był ze mną - on był sobotnio niedzielnym ojcemale teraz nie odpuszcze, nie chce pomocy teśiowej, mamy czy siostry tylko żeby on był ze mną i mi pomagał
i ja chce wlasnie dokladnie tak samo zrobić, niechce zeby mi tesciowa pomagala, bo ostatnio pytali czy ma se wtedy wziasc urlop zeby mi pomoc,a ja stanowczo ,ze nie
bo my z pawlem damy sobie rade i ze on mi bedzie pomagał

to najlepszy sposob, gdyby kolezanka brala tabletki i je przestala brac nie mowiac nic mezusiowi i postawic go przed faktem dokonanym;-)kupmela ma inny problem jej facet nie chce zaciążyć, bo mówi że nie ma czasu, więc sobie wyobraź laska jest wściekła że jej maz tak sie zachowuje a sa już oboje po 30 tce obrączki na palcu a na dziecki nie wiem kiedy jej mąż sie zdecyduje - na emeryturze chyba (wczoraj marudziła ze odwleka i odwleka a latka lecą)

moja kolezanka tak zrobila a teraz tatus sie cieszy i czeka na malenstwo a tez sie nie mogl zdecydowac.....
Kasia ty to normalnie straszna zołza jestes dla tego swojego małżaIza ja ci poradze hehe... zanim sie nad nim rozczulisz i zaczniesz zalowac ze taki biedny itp.... to pomysl jakie uczucia toba targaja jak ci wkurzy.. ja zawsze tak robie jak mi mojego szkoda..i zaraz mi przechodzi...:-)
:-)
![]()

no ale jak wróci to dokończy

no i chyba psia z tego jest najbardziej zadowolona bo lubi dzwięk wkrętarki

dobra widze ze nikogo nie ma:-( to ide robić kotleciki schabowe
i frytki mniam mniam

]O POPIERAMi ja chce wlasnie dokladnie tak samo zrobić, niechce zeby mi tesciowa pomagala, bo ostatnio pytali czy ma se wtedy wziasc urlop zeby mi pomoc,a ja stanowczo ,ze nie
bo my z pawlem damy sobie rade i ze on mi bedzie pomagał
to najlepszy sposob, gdyby kolezanka brala tabletki i je przestala brac nie mowiac nic mezusiowi i postawic go przed faktem dokonanym;-)moja kolezanka tak zrobila a teraz tatus sie cieszy i czeka na malenstwo a tez sie nie mogl zdecydowac.....
Kasia ty to normalnie straszna zołza jestes dla tego swojego małża![]()

o nie to ja nie powiem im ze rodze urodzilam i w ogole i tez mam plan mego uczyc....i ma mi pomoc i tyle....

ja na 3 nie moge dojsc sapie charcze dycham boziu nim dojde do siebie to juz jest jutro i znowu musze schodzic i wchodzic:-):-):-)