Witajcie.
Byłam zrobić badania i juz jestem. Wyniki za tydzień
Laboratorium zrobi je dziś ale ja po nie pojadę dopiero za tydzień:-)
Byłam na ktg i jest ok. Maleńka ma 146 uderzeń serducha na min. także dobrze z nią. Wielkością ok, ale lipa wielka bo uwaga: MAM BUDDĘ W BRZUCHU. Skubana odwróciła się. Teraz juz wiem czemu tak bardzo bolał mnie brzuch
:-)
Kasiu ja Ci strasznie zazdroszczę tych Twoich córeczek. I szczerze to bym chciała mieć tez odchowane dzieciaki, ale jest jak jest. Wierzę że dam radę, choć czasem siadam i wyję ze to wszystko mnie przerośnie. Że się załamię i nie dam rady. Najgorsze że ze mnie mientka mama strasznie i chłopaki to wiedzą i np Domiś zasypia tylko kiedy jestem przy nim. No i boję sie ze jak Matylka będzie to nie zdążę go nauczyć samodzielnego spania i wogóle jakoś ech...
No sama wiesz.
A Martyna strasznie fajna dziewuszka i super że kombinuje z tym kompocikiem np
Ściskam.
A co do ciuchów to bardzo mi się podobaja angielskie nexty i george. I sa cudne. ja próbowałam kupić jakieś wczoraj na allegro pajacyki, ale żadne mi sie nie podobaja, a te co sa ok to mają odpinana pupę i zatrzaski na plecach, a takich nie chce
No ale poszukam jeszcze i pojadę do smyka i hm:-)
Guglag rany 17 dni to 2,5 tygodnia
Szybciochem strasznie zleci:-) Powodzonka i tulam:-)
Lady woda jest git. ja codziennie się woduję bo po innych napojach mam mega zgagę
Choć ostatnio maślanka rulez
A śmiesznie, bo u mnie tez dziewuszka a napad na słodycze miałam chyba tylko z 4 razy
Każda ciąza inna:-)
Asiu ja też tak słyszałam, i nigdy nie "hartowałam sutków" bo bałam sie szybszego porodu, przez to zwiększone wydzielanie oksytocyny o jakim Kasia pisała.
Masiu współczuję zapalenia ucha:-(, zdrowiej i odpoczywaj
. Jak Leoś
Iwonka rady teściowej jednym wpuszczaj drugim wypuszczaj, bedzie Ci łatwiej. jak długo ona u Ciebie zostaje
Kachurku a ja bym chciała do Ciebie trafić. Bardzo lubię słyszeć ze ktoś zna swoją robotę tak dobrze, że z zamkniętymi oczami wie co robić;-):-)
Renatko buziam bardzo. Emotikonki sa suuuuper:-)
Aduniu sto lat ślicznoto. Szczęścia i radości niczym niezmąconej. Amirka zdrowiutkiego o czasie urodzonego i samych naj rzeczy
Byłam zrobić badania i juz jestem. Wyniki za tydzień
Laboratorium zrobi je dziś ale ja po nie pojadę dopiero za tydzień:-)Byłam na ktg i jest ok. Maleńka ma 146 uderzeń serducha na min. także dobrze z nią. Wielkością ok, ale lipa wielka bo uwaga: MAM BUDDĘ W BRZUCHU. Skubana odwróciła się. Teraz juz wiem czemu tak bardzo bolał mnie brzuch

:-)
Wiesz LADY ja to sie ciesze ze mam takie duze dziewczyny.. a zarazem podziwiam mamy ktore decyduja sie na kolejne dziecko majac jeszcze w domu male nie odchowane dzieci ..np LUCKYMAMA... ja bym chyba nie wyrobila nerwowo...
Moje dziewczyny sa badzo samodzielene i opiekuncze szczegoilnie Martyna .. ona juz uklada w swojej glowie plany co i jak bedzie wygladalo.. ze do szpitala to mi kompot z jablek przyniesie bo przeciez surowych nie powinnam jesc wogole nie wiem skad ona takie rzeczy wieto jest swietne dziecko .. zreszta ta druga artyska tez jest niezla..
Sama jestem ciekaw jak to bedzie:-)
Kasiu ja Ci strasznie zazdroszczę tych Twoich córeczek. I szczerze to bym chciała mieć tez odchowane dzieciaki, ale jest jak jest. Wierzę że dam radę, choć czasem siadam i wyję ze to wszystko mnie przerośnie. Że się załamię i nie dam rady. Najgorsze że ze mnie mientka mama strasznie i chłopaki to wiedzą i np Domiś zasypia tylko kiedy jestem przy nim. No i boję sie ze jak Matylka będzie to nie zdążę go nauczyć samodzielnego spania i wogóle jakoś ech...
No sama wiesz.
A Martyna strasznie fajna dziewuszka i super że kombinuje z tym kompocikiem np
Ściskam.A co do ciuchów to bardzo mi się podobaja angielskie nexty i george. I sa cudne. ja próbowałam kupić jakieś wczoraj na allegro pajacyki, ale żadne mi sie nie podobaja, a te co sa ok to mają odpinana pupę i zatrzaski na plecach, a takich nie chce
No ale poszukam jeszcze i pojadę do smyka i hm:-)Guglag rany 17 dni to 2,5 tygodnia
Szybciochem strasznie zleci:-) Powodzonka i tulam:-)Lady woda jest git. ja codziennie się woduję bo po innych napojach mam mega zgagę
Choć ostatnio maślanka rulez
A śmiesznie, bo u mnie tez dziewuszka a napad na słodycze miałam chyba tylko z 4 razy
Każda ciąza inna:-)Asiu ja też tak słyszałam, i nigdy nie "hartowałam sutków" bo bałam sie szybszego porodu, przez to zwiększone wydzielanie oksytocyny o jakim Kasia pisała.
Masiu współczuję zapalenia ucha:-(, zdrowiej i odpoczywaj
. Jak Leoś
Iwonka rady teściowej jednym wpuszczaj drugim wypuszczaj, bedzie Ci łatwiej. jak długo ona u Ciebie zostaje

Kachurku a ja bym chciała do Ciebie trafić. Bardzo lubię słyszeć ze ktoś zna swoją robotę tak dobrze, że z zamkniętymi oczami wie co robić;-):-)
Renatko buziam bardzo. Emotikonki sa suuuuper:-)
Aduniu sto lat ślicznoto. Szczęścia i radości niczym niezmąconej. Amirka zdrowiutkiego o czasie urodzonego i samych naj rzeczy

Tak to bedzie że kazda z nas zobaczy co jej pasuje, co dobrze działa na skóre dziecka - sądze ze "w praniu" wszystko wyjdzie. Czy potrzeba sudocremu linomagu czy czegoś jeszcze ???(z starszym mało używałam bo nie miał tendencji do podrażnień tylko np nie używałam husteczek (10 lat temu to tak popularne jeszcze nie było) i myłam mu pupcie wodą po czym na wacik kosmetyczny (duży) kilka kropel parafiny i dupka jak marzenie:-)
Miałam strasznie krecone wloski...i powoli mi rosly szok... krecone zawsze wolniej rosna i zanim urosna to mijaja wieki hihi do dzis jak ich nie rozczesze to mam kedziory sprezynki i o dziwo sie kreca po moich farbach rozjasniaczach hahaha no ale mialam moment w zyciu ze mi sie poprostowaly za guwniary... bo se sama z kolezankami utlenialam wlosy joanna... rozjasniaczem tym do 6 odcieni nie dosc ze wlosy sobie tak popalilamm ze szok to mi sie poprostowaly wata zrobila powypadala polowa i powykruszala sie wiec mialam na glowie fale dunaju ale scielam sie do ucha i tak mi juz odrosly teraz zadne rozjasniacze !!! masa odzywek i wloski juz o niebo lepsze.... ale czlowiek glupi co?