iwonkablaz
Fanka BB :)
Dzień dobry laseczki :-)
Ja to ostatnio nawet dobrze sypiam, jupi
w nocy tylko raz mi się zdarza wstawać na takie dłuuuugie siusiu i spokój :-) No ale nie chce zapeszać, żeby nie wróciły neiprzespane nocki
A ja od jutra do poniedziałku sama samiutka w nowym mieszkanku i się trochę boję
wiecie nowe miejsce, strachliwa kobitka
ja to takie potrafie wieczorem historie w głowie poukładać 
Ada słonko i ja również spóźnione życzonka Wszystkiego naj naj naj naj, czyli najlżejszego porodu, najpiękniejszego i najzdrowszego i najukochańszego synusia
To się biedna też męczysz i mi czasme tak się niunia zawierci że zawyje
i brzuszek twardnieje ale to azwyczaj albo od siedzenia w tej samej pozycji albo od przemęczenia no i kręgosłupek też boli, najlepiej to się rozluźnić i zaciągnąć męża do długiego masażu :-)
Iza parafina??? hmmm mi to się kojarzy ze świecami które jak się palą to są gorące a jak wystygną to są sztywne i klejące
i tym się jakoś smaruje pupenie?
Ja to będe miała wygody bo mi mama będzie przez miesiąc obiadki robić 
Lucky no i ja słyszałam że bephanten niezastąpiony nie tylko na pupe ale i na suteczki, teściowa mi mówiła żebym już zaczęła "hartować" sutki ale mi to jej się już nie chce słuchać i tych jej rad
Kasia moja bratowa używa tormentiola i chwali, zresztą sama pamiętam że jak byłam mała to mama mnie nim smarowała jak coś ze skkórą było nie tak no i jak byłam nastolatką to też niezastąpiony na pryszczyki
Lady no to koniec z Grześkami
dobrze że mała zdrowo rośnie i tam hasa :-) a KTG to faktycznie zależy od lekarza, bratowej po 35 zrobili bo niby trzeba... tak właśnie chyba profilaktycznie
Kachurek :-) Asia :-) Anrus :-)
No właśnie jakoś Maśka ani widu ani słychu... Sila to tam jakieś kłopoty ma z netem ale też by mogła nas tu uspokoić :-)
Ja to ostatnio nawet dobrze sypiam, jupi
w nocy tylko raz mi się zdarza wstawać na takie dłuuuugie siusiu i spokój :-) No ale nie chce zapeszać, żeby nie wróciły neiprzespane nocki
A ja od jutra do poniedziałku sama samiutka w nowym mieszkanku i się trochę boję
wiecie nowe miejsce, strachliwa kobitka
ja to takie potrafie wieczorem historie w głowie poukładać 
Ada słonko i ja również spóźnione życzonka Wszystkiego naj naj naj naj, czyli najlżejszego porodu, najpiękniejszego i najzdrowszego i najukochańszego synusia
To się biedna też męczysz i mi czasme tak się niunia zawierci że zawyje
i brzuszek twardnieje ale to azwyczaj albo od siedzenia w tej samej pozycji albo od przemęczenia no i kręgosłupek też boli, najlepiej to się rozluźnić i zaciągnąć męża do długiego masażu :-)Iza parafina??? hmmm mi to się kojarzy ze świecami które jak się palą to są gorące a jak wystygną to są sztywne i klejące
i tym się jakoś smaruje pupenie?
Ja to będe miała wygody bo mi mama będzie przez miesiąc obiadki robić 
Lucky no i ja słyszałam że bephanten niezastąpiony nie tylko na pupe ale i na suteczki, teściowa mi mówiła żebym już zaczęła "hartować" sutki ale mi to jej się już nie chce słuchać i tych jej rad
Kasia moja bratowa używa tormentiola i chwali, zresztą sama pamiętam że jak byłam mała to mama mnie nim smarowała jak coś ze skkórą było nie tak no i jak byłam nastolatką to też niezastąpiony na pryszczyki

Lady no to koniec z Grześkami
dobrze że mała zdrowo rośnie i tam hasa :-) a KTG to faktycznie zależy od lekarza, bratowej po 35 zrobili bo niby trzeba... tak właśnie chyba profilaktycznie
Kachurek :-) Asia :-) Anrus :-)
No właśnie jakoś Maśka ani widu ani słychu... Sila to tam jakieś kłopoty ma z netem ale też by mogła nas tu uspokoić :-)
hmm chyba ze mna jest okey co? hihihi

takze rob liste
, a teskinc bedziesz potem;-)