reklama

Kwietnióweczki 2008

Sila, Maja, dobrze że macie takie mądre suwaczki, dzięki Wam będę wiedzieć, kiedy i mi stuknie 9 miesiąc :))

Iwonka - tylko się nie przemęczaj, wszystko powolutku i spokojnie!
Nie wiem już która to pisała o myciu okien - no w dupsko prać i patrzeć tylko czy równo puchnie :))

no ja nie wiem Izunia co ty chcesz od mycia okien.. szczegolnie w 9 miesiacu ciazy .. toz to wskazane na szyszy porod

reklama
Limity na nic się zdadzą. Każda będzie mogła napisać po 3 posty dziennie, ale wtedy jeden post będzie na 3 strony hehe.
Kasia ja też się dzisiaj nasłuchałam, że jak będę do porodu jechać to 3 walizki chyba zabiorę, bo non stop się przepakowuję i to coś dokładam a to coś wyjmuję. I jeszcze ślubnemu zawracam tym głowę. Kazał mi przypomnieć sobie pierwszy poród, gdzie wszystko zmieściłam w jednej reklamówce, a byłam w szpitalu 8 dni zamiast 3. Tylko zapomniał mój kotek, że non stop coś mi potem dowoził, bo okazywało się niezbędne hehe :))
Ogólnie odpowiedziałam mu, że strasznie sprawia mi przyjemność takie przejmowanie się i gmeranie w rzeczach dla dzidzi. No co, nie może mi zabronić hihi.

Najlepsze na szybszy poród to namiętny seksik :)) ewentualnie sprzątanie, długi spacerek, łażenie po schodach. No a mycie okien to już niebezpieczna troszkę sprawa. Ja z mojego 4 piętra wolałabym sie nie wychylać heh.

Jak byłam w ciąży z DD to w dziewiątym miesiącu przesuwałam meble i malowałam ściany, aż się teściu stukał w czoło. No a w przeddzień porodu biegałam za autobusem, oglądałam Obcego 4 a potem bzykałam się z moim tygryskiem. I udało się - poród o czasie, chociaż ledwo ledwo :))

Kasia, fajnie się tu wchodzi i widzi, że tyle naprodukowane, co nie :-D:-D:-D:-D Zwłaszcza jak ma się ze dwa dni w plecy :-D:-D:-D:-D

Ja tam za dwa tygodnie się biorę za generalne porządki, a do tego czasu zapuszczę chałupę, żeby było potem co sprzątać :-D:-D:-D:-D

No, Nasze Maluszki już na Gwiazdkę będą miały 9 miesięcy :happy2:

Najlepsze na szybszy poród to namiętny seksik :)) ewentualnie sprzątanie, długi spacerek, łażenie po schodach. No a mycie okien to już niebezpieczna troszkę sprawa. Ja z mojego 4 piętra wolałabym sie nie wychylać heh.

Jak byłam w ciąży z DD to w dziewiątym miesiącu przesuwałam meble i malowałam ściany, aż się teściu stukał w czoło. No a w przeddzień porodu biegałam za autobusem, oglądałam Obcego 4 a
potem bzykałam się z moim tygryskiem
. I udało się - poród o czasie, chociaż ledwo ledwo :))
hahahah to chyba najlepsze hiih

Kasia, fajnie się tu wchodzi i widzi, że tyle naprodukowane, co nie :-D:-D:-D:-D Zwłaszcza jak ma się ze dwa dni w plecy :-D:-D:-D:-D

Ja tam za dwa tygodnie się biorę za generalne porządki, a do tego czasu zapuszczę chałupę, żeby było potem co sprzątać :-D:-D:-D:-D

No, Nasze Maluszki już na Gwiazdkę będą miały 9 miesięcy :happy2:
no ja nie wiem jak to jest jakos udaje mi sie byc na bierzaco..pomimo ze nieraz nic mi sie nie chce pisac
Za dwa tygodnie bede myc okna .. i musze u dziewczyn szczegolnie u tej mlodszej rzeczy zimowe po przegladac i pochowac na dno szafy co by moja mala modelka nie miala galimatjasu w swoich laszkach .. a starsza sama sobie zrobi .... i szafe z posciela i recznkiami przejrzec..ach i wziasc sie za pokoj Maksa tzn...my musimy nasz sypalnie przeniesc bo Maks zostaj w naszej a my idziemy do tej z lazieka :sorry2:z czego nie jestem zadowolona bo tam trzeba malowac a to nie moj dom wiec za bardzo nie chcialam tu inwestowac kasy .;-)

Laski czy Wy nie przesadzacie!:szok: Przecież nadążyć za Wami nie można. Najpierw godzina czytania zanim coś się da napisać. a przecież staram się byc na bieżąco!:-D:-D:-D
Iza weszłam sobie wczoraj na twoją strone ze zdjęciami i dopiero zauważyłam że z boku są jeszcze akty i portrety. Jejku kobito ale masz talent. Mój małż oglądał razem ze mną i strasznie żałuje że tak daleko mieszkasz bo chciał modelki wypożyczyć!:-D:-D:-D Baaaaardzo mi się te zdjęcia podobają, portrety cudowne! Juz teraz wiem dlaczego pytałaś o te piegi, rzeczywiście są bardzo fotogeniczne. Szkoda że nie mam.
Kurcze muszę tego mojego namówić żeby mi zrobił jakieś zdjęcia porzadne w tej ciąży bo juz dużo czasu nie zostało. a temn marudzi że aparat mu nie pasuje!:angry: Teraz chcemy kupić lustrzankę cyfrową, bo starą mamy na kliszę, a ten zwykły cyfrowy który mamy robi badziewne zdjecia, jedynie na dworze jak jest dobre światło to jako takie. Może jakiś podpowiesz. T. chce kupić jakiegoś sony bo mamy obiektywy i lampy od starej minolty które pasują i to by oszczędziło kosztów. Chociaż najbardziej by chciał nikona ale za drogo by to wyszło. Fajnie by było jak by jeszcze do tego miał talent jak Ty!:-D:-D:-D

nO JA JUZ JESTEM KOCYKI PAMPERSY RECZNIKI KAPCIE KUPIONE FRIDA TERMOMETR TEZ.....PRZESCIERAQDLO DO LOZECZKA 2 SZTUKI SA....ZAPOMNIALAM O KOSZULI NOCNEJ DO SZPITALA CHOLERA A TAK NA NIE Z DALEKA PATRZYLAM JAK KUPOWALAM SOBIE MAJTECZKI I SE MOWIE A POZNIEJ TAM PODEJDE TYLKO COS TU MUSZE JESZCZE WYBRAC I TAKIM SPOSOBEM WYPADLO MI Z GLOWY A TERAZ BIORE SIE ZA ODKURZACZ I JECHANA Z MOPEM A POTEM DO STAREGO NA IMPRE BO JUZ MI TU WYDZWANIA CZY NAPEWNO BEDE :) TAKZE DO POZNIEJ GADUŁKI!!!!

a I JESZCZE ZAPOMNIALAM Wam opowiedziec ...tak sobie gadam z mezem kurde ...sluchaj dziewczyny mi tu mowia ze jak ja bede tak szerzowac tu i tam i ciagle na nogach to porod jeszcze wczesniej bede miala...i tak mu gadam ze skurcze czesciej dostaje.... i takie tam ze wszystko boli i tak cala droge w aucie mu rzepolilam a on do mnie zamiast kochanie to musisz odpcząc... ja za Ciebie to zrobie... polez troszke.....a napewno urodzisz w czasie.... to ten gnuj jeden do mnie kurde----- nie mozesz urodzic wczesniej niz 1 kwietnia bo kasy za macierzynskie nie bedzie ci sie nalezec !!!! co za materialista a tak go zachwalalam wszystkim ostatnio nie moge ok a teraz ide pucowac domek! chociaz na tym odkurzaczu sie wyzyje! a on biedny tez ledwo zipie bo ledwo wciaga zapelnionyu jest ale meza tera nie ma i nie ma mi kto tego zrobic bo tam taka blokada jest i za chiny otworzyc tego nie moge to buzka ide i odejsc nie moge papapapa

Masiu Ty odsypiasz za Nas wszystkie!! :)))))

Iwonka milego zadomowienia sie w Swoich nowych 4 katach hihihi:):):)

Juz zapomnialam co jeszcze mialam napisac to znaczy ze czas juuz na mnie hihih papapa :):-D

reklama
Nie no bez przesady Kachurek, jak można się za odrobinę reklamy i pochwał obrażać :))

Modelki to w większości zwykłe dziewczyny z ulicy, co po prostu chciały mieć ładne zdjęcia. Niektóre to takie, co miały już trochę sesji.

A zdjęcia może Wam przybliżę tutaj:

FotoGaleria Izabelindy

Kachurek, niech kupuje nikona, w dupie z kosztami, ale za to jaka jakość. Ja w nikonie jestem zakochana, polecałabym też ewentualnie canona którym fotografuję. Te dwie firmy robią sprzęt, który jest najbardziej zbliżony do lustrzanek analogowych. Tylko niech kupi samo body a obiektyw broń boże nie KIT tylko jakiś lepszy, np portretówka 50 mm 1.8. To tani plastik ale jakie foty robi, szczena w dół. A Wasza dzidzia i Ty będziecie miały piękne zdjęcia do rodzinnego albumu.
Jeśli zaś o talent chodzi.... kiedyś robiłam totalna beznadzieję, ale po prostu jak wszystko kwestia wprawy - oglądałam i robiłam niezliczoną ilość zdjęć, to się wprawiłam troszkę :) Chociaż wiem, że jeszcze duuużo pracy przede mną. Ale to potem, potem... najpierw dzidzia :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry