reklama

Kwietnióweczki 2008

Cześc Mamusie..

mam nadzieje Adus że dziś już lepiej..tulam mocno!!

Lucky wyniczki będa oki!! Nie martw się na zapas..

Izabelinda to co rodzisz czy nei? ;-)

Lady lubię Cie czytać ..jesteś tak pełna energii i myśłi..niesamowite..musisz być w realu fantastyczna dziewczyną!! na pogaduchu na serio i na żarty..

A my jutro na badania...
A dzis własnie wysłałam męża na szkolenie..wraca jutro wieczorem a mnie już skreca..

reklama
Witam kobietki ja dzisaij tez miałam noc nie najlepszą nie mogłam w ogóle usnąć pewnie to przez wiele wrażeń szczególnie ze łózio się juz pojawiło i wstałąm tez wczesniej , zaraz lece na badania tarczycowe bo zbliża mi się kontrolka

Maju a właśnie jak ty z tą tarczyca co ci powiedzieli że co masz roboć po porodzie i co ty bierzesz na nią i w jakich ilościach ja biorę euthyrox 175 w obecnej chwili po porodzie mam przestawić się na 75 i brać cały czas trochę się obawiałma ze nie bedę mogła karmić piersią jak bede brała leki ale to podobno nic nie ma wspólnego i możan karmić na całe szczęście:tak:
Aduś spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe oby czas szybko zleciał do finału w lepszym samopoczuciu i aby Amirek troszkę dał mamusi odpocząć
Lady to KTG to napewno z powodu ruchów i przy okazji skórcze sprawdzą dla spokoju

a właśnie kiedy robią KTG czy to jest uzależnione od tego czy ktoś ma skórcze czy to się robi tak jak USG w jakimś określonym momencie ja jeszcze niemiałąm ani razu i niewiem czy to ok

Witam dziewczynki z rana.
Anrus ktg to się chyba robi żeby sprawdzić czy są skurcze, ocenia bicie serca i ruchy płodu. Ja to miałam robione w szpitalu w 30tyg. Ale tak standardowo to się to wykonuje w okresie okołoporodowym.
Ja dzisiaj idę do ginki ale bardzo mi się nie chce, nie lubie tego. W dodatku jeszcze wczoraj z okazji tej wizyty postanowiłam się trochę bardziej przyłożyć do golenia i tak się pociachałam , że się będę wstydziła dzisiaj rozebrać. Krew się lała strumieniem. Niby golarka jest super gilette venus , ale jak brzuch wszystko zasłania to można się nieżle przeorać. Aż sie wczoraj poryczałam z swojej nieudolności. Ja nie wiem jak się do porodu ogolę , chyba małża zatrudnię.
Chyba będę miała robione usg to się może dowiem ile Iwuś waży.

Dzień dobry,

zaraz poczytam co u Was słychać.

Anrus - w pierwszej ciązy KTG miałam robione jak leżałam na pataologi ciąży żyby sprawdzali co z dzieckie, ale tak jak robiłam wywiad z koleżankami jak jest wsio ok to jak jedzis sie na pordówce robią (ale myśle że to zależy od praktyki lekarza też).

Kachurek a jak teraz sie ogoliłaś to nie starczy - to chyba nie musi być kolanko? Ja sie goliłam ze 2 tyg temu i myśle że nie bede poprawiać (moze mi bardzo wolno rosną włoski):zawstydzona/y: ps powodzenia na wizycie

Czesc wszystkim co juz nie spia:-D

Adunia odezwij sie i napisz jak minela nocka ???

Madziujka masz racje jak sie czyta posty Lady to sie ma niezla bekeee jak to moja 14 lataka mowi.....

Ja dziewczyny jak bylam w Polandzie ostatnio to przywiozlam sobie alantan, linomag i termentiol (wprawdzie teraz mowia zeby nie stosowac termentiolu u dzieci ale ja mam na wszelki wielki) jeszcze tu kupie sudokrem i ......finito.
W sobote mam zamiar kupic latator Aaventu...i juz tylko pozostanie mi czekanie na kuriera z polski z kolyska, lozeczkiemi tymi wszytkimi duperelami do lozeczka..:-)

ACH zgage mam nie milosierna po sniadanku :wściekła/y:niech to licho wezmie

dzis zamierzam robic pierogi ruskie do zamrozenia .. na czas mojego pobytu w szpitalu....i tak sie zatanawiam co jeszcze ??? co by mi tu z glodu nie padli wprawdze to tylko gora 3 dni..... moje dziewczyny sa takie szczesliwe ze to jzu prawie koniec .. i ze za chwile maly bedzie z nami ze sobie nawet nie wyobrazacie... do tego stopinia ze juz momentami mam dosc, rozmawiania na ten temat z nimi ... jeszcze troche i by mnie zameczyly;-);-);-)

oki doki do pozniej kiss

Witam dziewczynki z rana.
Anrus ktg to się chyba robi żeby sprawdzić czy są skurcze, ocenia bicie serca i ruchy płodu. Ja to miałam robione w szpitalu w 30tyg. Ale tak standardowo to się to wykonuje w okresie okołoporodowym.
Ja dzisiaj idę do ginki ale bardzo mi się nie chce, nie lubie tego. W dodatku jeszcze wczoraj z okazji tej wizyty postanowiłam się trochę bardziej przyłożyć do golenia i tak się pociachałam , że się będę wstydziła dzisiaj rozebrać. Krew się lała strumieniem. Niby golarka jest super gilette venus , ale jak brzuch wszystko zasłania to można się nieżle przeorać. Aż sie wczoraj poryczałam z swojej nieudolności. Ja nie wiem jak się do porodu ogolę , chyba małża zatrudnię.
Chyba będę miała robione usg to się może dowiem ile Iwuś waży.
Ja jako specjalistka co do golenia:-D:-D wypowiem sie co do kwesti maszynki:-D:-D proponuje macha 3 .. z zamknietymi oczami sie ogolisz i nie pozacinasz ...:-D

reklama
dzień dobry.
melduję się 2w1.
zanikłam, bo moje kochanie wymieniło mi dysk w komputerze.
Mnie się do rozdwajania nie śpieszy, bo dopadło mnie zapalenie ucha:baffled: mało przyjemne.
Dostałam leki po których jeszcze bardziej śpię.

Zaraz zobaczę co się działo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry