Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kochane :-) Ja to tylko dziś z doskoku a do wtorku bez neta :-( dzis i jutro przeprowadzka, tescie przyjezdzaja, duzo robotyale już we własnym mieszkanku będę :-):-):-):-):-) no nic lece, a wam wszystkim buziole i proszę tu pisać z umiarem żebym poźniej całego wtorku nie siedziała i czytała
![]()
Silka jeszcze 1 lub 2 dni i wskoczymy na 9 okienkoi znowu Kasia bedzie nas gonić
dobra ja juz zjadłąm sniadanko kanapki z nutellą i mleczko a teraz pora sie zbierac na spacer z psem bo wkońcu jej sie wytrzymałość skończy i mi sie zleje w domu
do potem buziolki

Jejuuuuuuuuuu.... Ale zleciało, nie ?? Teraz najgorsze oczekiwanie, bo już niewiele zostało i się dłużyć zaczyna
Co do tego spania, to My bidne jesteśmy :-( ale może jak się już urodzą te Nasze Skarby, to troszkę się wyśpimy ( o ile Nam pozwolą
) ale przynajmniej już nic uciskać i strzykać, jak staruszkom nie będzie
Ja marzę, żeby się na brzuchu ułożyć i zasnąć
:-)

Silka, Ada, ja na 4 mieszkam bez windy.... heh z tym brzuchem to się muszę wciągać pół godziny pod górkę hehe
Ale swoją drogą fajnie musimy wyglądać, jak już się doczłapiemy na to 3-4 piętro 

Sapiemy jak lokomotywy, spocone, ahhhhhhhhhh.... Takie teraz jesteśmy seksowne, tyle mamy w sobie gracji, że szok 

KASIU toż wymyślił do anglii pojedzie no tak to w sumie godzina w tą i z powrotem to zdążyci faceci coś dziwnie myślą sobie :-):-) :-)mój też miał jakieś dziwne zapędy na zostawienie mnie samej ostatnio ale go przywróciłam do pionu ale facet jak się uprze to musi tak zrobic bo inaczej nie będzie
![]()
Pan Leon spokojniejszy, choć nadal ma swoje pory na szaleństwa. Miewa też czkawkę.
Dziś już dwa razy miał... Z rana i przed chwilką... A teraz wypina dupsko aż mnie boli 

I koniec tego uroczego stanu. 

.