reklama

Kwietnióweczki 2008

Psia kość!!!:wściekła/y: własnie robiłam synkowi herbate do dzbanka szklanegfo i wyobrazcie sobie zalalm wode i mi pekl on? jak sie przestraszylam odrazu odkoczyłam na bok:wściekła/y:jak to sie stalo to nie wiem noo:wściekła/y:dobrze ze ten dzban z dala od siebie mialam na blacie bo nie wiem co to by bylo ...az mi cisnienie podskoczylo normalnie:wściekła/y:

reklama
no dziekuje ze sie Ciotce KASI wyspowiadalas co robila caly dzien... no nie zebym wscipska az tak byla ale ja myslalam ze ty ta swoja prace piszesz a ty co??????
Co do tych boli Majeczka ja juz sie nie przejmuje .. to taka wysoka ciaza ze nie ma czym sie przejmowac najwyzej wczesniej urodzimy .., dzieciaki nie sa male wiec wszytko oki ... niech sie rozwiera -rozszerza -przygotowuje ja nie w ten a w nastepny poniedzialek juz moge rodzic:-D:-D:-D:-D:-D
no nie miałam innego wyjscia jak sietu szybko wyspowiadac;-):-D;-):-D:tak::tak: a co do pisania pracy:baffled::baffled: to stanelam znowu w miejscu jakos sie znowu zmobilizowac nie moge, moze jutro uda mi sie cos popisac, bo na jutro nie mam zadnej pracy zaplanowanej wiec .... moze sie uda:-p;-)

Maju ty to masz dobrze przynajmniej jak się coś dzieje to masz meża żeby się podtrzymać ja juz jakiś czas sypiam sama a małż w innym pokoju , bo najpierw to niemogłam się wysypiać ponieważ chrapał i nie mogłam spać w nocy a teraz mamy już palenie pod folią więc bedzie wstawał w nocy od 3 rano zmienić teściową w podkładaniu do pieca zeby nam papryczka nie umarzła , albo bedzie miał dyżur do 24.00 i niedamy rady się wyspać zresztą jak maleństwo bedzie to ja znowu bede dyżur pełnić przy nim a mąż tak do maja przy piecu :-(

Maju ty to masz dobrze przynajmniej jak się coś dzieje to masz meża żeby się podtrzymać ja juz jakiś czas sypiam sama a małż w innym pokoju , bo najpierw to niemogłam się wysypiać ponieważ chrapał i nie mogłam spać w nocy a teraz mamy już palenie pod folią więc bedzie wstawał w nocy od 3 rano zmienić teściową w podkładaniu do pieca zeby nam papryczka nie umarzła , albo bedzie miał dyżur do 24.00 i niedamy rady się wyspać zresztą jak maleństwo bedzie to ja znowu bede dyżur pełnić przy nim a mąż tak do maja przy piecu :-(

Anrus a Ty czym sie zajmujesz bo widze palenie ...folie..papryczki??? tez warzywka ;)

Aduniu no to do juterka buziolki:tak:;-):-)
Lady to całe szczescie ze sie nie popoarzyłaś:tak:;-)

No ale pikawa tak mi walila jak nie wiem ...mąz wlasnie to przed chwila zebral posprzatal....

Anrusku, no to inna sprawa......my nawet jakbysmy chcieli spac w osobnych pokojach to sie nie da bo mamy tylko jeden:baffled::-p:tak::-) no ale w twojeje styuacji to rzeczywiscie lepiej bo sie wyspisz przynajmniej:tak: a do małza zawsze sie mozesz w dziem poprzytulac:-p;-):-p:tak:
wiecie co jak moi rodzice jechali do domu to zeszlam z nimi pod blok i spacer z psem od razu mialam z głowy, i tak chodze z moją sunią , ona se biega luzem po trawniku a tu jakas babuszka mnie wola prosze pani.... se mysle pewnie sie bedzie darla ze pies po "terenie zielonym biega i zalatwia se potrzeby..." nastawilam sie bojowo a tu szok:szok::szok::szok: babuszka mowi mi ze kupilaza duzo cytryn i zeby jej sie nie zepsulu to chcialaby midac troche, bo nie ma komu.....:confused: a sasiatce nie da bo ona ma 10tys emerytury i narzeka ze mam malo:-p i dostal 6 cytryn:-p:tak::-D:-D:-D:-D:szok::szok:

Maju to nieżle jak tak dobry uczynek zrobiła babuszka
Lady u nas to tak różnie ogólnie to oboje z meżem jesteśmy ogrodnikami prowadzimy sad a do tego jeszcze mamy folje z papryczką i ogórkami , papryczka czeka już na pikowanie a ogórki beda siane w sobotę , a mnie w tym roku to ominie

reklama
Maju to nieżle jak tak dobry uczynek zrobiła babuszka
Lady u nas to tak różnie ogólnie to oboje z meżem jesteśmy ogrodnikami prowadzimy sad a do tego jeszcze mamy folje z papryczką i ogórkami , papryczka czeka już na pikowanie a ogórki beda siane w sobotę , a mnie w tym roku to ominie

Anrus to my kolezanki niemal ze po fachu ) gdzie mieszkasz skad jestes?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry