reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Majka a gdzie ty sie calymi dniami podziewasz ze na bb zagladasz dopiero noca;-)
a bo dzisiaj Kasiu miałam zabiegany dzień.... obudziłam sie o 6 na siusiu nio i jak wstalam to bylo juz po spaniu:baffled: no o 7 wstalam zazylam leki i trzabylo czekac pol godz na sniadanie w miedzyczasie wstawilamrosolek zeby sie gotowal, potem sniadanko i poszlam poswiezy chlebek i z psiana spacer a Paweł sprzatal w domu, bo moim rodzice dzis przyjechali donas na chwile, tzn w drodze powrotnej bo mama byla w szpitalu 1,5tyg wiec wracajac tym razem oninas odwiedizli no iobiad musialam zrobic i jak pojechali kolo14-ej towpadlamna chwilke na BB ale niebyloz kim pogadac to poszlam polezec troche sie mi usnelo i potem wstac nei moglam przez to krocze:no::wściekła/y:
Maja mnie tez zaczyna wszytko bolec dzis myslalam ze na zakupy nie dojde tak mnie wszytko na dole bolalo ....:-(
no mniedzis po tej drzemce ze nawet z psem na spacer nie mialam sily isc tylko zadzwonilam po brata mojego P zeby przyszedl i wzial psa na spacer:baffled::no: taksie zastanawiam czy jak takboli czy tam juzjakiegos rozwarcia nie ma:confused::-p:-D

HEJ kasiuniu!!!
Ogólnie dziś lepiej tylko mi cisnienie szwankuję ale zobaczę co to z nim będzie dalej zazwyczaj miałąm niskie 110/60 a ty 130/80 i mi aż źle....
łeb boli ale przynajmniej mnie brzuch w lewej stronie już nie boli:-)
Aduniu to moze przez to wyzsze cisnienie głowka cie boli:confused::confused::dry:
Dziś jeden facet krzyknął na mnie w sklepie: rusz się babo...:dry: I się odwróciłam do niego spojrzałam najpodlejszym wzrokiem aż się buraczany zrobił i poszlam.
Ale strasznie źle mi się zrobiło że byłam bez T. Dziad w ryja by dostał od razu:cool2::-p
no ja to bym chyba nie wytrzymala i bym mu cos do sluchu powiedziala:wściekła/y::wściekła/y::angry::szok::szok: co za gbur yeah..bunny:szok::-D:nerd:

może maju chodzę pijana ach żeby tylko urodzic potem będzie nam lepiej....ale nie ma co narzekać.....:-):-):-):-):-):-):-)

.... ja ostatnio też zawieszałm zasłony i tylko się modliłam żęby nic się nie wydarzyło i całe szczęście się nic nie wydarzyło:tak:
nastepna Alunia sie znalazła która po dupie chce dostac:-p:tak:;-):-D:-D
Maju mnie też boli jak wstaję po leżeniu a najgorzej to w nocy mi się zwlec z łóżka do siusiania i jeszcze te skurczełydek normalnie któregoś dnia to chyba poręcz od łóżka odgryze z bólu to jest okropne
:wściekła/y:
ja niestety poreczy nie mam:baffled: ja sie sciany trzymam i małzaijakos sie powoli podnosze i zsuwam z lozka:dry: a dzis jak wstawalam o 6 na sisi to sie obudzil podniosł oczy jak 5zł i wystraszony pyta co sie dzieje:confused::confused: chyba sie wystraszyl ze to juz:-D:-D:-D bo jak wstaje to rozne dzwiekki wydaje:-D:tak::-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A to gnojek...trzeba bylo mu jakos zgrabnie odpowiedziec:-D:-D:-D:-D:-D ja bym sie pewnie pokusila:-D:-D:-D:-D
Kasiu no jak ty to ładnie ujełaś:-D:-D:-D:-D nic dodać nic ując:-D:-D

Lucky przydało by się co by w ryj dostał pajac jeden.....ja ostatnio stałam w kolejce i mnie ludzie nie chcieli przepuścić boże gotowi byli zlinczować co za kraj i znieczulica ludzie dajcie spokój:angry::no:

a bo dzisiaj Kasiu miałam zabiegany dzień.... obudziłam sie o 6 na siusiu nio i jak wstalam to bylo juz po spaniu:baffled: no o 7 wstalam zazylam leki i trzabylo czekac pol godz na sniadanie w miedzyczasie wstawilamrosolek zeby sie gotowal, potem sniadanko i poszlam poswiezy chlebek i z psiana spacer a Paweł sprzatal w domu, bo moim rodzice dzis przyjechali donas na chwile, tzn w drodze powrotnej bo mama byla w szpitalu 1,5tyg wiec wracajac tym razem oninas odwiedizli no iobiad musialam zrobic i jak pojechali kolo14-ej towpadlamna chwilke na BB ale niebyloz kim pogadac to poszlam polezec troche sie mi usnelo i potem wstac nei moglam przez to krocze:no::wściekła/y:
no mniedzis po tej drzemce ze nawet z psem na spacer nie mialam sily isc tylko zadzwonilam po brata mojego P zeby przyszedl i wzial psa na spacer:baffled::no: taksie zastanawiam czy jak takboli czy tam juzjakiegos rozwarcia nie ma:confused::-p:-D
Aduniu to moze przez to wyzsze cisnienie głowka cie boli:confused::confused::dry:
no ja to bym chyba nie wytrzymala i bym mu cos do sluchu powiedziala:wściekła/y::wściekła/y::angry::szok::szok: co za gbur yeah..bunny:szok::-D:nerd:
no dziekuje ze sie Ciotce KASI wyspowiadalas co robila caly dzien... no nie zebym wscipska az tak byla ale ja myslalam ze ty ta swoja prace piszesz a ty co??????
Co do tych boli Majeczka ja juz sie nie przejmuje .. to taka wysoka ciaza ze nie ma czym sie przejmowac najwyzej wczesniej urodzimy .., dzieciaki nie sa male wiec wszytko oki ... niech sie rozwiera -rozszerza -przygotowuje ja nie w ten a w nastepny poniedzialek juz moge rodzic:-D:-D:-D:-D:-D

Asiu ja mam kremik Anthelios (La roche posay) 50+ .Od pierwszych dni życia. Polecam jest świetny. Nivea jest strasznie grubo smarujący (biały i gęsty) i nam się nie spodobał zapach:dry::-D

Lady do szkoły tj 1 klasy:confused: Czy zerówki na razie:confused: Jeju mój Lucky nie chce iść do przedszkola. Normalnie sie załamię:-(

Luky on teraz do zerowki idzie az sama sie boje .... on tak nie chce isc a musi niesety bo to obowiazkowe jest..... nie wiem jak to bedzie....on zawsze ze mna tyle lat a tu nagle sam z obcymi mu ludzmi ..zobaczymy czas pokaze....

Lady a mnie krocze najbardziej napier...dziela jak poleze i wtedy sie z łóżka zwlec nie moge:baffled::dry::no::no: fajnie masz ze ci włoski na nogachnie rosna:-p:tak:
Adunia dobry wieczór:tak::-);-)
a gdzie reszta kwietniówek co:confused::confused::confused:

Maju no mnie wlasnie nie boli jak siedze tylko jak juz wstane od tego siedzenia albo sie zaleze i tez musze wstawac jakby mnie ktos tam poobijal normalnie...... no ale takie uroki naszej wymazonej ciązy:happy2:

Witam wieczorkiem
Lady to prawda zę krasnoludki nie posprzątają ale przynajmniej miałaś jakąś pogodę ok do tego mycia okien niby u nas było słoneczko ale zimno bardzo było nie wyszłą tem poza 4st , a sama wiem żę czasami to się tak człowiek zapędzi zę niemoże usiąścna tyłku ja ostatnio też zawieszałm zasłony i tylko się modliłam żęby nic się nie wydarzyło i całe szczęście się nic nie wydarzyło:tak:

:wściekła/y:

Anrus pogoda?hmm... niby slonce grzalo ale okropny wiaterek byl no ale wiesz pomyslalam sobie sloneczko to trzeba umyc bo brud widac pod swiatlem....zacieki od deszczu i kurzu.... mam nadzije ze kataru lada dzien sie nie nawabie.....

A to gnojek...trzeba bylo mu jakos zgrabnie odpowiedziec:-D:-D:-D:-D:-D ja bym sie pewnie pokusila:-D:-D:-D:-D

Luky kawal hama normalnie! bynajmniej dobrze mu tak bo jemu bylo pewnie glupio jak nie wiem ale trzeba bylo cos mu jeszcze publicznie dorac to gnuj zapadl by sie po ziemie ze wstydu!!!!!!:angry:

Z ciężkim bólem serca muszę się odmeldować niestety ale trza udać się do domu z mym małżem...papapa do jutra i dobranoc:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry