KACHURKU- fajna muzyka, ale maz lubi te kobitke i sucha parwie co wieczór, ale rzexczywiście jakaś inna
Iza naprawde fajnie, masz talent, ja Ci powiem fotogeniczna naprade nie jestem ale raz jak mi artysta zrobił zdjęcie to bułam nie od poznania,
KObitety co mezowie czasu nie mają - rozumiem, wczoraj mówie mezowi ze w marcu mi sie porod marzy, jak z nart wróci będziemy nad tym pracowąć, a on NIE bo ma zamknięcie miesiąca i po wolnym bedzie miał robote, no to mówie, początek kwietnia , a on nie bo gdzieś z roboty pojedzie, 10 kwietnia też nie bo ma egzamin w Wawie (zreszta przed egz sie bedzie uczył wiec lepiej niech nie rodze w tym czasie, termin mam na 12 kwietnia wiec nie wiem jak to, a w połowie kwietnia tez ma wiecej roboty, bo trzeba jakieś odchylenia porobić a jeszcze powie ze koleżanka z parcy jest w ciązy i pójdzie na L4 wiec bedzie zarobiony, tak by zeszło do czerwca a w czerwcu urlopy sie zaczną się wiec nie wiem moze bede w ciąży do września - mała bedzie z 8 kg miała on sie z robotą wyrobi (będzie po sezonie urlopowym, budżetach i bedzie sie mógł na mnie skupić

Kurde chyba nie mam na co liczyć - koleżanke na porodówke chyba skołuje i tyle