reklama

Kwietnióweczki 2008

Czytam sobie relacje z porodów dziewczyn i zazroszcze jak mają już za sobą

Iwonka - uadnej przeprowadzki :) i nie przemęczaj sie zbytnio robotą ;-)

reklama
Iza ja na I pietrze mieszkam ale do śmietnika mam daleko (wiec robie ochydną rzecz) wynosze worek na balkon i jak maz przychodzi to wynosi, mi śmiersdzi tez na śmietni\ku.

Hej kochane :-) Ja to tylko dziś z doskoku a do wtorku bez neta :-( dzis i jutro przeprowadzka, tescie przyjezdzaja, duzo roboty :baffled: ale już we własnym mieszkanku będę :-):-):-):-):-) no nic lece, a wam wszystkim buziole i proszę tu pisać z umiarem żebym poźniej całego wtorku nie siedziała i czytała :-p

Iwonko, gratuluję przeprowadzki !!!!!!!!!!!!!!!

Silka jeszcze 1 lub 2 dni i wskoczymy na 9 okienko:tak::-D i znowu Kasia bedzie nas gonić:-D dobra ja juz zjadłąm sniadanko kanapki z nutellą i mleczko a teraz pora sie zbierac na spacer z psem bo wkońcu jej sie wytrzymałość skończy i mi sie zleje w domu:baffled::-D:-D
do potem buziolki

maju :) no już 9 miesiąc się powoli zaczyna :-D:-D:-D Jejuuuuuuuuuu.... Ale zleciało, nie ?? Teraz najgorsze oczekiwanie, bo już niewiele zostało i się dłużyć zaczyna :baffled: Co do tego spania, to My bidne jesteśmy :-( ale może jak się już urodzą te Nasze Skarby, to troszkę się wyśpimy ( o ile Nam pozwolą :-D ) ale przynajmniej już nic uciskać i strzykać, jak staruszkom nie będzie :-D Ja marzę, żeby się na brzuchu ułożyć i zasnąć :-D

Lady, udanych zakupów

Asiu, ja też czytam i zazdroszczę:tak::-)

Dziewuszki, już tak niedługo :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzień dobry.
Wy tu piszecie, że spać nie możecie a ja się od wczoraj obudzić nie mogę:sorry2:
Czytałam co nadrukowałyście i zasypiam, nudne nie jesteście, szczególnie Lady, i Kasiulek jak coś napiszą to brzuszek się trzęsie;-) ale patrzę w monitor i oczka mi się zamykają.
Choć mi się wydaje, że ten odmienny stan to chyba przez to że brzuszek mi się obniża. Codziennie widzę jak jest niżej i to już nie jest pupa Leona inaczej wypięta:-D
Pan Leon spokojniejszy, choć nadal ma swoje pory na szaleństwa. Miewa też czkawkę.

Silka, Ada, ja na 4 mieszkam bez windy.... heh z tym brzuchem to się muszę wciągać pół godziny pod górkę hehe

Iza współczuję :baffled: Ale swoją drogą fajnie musimy wyglądać, jak już się doczłapiemy na to 3-4 piętro :-D:-D:-D Sapiemy jak lokomotywy, spocone, ahhhhhhhhhh.... Takie teraz jesteśmy seksowne, tyle mamy w sobie gracji, że szok :-D:-D:-D:-D

KASIU toż wymyślił do anglii pojedzie no tak to w sumie godzina w tą i z powrotem to zdąży:-D:-D:-D ci faceci coś dziwnie myślą sobie :-):-) :-)mój też miał jakieś dziwne zapędy na zostawienie mnie samej ostatnio ale go przywróciłam do pionu ale facet jak się uprze to musi tak zrobic bo inaczej nie będzie :tak:

Heh, widzę, że nie ja jedna mam problem z zapracowanym facetem - zostawił mi w szafie 50 zł na taksówkę w razie gdyby poród się zaczął w czasie gdy on w pracy. Na złość jemu będę znowu rodziła w nocy bo inaczej on nie dojedzie, wymówi się że w pracy potrzebny.... Jego misja dziejowa - maturzyści %#$#@#%% !!!

Iwonko udanej przeprowadzki i melduj się szybko. No i uważaj na siebie:tak:

Ja już was gonić nie będę. Zostały mi już tylko 4tygonie:szok::-D I koniec tego uroczego stanu.

Co do świąt my jako ignoranci kościelni nie obchodzimy z jakąś wielką pompą świąt, ale zwykle jeździmy po rodzince.
A jak pomyślę, że za rok nasze maluszki będą już duże i kumate.
No już na gwiazdkę będą fajne;-)
Jej nawet się nie obejrzymy jak nasze maluszki będą chodzić, gadać a my będziemy z łezką w oku wspominać jak to było kiedyś:-D

Sila, Maja, dobrze że macie takie mądre suwaczki, dzięki Wam będę wiedzieć, kiedy i mi stuknie 9 miesiąc :))

Iwonka - tylko się nie przemęczaj, wszystko powolutku i spokojnie!
Nie wiem już która to pisała o myciu okien - no w dupsko prać i patrzeć tylko czy równo puchnie :))

reklama
zdarzylam wejsc pod prysznic.. wlosy wyprostpwac i chlopu pare moralow porawic co by nie zapomnial ze jestem w ciazy.. przynajmniej uslyszalam ,,, pojade i kupie jak urodzisz,,, noooooooo tego oczekiwalam .................a wy miedzy czasie tyle naprodukowalyscie:szok::szok:
MASIU LIMITY WLACZ.:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry