anrus79
Mamy kwietniowe'08
Hej !
Madziujka---- niesamowita to jest moja rybka ...bo jak zmieniam wode w akwarium to robi sie sztywna i udaje ze nie zyje zawsze stracha przy niej sie najem hahaga a ja to glosne babsko jestem hihihi zawsze cos mam do powiedzenia pewnie polowa nie na temat haghahahajutro wizyta i troszke zas czlowiek spokojniejszy bedzie nie zapomnij napisac oc i jak
:-)
Iwonka ----- no niestety Grzeski na bok poszły wczoraj robiłam pozegnanie ze slodyczami i na wieczor wciagnelam ze dwa pączki i jedna chałwe waniliowa..i zapiłam resztkami koli a dzis juz koniec nie moge.....hahahha a co do mieszkanka ... to sie nie smutaj a ciesz ze w koncu u siebie!!!zaklimatyzujesz sie szybciutko i zalatwiaj szybko neta bys miala dostep do nas no!!!!:-)
Izunia----ktg w sobote mam miec i sie boje bo zawsze jest mozliwosc ze jak bedzie cos nie tak to mnie jeszcze w szpitalu bedzie chcial zostawic no ale chyba wszystko dobrze bo by mi cos powiedzial no nie?
Ada ------ no wlasnie jak tam nocka minela?????;-)
Masiek Masiek------w kkoncu jestes:-)juz chciałam interweniowac hahahah
Kasia---Wiesz tak se mysle ze Ty to masz fajnie..... po porodzie bedziesz miala lekko... bo w domku coreczki i opieka bedzie na d Toba a corcie sa napewno troskliwe...wiec i odsapniesz i Cie zazwsze wyrecza.... pewnie beda sobie Maksa z rak wyrywać hihihihiJa to kurde bede musiala liczyc sama na siebie i pilnowac czy moj maly czegos do lozka malej niestosownego nie wlozyl nieswiadomie
Kachurku----- meza popros hahahhah a nie sie tu nam kaleczysz w tak brutalny sposob:-)i daj znac po wizycie ile ten Twój maluszek a moze juz nie maluszek tam [przybrał na wadze
Anrus-----ja co prawda mialam tez klopoty z zasnieciem bo przezywalam wizyte moja u ginkologa...i se myslalm czy wsio ok i takie tAM i ciezko bylo az zasneklam ale do siusiu przebudzalam sie ze dwa razy...i nawet o 3 w nocy kanapki sobie zrobilam szok ostatnio jewjm w nocy tak mnie ssie...
Asiakow---- hello
POzrowienia dla reszty kwienoweczek ktore nie wymienilam pominelam nadrbie przy okazji
Sila ma te problemy z netem mnie to chyba szlak by trafil......
Lady ja tez o 4 rano byłam głodna jak wilka ale niestety ni skusiłam się na nic jedyne co mam pod ręką to cukierki karmelki bez cukru żeby jakoś ten głód zabić bo bym się w futrynę nie zmieściła jakbym jadłą tak na zawołaniew nocy
Gugla faktycznie te ciuszki angielskie są super ja mam kilka z cuchów moja mam am znajomą i nam odkłąda co łdniejsze i mało zurzyte pokażę na wątku zakupowym kilka rzeczyDzięki za miłe przyjęcie na kwietnióweczkach i ciepłe słowa.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Luckymama- mój 2 suwaczek mówi o terminie odstawienia leków. Lekarz kazał odstawić wszystko po skończonym 37 tc, bo wtedy dzidzia jest już w pełni dojrzała, bezpieczna i byłby to poród o czasie, po 37 tc mały tylko przybiera na wadze, wszystko ma już wykształcone u mnie to nastąpi za 17 dni. Ja jednak odstawię leki dzień później bo to będą święta i prawdopodobnie urodzę za kilka lub kilkanaście godzin.
ka32sia - te angielskie ciuszki są super gatunkowo i wizualnie bajeranckie, męża siostra z rodziną mieszka w UK i liczę, że jak przyjadą w maju to jakieś super szmatki dla pierwszego bratanka przywiozą.
Kurde ze ja nikogo w Angli nnie mam hahaha:-)
Własnie umyłam okna poodkurzałam chałupe pomyła podlogi blysk jak nie wiem az synek wrocil z dworu i mowi Mamcia ale tu czystoo...hahhaha i powiedział to tak jakby na codzien byl syf co za gnojek haha pachnialo mu plynami wiec to go chybva tak olsnilo hahahahahahahahha:-)
Iwonka -----jakos to zkleci a jak masz neta to juz wogole!!!!!
Gugla te 17 dni to jakby jutro;-)ja juz bym stała pod szpitalem hihihi bop zanim sie nie obejrzysz bedzie po wszystkim hihihi
Ze tez ja musze czekac do kona kwietnialekarka mowila poza tym ze wod mam duzo to szyjka macicy ok i brzuchol jeszcze wysoko wiec siac paniki napewnjo nie bede do polowy kwietnia hahahahahahah jeszcze tak bedzie ze z kwietniowki zostane majowka hahahahahahah
o nie nieeeeee na to nie pozwole sama bede ja wyciagac by tylko kwietniowka byla hahahahah
Lady ty to kochana nie przesadzaj tak z tym sprzataniem a w szczególności to mycie okien to niebezpieczne teraz jest taka pogoda zę przeziębić się nie jest trudno

a ja słyszałm i bratowa mi potwierdziła ktoś też juz to pisał że najlepsza oliwka to bambinoi taka włąsnie zakupiłamA ja nic nie kupuję jeszcze z kosmetyków. Jak będę w szpitalu albo po wyjściu mąż podjedzie do apteki i kupi mi wsio. Narazie mam parę próbek i chcę je sprawdzić, położne w szpitalu może też coś podpowiedzą.
Jak moja siostra urodziła pierwsze dziecko ja jej w prezencie kupiłam cały zestaw kosmetyków Nivea, wydałam kupe kasy, po pierwszej kąpieli posmarowała malca oliwką i małego wysypało potwornie, cały był czerwony i w krostach, biedak. Za parę dni sprawdziła jeszcze chusteczki do pupy i to samo się stało.
Ale go cioteczka urządziłahahaha.
Domyślacie się, że cały zestaw szlak trafił, zostawili sobie tylko plastikowy pojemnik na chusteczki.
Teraz ma 6 lat i nadal jest uczulony na nivea.
to ci maleństwo niespodziankę sprawiło lepiej żęby wróciło do poprzedniej pozycjiiWitajcie.
Byłam zrobić badania i juz jestem. Wyniki za tydzieńLaboratorium zrobi je dziś ale ja po nie pojadę dopiero za tydzień:-)
Byłam na ktg i jest ok. Maleńka ma 146 uderzeń serducha na min. także dobrze z nią. Wielkością ok, ale lipa wielka bo uwaga: MAM BUDDĘ W BRZUCHU. Skubana odwróciła się. Teraz juz wiem czemu tak bardzo bolał mnie brzuch:-)
Kasiu ja Ci strasznie zazdroszczę tych Twoich córeczek. I szczerze to bym chciała mieć tez odchowane dzieciaki, ale jest jak jest. Wierzę że dam radę, choć czasem siadam i wyję ze to wszystko mnie przerośnie. Że się załamię i nie dam rady. Najgorsze że ze mnie mientka mama strasznie i chłopaki to wiedzą i np Domiś zasypia tylko kiedy jestem przy nim. No i boję sie ze jak Matylka będzie to nie zdążę go nauczyć samodzielnego spania i wogóle jakoś ech...
No sama wiesz.
A Martyna strasznie fajna dziewuszka i super że kombinuje z tym kompocikiem npŚciskam.
A co do ciuchów to bardzo mi się podobaja angielskie nexty i george. I sa cudne. ja próbowałam kupić jakieś wczoraj na allegro pajacyki, ale żadne mi sie nie podobaja, a te co sa ok to mają odpinana pupę i zatrzaski na plecach, a takich nie chceNo ale poszukam jeszcze i pojadę do smyka i hm:-)
Guglag rany 17 dni to 2,5 tygodniaSzybciochem strasznie zleci:-) Powodzonka i tulam:-)
Lady woda jest git. ja codziennie się woduję bo po innych napojach mam mega zgagęChoć ostatnio maślanka rulez
A śmiesznie, bo u mnie tez dziewuszka a napad na słodycze miałam chyba tylko z 4 razy
Każda ciąza inna:-)
Asiu ja też tak słyszałam, i nigdy nie "hartowałam sutków" bo bałam sie szybszego porodu, przez to zwiększone wydzielanie oksytocyny o jakim Kasia pisała.
Masiu współczuję zapalenia ucha:-(, zdrowiej i odpoczywaj. Jak Leoś
Iwonka rady teściowej jednym wpuszczaj drugim wypuszczaj, bedzie Ci łatwiej. jak długo ona u Ciebie zostaje
Kachurku a ja bym chciała do Ciebie trafić. Bardzo lubię słyszeć ze ktoś zna swoją robotę tak dobrze, że z zamkniętymi oczami wie co robić;-):-)
Renatko buziam bardzo. Emotikonki sa suuuuper:-)
Aduniu sto lat ślicznoto. Szczęścia i radości niczym niezmąconej. Amirka zdrowiutkiego o czasie urodzonego i samych naj rzeczy![]()
kuruj się kochana żeby cię na dobre nie rozłożyło i pilnuj temperaturki chyba dali ci coś na obniżenieHej słoneczka
Mój poranny dobry humor prysł ok. godz 7 rano. Niestety wylądowałam u lekarza ogólnego, gardło mam jakbym się nałykała drzazg, okropny kaszel, gorączkę, zimne poty, osłabienie mięśni i gorączkę. Od rana leżę jak zabita, non stop śpię, teraz coś zjem i znowu lecę na twarz do wyrka.
Miłego popołudnia kochane, papatki.

Ściskam.
No ale poszukam jeszcze i pojadę do smyka i hm:-)
Szybciochem strasznie zleci:-) Powodzonka i tulam:-)
Choć ostatnio maślanka rulez