asiakow
Fanka BB :)
Iza też mam mocne postanowienie że uda się małą nauczyć spać w łóżeczku (samą, bez problemu z usypianiem na rękach):-);-) ale zobaczymy.
Bardziej sie boje ze po fali najazdów babć
które bedą wyrywać małą sobie z rąk bedzie to trudne, Jeśłi nawet uda mi się coś wynegocjowac z moja matką to teściowa i tak bedzie wiedziała lepiej (po urodzeniu syna miałam wrażenie że by najchętniej sama się nim zajęła
jej to trudne dla mnie bo wiem że kocha wnuki ale ja naprawe dam sobie z mezem rade (a ona swoje ... ze babcia wszystko zrobi brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kasia u nas za oknem ładnie, zmino ale słońce świeci *ale po wczorajszych deszczach - wokół bloku bagna
)
Bardziej sie boje ze po fali najazdów babć
które bedą wyrywać małą sobie z rąk bedzie to trudne, Jeśłi nawet uda mi się coś wynegocjowac z moja matką to teściowa i tak bedzie wiedziała lepiej (po urodzeniu syna miałam wrażenie że by najchętniej sama się nim zajęła
jej to trudne dla mnie bo wiem że kocha wnuki ale ja naprawe dam sobie z mezem rade (a ona swoje ... ze babcia wszystko zrobi brrrrrrrrrrrrrrrrrrrKasia u nas za oknem ładnie, zmino ale słońce świeci *ale po wczorajszych deszczach - wokół bloku bagna